Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Hayirlisi diyelim.

Forumca birleşip voltrani olusturduk neredeyse, bu kadar enerjiyle bu is olmazsa daha da olmaz zaten :KK70:

Sizin gibi tatli bir kadini kacirdigina yansin.
Yani ben de öyle düşünüyorum kendisi kaybeder.
Bir daha naz niyaz mı tövbe🙈
Bir daha birisiyle ilk buluşmaya giderken gelinlik giymezsem ne olayım🤣

Yani ben de öyle düşünüyorum kendisi kaybeder.
Bir daha naz niyaz mı tövbe🙈
Bir daha birisiyle ilk buluşmaya giderken gelinlik giymezsem ne olayım🤣
ilk-bulusmaya-gelinlikle-gelen-kiz_1494503.webp

Bu konuyu kapatın artık aklınızda, ararsa arar aramazsa kendi bilir. Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamış demektir :D

En azından artık ne yapıp ne yapmayacağınızı görmüş oldunuz, tecrübedir, flört pasını atma çalışmasıdır. İyiye odaklanın :D

Eki Görüntüle 2599794

Bu konuyu kapatın artık aklınızda, ararsa arar aramazsa kendi bilir. Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamış demektir :KK70:

En azından artık ne yapıp ne yapmayacağınızı görmüş oldunuz, tecrübedir, flört pasını atma çalışmasıdır. İyiye odaklanın :KK70:
Kibar bey buluşalım deyince ben😍😍

Eki Görüntüle 2599794

Bu konuyu kapatın artık aklınızda, ararsa arar aramazsa kendi bilir. Dönerse sizindir, dönmezse hiç sizin olmamış demektir :KK70:

En azından artık ne yapıp ne yapmayacağınızı görmüş oldunuz, tecrübedir, flört pasını atma çalışmasıdır. İyiye odaklanın :KK70:
Ya hahhahahahhaha gece gece kahkaha attım. Çok iyi bu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Konu sahibi güzel olmuş yazışmanız. Adam yazamaz ki hemen bir şey. Baya reddetmiştiniz yemek teklifini vs. Bir çekince olur ama olacak görüşme daha bana öyle geliyor. İyi düşünün siz de 🤗

rumuz konu uyumu olmuş resmen çok pardon ama :KK53::KK53::KK70::KK70::KK70: çıkın o mağaradan bi çok rica ediyorum yaa

o adamı memleketinde başını bağlamazlar gelene kadar inş :ıslık::ıslık:

Konu sahibi güzel olmuş yazışmanız. Adam yazamaz ki hemen bir şey. Baya reddetmiştiniz yemek teklifini vs. Bir çekince olur ama olacak görüşme daha bana öyle geliyor. İyi düşünün siz de 🤗
Yaaaa umutlandırıp durmayın artık adam yazacak diye diye telefona bakmaktan gözümün kökü karardı🙈
Belki ben başka biriyle yazışacağım, belki beni başgöz edecekler, belki benimle ilgilenen başkaları da var? Hoşlanan adam bu kadar durabilir mi ya ben o kadar sabırlı bir erkek hiç tanımadım.

Yaaaa umutlandırıp durmayın artık adam yazacak diye diye telefona bakmaktan gözümün kökü karardı🙈
Belki ben başka biriyle yazışacağım, belki beni başgöz edecekler, belki benimle ilgilenen başkaları da var? Hoşlanan adam bu kadar durabilir mi ya ben o kadar sabırlı bir erkek hiç tanımadım.

Siz adama höt höt yaptığınız için olabilir mi?😒
Çekince olur, o da normaldir. Du bakalım ya, güzel heyecanlar bunlar bence 🥳

Siz adama höt höt yaptığınız için olabilir mi?😒
Çekince olur, o da normaldir. Du bakalım ya, güzel heyecanlar bunlar bence 🥳
Höt höt değil nazdı o bi kere 🤓

Dağlı geline cilve yap demişler 9 dükkan yıkmış.Bu söz bana bir üyeyi hatırlattı kk’dan ama aramızda kalsın 😜

Höt höt değil nazdı o bi kere 🤓

Dağlı geline cilve yap demişler 9 dükkan yıkmış.Bu söz bana bir üyeyi hatırlattı kk’dan ama aramızda kalsın 😜

Ya durumu o kadar sempatik anlattiniz ki bu saatte bende de keske bir adim daha atsaydi istegi uyandırdıniz asgahakal😂

Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündüm😬 Hata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
İki ihtimal var
1) beğenmedi
2 ) beğendi ama başka bir niyeti varsa sen ona uymayan birysen boşuna vakit geçirmek istememesi

Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündüm😬 Hata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Bence beyefendi sizin onu begenmediğinizi düşünmüştür oldukça soğuk davranmışsınız.

Kriterleri arasında olabilirsin.Birkaç seçenek arasında kalmış beklemeye almış gibi 😀

Günaydın.
Konu çok keyifliymiş.
prometheus prometheus sanki gözüm de seni bir yerlerden ısırıyor,yazıştık gibime geldi,yanılmışsam da affet.
İnşallah sonu hayırlısıyla güzel olsun.

Back
X