• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

Benim dayımda nette tanıştı evlendi şimdi yaklaşık 5 yıllık evli 2 çocuğu var :D

Bi tane de dayımın arkadaşı nette tanışıp evlenmiş onları da mutlu diye duydum

mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri
ben üniversite okuyorum ve bizim üniversitenin izdivaç sayfası var. oraya birileri birilerini itiraf ediyor tanışmak için. örneğin; bugün yeşil yolda saat 14:00 da üzerinde sarı montu olan sarışın kız senden çok etkilendim bu itirafı beğen ben seni bulurum'' şeklinde. ve bu sayfadan tanışıp nişanlanan insanlar varmış. bence olabilir :)

Erkeklere pek güven yok. Sanal ortam üzerinde arkadaşlık başlasın ama mutlaka araştırmak lazım.

Çevresi ne diyor...
Aİlesi nasıl.

ben de eşimle neten tanışıp evlendim normel birşey bu artık

Bende eşimle memurlar sitesinden tanıştım.başta yaşadığım sorunlar oldu.en büyük sorun aile yapısıydı.çok farklıydık farklı şehirlerde olduğumuz için aile yapısını çözememiştim.pişman oldum tabi sonrasında internet tanıdığınla böyle bi işe girişilirmi diye..ama şimdi iyiyiz tabi ailesiyle uzak olduğumuz için yakın olsaydım sorun hala devam ederdi.

Ben anlatayim. Ilk tanismamiz tesedufen olmustu benim bulundugum sehre gelmisti karsilastik ama sonra is netten devam etti acikcasi. Benim zaten olmayacak gozuyle soyledigim abarttigim seyler oldu ki onun da oyle. Konusmaya devam ettikce daha da sevdim is ondan vazgecmek istemeyecegim noktaya geldi her seyì oldugu gibi soyledim... bi kac hafta konusmadik ama sonra senden vazgecmek istemiyorum dedi beni affetti devam ettik. Bir seneyi gecti birlikteyiz. Kismetse evlilige kadar gitmeyi de istiyorum. Onemli olan nasil tanistigin degil neler soyledigin nasil devam ettigin bence

biz benim eskiyle netten tanışmıştık.
11 yıl süren bir beraberliğimiz oldu.
sonra ondan ve benden kaynaklı anlaşmazlıklardan dolayı sonlandı.

İnternetten tanışıp sonra yüz yüze çok kez buluşup bunu gerçekten ilerlettikten sonra neden olmasın?Hem internet dışında gördüğünüz kişiyede direkt güvenmezsiniz bence

Back
X