Merhaba, gerek çevremizdeki haberler, gerekse bazı tv programlarından gördüğümüz üzere genelde belli yaşın üstünde insanlar beklentilerinize göre değişir ama, çoğu zaman vasıfsız, boş insanlar. Belki sakladıkları uygunsuz alışkanlıklar, karanlık işler, gizli durumlar, tehlikeli düşünceler, kötü bir geçmiş olabilir. Ben bir psikoloğum, ve vakaya göre değişmekle beraber, aşırı derecede tehlikeli birini oldukça düşünceli, iyi niyetli görebilirsiniz. Bu insanlar aaklanmayı bilir. Sizin durumunuz için söylemiyorum ama, bunlar hep olasılık. Belki de güveninizi kazanmaya çalışıyor, belli çıkarları var, ya da sadece gönül eğlendirmek istiyor konuşarakta olsa. Bazı tuhaf insanlar için bunlar da birer zevk olabilir. Konuşmayla, kahve içmeyle kimse anlaşılmaz. İsterseniz 100 yemek yiyin beraber. Hiçbir şey bilemezsiniz. Nacizane tavsiyem herkesi kendiniz gibi görmeyin. İnternetteki her insan elbet kötü değil ama bu piyango için bilet almaktan farksız. %90 piyango çıkma olasılığından %10 şans ile piyangoyu kazanabilir misiniz? Ben risk sevmem, o yüzden denemem. Ama eğer siz denemeye karar verirseniz, pahasını ne ile ödeyebileceğinizi asla bilemezsiniz.