• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Merhaba canım benim.. Öncelikle seni çok iyi anladığımi belirtmeliyim :) ben en bastan baslayayim anlatmaya.. Bundan yaklaşık iki yıl öncesi bazı problemlerim vardı sıkılıyordum ailevi problemler vardı en iyi arkadaşlarımla gorusemiyorduk falan derken normalde nette cok takılanve ttanımadığım insanlarla konuşan biri değilim ama o gün ilk kez beni ekleyen birini kabul ettim. Farklı şehirde okuyan bi arkadaşımın arkadasinin arkadasiymis falan... Başladık konuşmaya. Bi anda tabi dertlerini anlattığım biri haline geldi nasıl söyleyeyim sesini duymak benim için bir ihtiyaç oldu dokunamiyordumonu ggöremiyorum ama sesi vardı ya hani... Bu şekilde 1.5 arkadaşlığımiz devam etti tabi onun durumuda benimle aynıydı herseyini anlatırdı ailesi arkadaşları herşeyin biliyordum... Sonrasında ilk yuzyuzw gorusmemiz yaşandı ve iliskimiz baslafi

İliskimiz 5 ay surdu sonrasında nişanlandıve sşuan bir haftalık evliyiz sana şöyle söyleyeyim nettendi uzaktik ama o benim hayatımın her anında vardı ben onun hayatinin her anında vardım herşeyin biliyordum o da benim herşeyi mi biliyordu.. Ben bizim samimiyetimiz ve birbirimizi gerçek manada sevmemiz sonucunda evlendigimizi düşünüyorum .. Facesine istedimgibi ggiderdim istediğimi siler istediğimi eklerdim o da benimkine oyleydi.. Telefonunun sifresinibiliyordum o da benimkini biliyordu ccanım sıkılınca girer bakardim hangi numaralarla mesajlasmis kimlerle ne kadar konuşmuş.. Güven vardı sevgi vardı kavga tabiki de vardı ama her seferinde cozebiliyorduk ve simdi coook mutluyuz umarım hep de boyle olur :) bence reel sanal önemli olan karşın daki ile senin ilişkin.. Sizin kişiliğini birbirinize bakış aciniz...

Olabilir tabi ama nette gerçek hayatta başarılı olamamış bir aşk bir sevgili edinememiş arayıştaki kişiler oluyor genelde. nacizane tespitim sorunlu bir kişiyle karşılaşma riski daha fazla. gerçek hayattaki kimliğinden memnun olmayan kişiler nette istedikleri gibi yansıtabiliyorlar kendilerini bu da onlara iyi geliyor. Bir de sürekli nette vakit geçiren adam boş adamdır buna da dikkat etmek lazım.

Bizde nişanlıyız şuan çok da mutluyuz Allah bozmasin inşallah. Netten veya birinin tavsiye etmesiyle ne fark eder ki tanışınca sonuçta görüşmeden bir adım atmıyorsun iyi tanımak lazım. Tabii hala kimse bilmiyo bizim netten tanıştığımızı :)

Benim hosuma gitmiyor. Güzel bir tanisma hikayem olsun isterim internet basit geliyor bu konuda. Iyi insanla karsilasma ihtimali de düsük diye düsünüyorum. Internet yerine esra erol'a cikmak daha mantikli bence hic yoktan hersey ortada yalanlar ortaya daha kolay cikabiliyor. Aileler biliyor vs. vs.

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
ben netten tanisip evlendim ve bosaniyorum

bu işler hiç belli olmaz ama benim karşılaştığım kötü bir örnek var. evlendikten sonra hamileyken terk edilen.

Ben de internette tanismistim esimle. 2 yildir evliyiz, bebek de bekliyoruz. Yani o da Ben de normal insanlariz, tanisma yerinin hicbir onemi yok ki.

daha önce netten tanıştığım biri oldu adam bana netten görsellerden bulduğu hediye paketlerini balon resmi falan sana aldım diye yoladı ne yalanlar ne yalanlar hali ile korkuyrm artik...

İnternetten, iyice araştırmadan tanışıp evlenmek çok riskli ama şu da bir gerçek ki neyin garantisi var ki şu hayatta.

Benim hosuma gitmiyor. Güzel bir tanisma hikayem olsun isterim internet basit geliyor bu konuda. Iyi insanla karsilasma ihtimali de düsük diye düsünüyorum. Internet yerine esra erol'a cikmak daha mantikli bence hic yoktan hersey ortada yalanlar ortaya daha kolay cikabiliyor. Aileler biliyor vs. vs.

Esra erol a ben cikicam. :KK48:

İlişki siteleri oluyor ya hani onlar bana garip geliyor:)
Aslında bizde netten tanıştık sosyal ağların birinde :)

değişir. biri iyi çıkar biri kötü. ben de internetten tanıştım, 1 sene oldu, çok mutluyuz..

Ne cok internetten tanisan varmis !!! Sasirdim acikcasi.

Bence bu insandan insana degisir. Mesela , ben ilk anda cekilmiyorsam, cekim hissetmediysem asla yapamam. 2 kere asik oldum, 1.ci adami ilk gordugumde ofisinde masasinda oturuyordu, ilk kez basini kaldirip bana baktiginda inanilmaz etkilenmistim. 2. adama daha da beter asik oldum, gozlerini ilk kez bana diktiginde ona asik olacagimi anladim. Guzel hikayeler tabi ama, sonunda ne oldu derseniz husran ikisi de, neyse :) Yani yanimda olmayan, enerjisinden, aurasindan etkilenmedigim, gozlerine bakmadigim birinden etkilenmem gibime geliyor. Bana cok ismarlama geliyor acikcasi.

Biz eşimle birbirimizi twitter'da takip ediyorduk, ikimizin de o dönem sevgilisi vardı hatta. Sonra arkadaşça görüşmeye başladık sonra da sevgili olduk. Hayatımda tanıdığım en harika insan. Dörr aydır da evliyim. Şans işte. Aşk bir şans aslında.

Back
X