Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Sadece dinledim demiş olsaydım kolaydı. 3 gün sonra da arkadaş kalalım bu iş olmayacak dedim😏
Sık sık aynı şeyi yazıyorum ki ne mankafa olduğum daha iyi anlaşılsın.
Ya yaz adama açık açık böyleyken böyle diye senin yerine ben gerildim burda başlamadan bitirmişsin olayı ama dönüşü var bence

Oncelikle merhaba. Bi tanidigimin eși bu evlilik sitelerinden o kadar cekti ki.. Eșinin iyi bi isi var. Surekli eșini evlilik sitelerinden biriyle tanișmasini yakaliyor. Bekarim diyor millete ismini de farkli soyluyor. Bu adamin 2 tane koca kizi var 40 küsür yaslarda. Bence dikkat edin ve o sitelerden uzak durun. Oraya giren ilerde gelip sizinle evlense yine girer diye dusunuyorum. Geneli yalan soyluyor. Herseye inanmayin. En son kocasinin konustugu kadini bulup aradiginda kadin hungur hungur agladi. Bana kendini boyle tanitmadi dedi. Ki siz kulturlu muhendis flan diyosunuz. Bence o kadar kultrlu bi insanin o sitelerde iși olmaz. Ya muhendis flan degildir ya evlidir. Benden size tavsiye
Genellemeniz yanlis bence.cevremde internetten tanisip mutlu olan olumlu konusan cok

Adamı birkaç kez geri itelemişsiniz. Adam da napsın bence de demek zorunda kalmış. Yapışıp kalan erkek imajı bırakmak hoş değil çünkü.

Yazın. Arayın. Bahanesi çok bınların.

Onu dedim, bunu dedim diyip durmayın. Yüz yüze görüşmek yazışmaktan iyidir ve samimidir.

Ay arayın şu adamı

Oncelikle merhaba. Bi tanidigimin eși bu evlilik sitelerinden o kadar cekti ki.. Eșinin iyi bi isi var. Surekli eșini evlilik sitelerinden biriyle tanișmasini yakaliyor. Bekarim diyor millete ismini de farkli soyluyor. Bu adamin 2 tane koca kizi var 40 küsür yaslarda. Bence dikkat edin ve o sitelerden uzak durun. Oraya giren ilerde gelip sizinle evlense yine girer diye dusunuyorum. Geneli yalan soyluyor. Herseye inanmayin. En son kocasinin konustugu kadini bulup aradiginda kadin hungur hungur agladi. Bana kendini boyle tanitmadi dedi. Ki siz kulturlu muhendis flan diyosunuz. Bence o kadar kultrlu bi insanin o sitelerde iși olmaz. Ya muhendis flan degildir ya evlidir. Benden size tavsiye
Böyle bir durumdan Allah’a sığınırım. İnş öyle bir şey yoktur, bu iş olsa da olmasa da.
O kadar kültürlü bir adam orada olabilir. Benim eğitimim ondan daha iyi ve oradayım.

Arkadaşım sen olayı neden anlamıyorsun hala?
Adam sana 3 gün yazmamış, arkadaş kalalım deyince de bence de demiş...
O seni beğenmemiş anlamıyor musun ?
Beğense kırk defa yazardı şimdiye dek
Kiz sen de amma ustune gittin kadinin. "Seni begenmemis ki begenmemis kiii" diyerek. Adam begenmese neden yemek yemek istesin. Kosarak uzaklasirdi.

Genelde yazıyorlar ama benim eski eşim de mesela ilk buluşmadan sonra 3. gün yazmıştı bana. Ben de eğenmediğini düşünmüştüm ama bana , ben seninle görüşmek isteyerek zaten niyetimi belli ediyorum, senin bana yazıp olumlu mu olumsuz mu diye belirtmen gerekirdi, benim niyetim belli zaten demişti. Bana da saçma gelmişti ama öyle düşünenler de var. Ki adam yazmış zaten konu sahibine, konu sahibi pek konuşmamış gibi geldi bana

Arkadaşım sen neden böyle bir tavırla konuşuyorsun?
Beğenmediyse beğenmedim diye yüzüme söyler ben de emin olurum. Bu iş olmadı diye kendimi yakacak değilim herhalde.

Genelde yazıyorlar ama benim eski eşim de mesela ilk buluşmadan sonra 3. gün yazmıştı bana. Ben de eğenmediğini düşünmüştüm ama bana , ben seninle görüşmek isteyerek zaten niyetimi belli ediyorum, senin bana yazıp olumlu mu olumsuz mu diye belirtmen gerekirdi, benim niyetim belli zaten demişti. Bana da saçma gelmişti ama öyle düşünenler de var. Ki adam yazmış zaten konu sahibine, konu sahibi pek konuşmamış gibi geldi bana
Konuşmadım konuyu uzatmadım. Zaten ilk buluşma sonrasıydı kaçar gibi ayrıldım yanından .
Gol atacağı paslar da vermedim mesajda.
Niye böyle yaptın, derseniz vallahi cevabım yok

Hanımlar bir dakika, arkadaşımızı yanlış yonlendiriyorsunuz bence. Kadın, adam ona dinledin mi diye sorunca dinledim demiş ve adam üç gün yazmamış bu normal mi? Dinledim dedi diye üç gün yazmamak olur mu? Bunun üzerine de konu sahibi arkadaş kalalım demiş, adam da dünden razi tabi, hay hay diyivermis. Nerde burada yanlış anlama? Adam elektirik alamamış. Çok emin konuşuyorum, adam etkilenseydi bu kadar kolay tamam demezdi, arkadaş kalalim diyince bence de demezdi. Adam etkilenmemiş, ısrarcı olmamış, kestirip atmış siz hala koş yapış diyorsunuz. Konu sahibi çok üzülürsün, sakin ama sakın peşinden koşma. Doğru anlamışsın.

🤣🤣🤣🤣 vallahi tek örneğim
Bir de adam beğenmedim ne diye arıyorsun diyormuş🙈🙈🙈
Demez. Hem bir şey diyeceğim. Hadi ki öyle dedi. Ne değişecek? Şu an da olmaz pasif kalırsanız (ciddi anlamda istemiyorum mesajı verdiniz adama) zaten bu iş olmayacak, e bir adım attınız diyelim adam da öyle dedi. Yine olmayacak. Değişen bir şey yok.

Ama tamam derse :) değişir.

Hanımlar bir dakika, arkadaşımızı yanlış yonlendiriyorsunuz bence. Kadın, adam ona dinledin mi diye sorunca dinledim demiş ve adam üç gün yazmamış bu normal mi? Dinledim dedi diye üç gün yazmamak olur mu? Bunun üzerine de konu sahibi arkadaş kalalım demiş, adam da dünden razi tabi, hay hay diyivermis. Nerde burada yanlış anlama? Adam elektirik alamamış. Çok emin konuşuyorum, adam etkilenseydi bu kadar kolay tamam demezdi, arkadaş kalalim diyince bence de demezdi. Adam etkilenmemiş, ısrarcı olmamış, kestirip atmış siz hala koş yapış diyorsunuz. Konu sahibi çok üzülürsün, sakin ama sakın peşinden koşma. Doğru anlamışsın.
Siz de adım atıp, bin kere buzzz gibi bir tavırla karşılaşsanız? Siz de “bence de” dersiniz yahu.

Bence de annesini bahane ederek mesaj atin.kendiniz demissiniz yapiskan erkeklerden hoslanmam diye adam napsin boyle bir durumda? İsrarci gorunmek istememis.istemeyen erkek yemek borcum var demez adam sizi begenmis bence gorusmek istiyor.

Konuşmadım konuyu uzatmadım. Zaten ilk buluşma sonrasıydı kaçar gibi ayrıldım yanından .
Gol atacağı paslar da vermedim mesajda.
Niye böyle yaptın, derseniz vallahi cevabım yok
Bence siz ona mesaj yazın , olumsuz bir şey söylerse bile hiçbir şey kaybetmezseniz, nerde göreceksiziniz bir daha. Ama burda sizi yanlış anlamış olma ihtimali var.

Vallahi bu da çok mantıklı. İstediğim kadar kısa keseyim konuşsaydı ama taciz edilmekten, kadın cinayetlerinden , pskopat takıntılı tiplerden konu açıldı sohbet arasında. Bir kadın istemiyorum diyorsa istemiyordur ama bazı adamlar anlamamakta ısrarcı 10 kere söyletiyorlar demiştim.
Ama isteseydi kırmadan rahatsız etmeden sohbeti ilerletebilirdi.
3 gün niye bekledi yani. Buluşmadan önce her gün konuşuyorduk

Bence de annesini bahane ederek mesaj atin.kendiniz demissiniz yapiskan erkeklerden hoslanmam diye adam napsin boyle bir durumda? İsrarci gorunmek istememis.istemeyen erkek yemek borcum var demez adam sizi begenmis bence gorusmek istiyor.

Adamda iş yok bence...
Bence de arkadas kalalım diyor...Sonra arkadaş ayağına yatıp uğrarsan yemek yeriz diyor işi cıvıtıyor...
Yılan hikayesine dondurur boyle tipler işi

Siz de adım atıp, bin kere buzzz gibi bir tavırla karşılaşsanız? Siz de “bence de” dersiniz yahu.

Bin kere değil ki. Kadın ağırdan alacak tabi ki, adam usteleyecek biraz. Böyle miy miy erkek olur mu? İsteyen, beğenen adam, usteler, açardı konu sahibini, uzatirdi muhabbeti. Adamlar kadınlar gibi çit kırıldım degildir o kadar. Valla konu sahibi çok üzülecek sizleri dinlerse

Back
X