Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Sanki karşılıklı yanlış anlamışsınız gibi hissettim.

Bütün yorumları okudum, adam hoşlanmamış yazanları okurken evet doğru diye okudum. Adamda bir şeyler varmış ama konu sahibi yanlış sinyaller vermiş yazanları okuyunca da evet doğru dedim. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum . Konu sahibi bu adamdan bir şey olmasa da bir dahaki sefer nasıl mesaj yazman gerektiğini öğrendin , kaçırdım diye üzülme daha iyisi olacak diye düşün

Netten tanışılan bütün erkekler,zeki ,kültürlü,beyfendi oluyor zaten...güvenilmez bence..
Daha yeni boşandınız e bu acele neden birde..
Bu ne üslupsuzluk bu ne densizlik?
Ne demek daha yeni boşandınız aceleniz ne?
Bu işlerin ne kadar hızlı olmasına kim karar veriyor?

Yahu bu işler pamuk ipliğine mi bağlı? Yapmayın etmeyin seven erkek her şekilde yazar ulaşır uğraşır eşimle olan hikayemizden biliyorum o yüzden kimse kendini suçlamasın aramayıp sormuyorsa yedekte tutuyordur aslında niyeti başkadır hoşlanmamıştır zaten sürekli kadın kovalarsa o ilişkiden hayır gelmez erkek uğraşacak adım atacak

Oncelikle merhaba. Bi tanidigimin eși bu evlilik sitelerinden o kadar cekti ki.. Eșinin iyi bi isi var. Surekli eșini evlilik sitelerinden biriyle tanișmasini yakaliyor. Bekarim diyor millete ismini de farkli soyluyor. Bu adamin 2 tane koca kizi var 40 küsür yaslarda. Bence dikkat edin ve o sitelerden uzak durun. Oraya giren ilerde gelip sizinle evlense yine girer diye dusunuyorum. Geneli yalan soyluyor. Herseye inanmayin. En son kocasinin konustugu kadini bulup aradiginda kadin hungur hungur agladi. Bana kendini boyle tanitmadi dedi. Ki siz kulturlu muhendis flan diyosunuz. Bence o kadar kultrlu bi insanin o sitelerde iși olmaz. Ya muhendis flan degildir ya evlidir. Benden size tavsiye
[/QUOTE]
Siz böyle yazınca o kadar mantıklı geldi ki, cidden o kadar kültürlü birinin tanışma sitelerinde ne işi var 😳 ikinci evlilik olacağı icin kendini riske atmaz gibi. Ay kimseyede guvenilmicek artık

Ya birakin allasen.

Kadin gercekten istemediği icin boyle davransa ama adam israrci olsa, yazıp dursa, peşinden kossa burada herkes "her yerden engelle, ne ısrarcı adam, yapışmış kalmis, hayirdan anlamiyor" diyecekti.

Acalim bakalim "yemek teklifini reddettim, kahveyi reddettim, mesajına soguk yanit verdim, arkadas kalalim dedim, yemek borcun yok sagol dedim ama bu adam hala bana yazıyor, hala gorusmek istiyor" diye bir baslik, kac kisi adami hakli bulacak.
Kadin reddedip arkadas kalalim dedigi icin yapiskanlik yapmayan adam hatali cikti ya :KK70:

Gercekten biz kadinlara yakamizi kurtaramadigimiz, hayirdan anlamayan, reddedilmeyi kabul etmeyen adamlar mustehak herhalde.
Tamamen katılıyorum.

Yahu bu işler pamuk ipliğine mi bağlı? Yapmayın etmeyin seven erkek her şekilde yazar ulaşır uğraşır eşimle olan hikayemizden biliyorum o yüzden kimse kendini suçlamasın aramayıp sormuyorsa yedekte tutuyordur aslında niyeti başkadır hoşlanmamıştır zaten sürekli kadın kovalarsa o ilişkiden hayır gelmez erkek uğraşacak adım atacak

Aynı seyi söyledim ama konu sahibi tersliyor

İyi de bunlar internetten tanışmışlar "seven erkek" olması için biraz tanıması gerekiyor. Bir kahveden sonra her şekilde yazıp, ulaşıp, uğraşan adama seven erkek denmez. Bir de 40'lı yaşlarda ve bir evlilik yapmış insanlar biraz daha mantık çerçevesinde konuşur öyle sürekli yazıp uğraşmak daha gençken oluyor.

İyi de bunlar internetten tanışmışlar "seven erkek" olması için biraz tanıması gerekiyor. Bir kahveden sonra her şekilde yazıp, ulaşıp, uğraşan adama seven erkek denmez. Bir de 40'lı yaşlarda ve bir evlilik yapmış insanlar biraz daha mantık çerçevesinde konuşur öyle sürekli yazıp uğraşmak daha gençken oluyor.

Hiç öyle sanma....Neler var 40lı ama mesajlar kapıda yatmalar...

Bir erkek 40 yaşına gelmiş ve hala evlenmemişse kesin bir problemi vardır boşanmışsa yine problemi vardır.! Biz kadınlar yaradılışımız gereği olaylara daha çabuk kapılabiliyoruz ama erkekler çok çakal kendinizi kaptırmayın dikkat edin.
ortalıkta 20 sinde 25 inde evlenmiş sapık, psikopat adam dolu. onlar çok normal değil mi?

Dikkat ederseniz eşimle olan hikayemden biliyorum dedim gerçekten o insan senin kaderinse 10 saniye bile yeter o elektirik o aura başka ve her zaman erkek daha ön planda olur bu konularda, illa ki görmüşüzdür kadın ittirip ittirip bi ilişki yaşatıyorsa nikah masasına oturtuyorsa o iş genellikle hüsran oluyor yaşın da pek öneminin olduğunu düşünmüyorum

Beğenen, isteyen erkek nezakete falana bakmaz. O etkilenme olmamış, bunu kabul edelim. Etkilenen isteyen adam, agzindan girer burnundan çıkar o kadının. Kaldı ki konu sahibi ağırdan almış, bir şey dememiş, kırıcı olmamış. Hemen kaçmış adam işte. Ne kadar savunsaniz da boş. :)
ağzından girip burnundan çıkma hareketini yapmayacak karakterli erkekler de var. istenmediğini hissettiği an kendini çeken erkekler dolu, siz denk gelmemiş olabilirsiniz. ama herkes o kadar da karakterini, gururunu hiçe sayıp ağızdan girip burundan çıkma gibi şeyler yapmıyo

Hiç öyle sanma....Neler var 40lı ama mesajlar kapıda yatmalar...
Sadece bir kahve ictikten sonra reddettigim halde her yerden ulasip kapimda yatan adama seven degil sapik erkek derim.

Gercekten samimi soruyorum, konu sahibi gercekten hoşlanmayarak, istemeyerek reddetmis olsaydi ama adam "ben hoslandim" diye dediginiz gibi israrci, her yerden ulasmaya calisan biri olsaydı ne diyecektiniz konu sahibine?

Sadece bir kahve ictikten sonra reddettigim halde her yerden ulasip kapimda yatan adama seven degil sapik erkek derim.

Gercekten samimi soruyorum, konu sahibi gercekten hoşlanmayarak, istemeyerek reddetmis olsaydi ama adam "ben hoslandim" diye dediginiz gibi israrci, her yerden ulasmaya calisan biri olsaydı ne diyecektiniz konu sahibine?

Ben bu konudaki adam için demedim onu..40 plus yastakiler için genelleme yapılmıs ta olgun olur vs diye ona dedim asık ta olabilir kapıda da yatar yasla ilgisi yok artı 40 yas erkek için genc bir yas

Ben bu konudaki adam için demedim onu..40 plus yastakiler için genelleme yapılmıs ta olgun olur vs diye ona dedim asık ta olabilir kapıda da yatar yasla ilgisi yok artı 40 yas erkek için genc bir yas
Tamam da konunun basindan beri adamin hoslanmis olsa konu sahibi reddettigi halde ustune duseceginden bahsedip konu sahibine devamli istememis seni mealli yorumlar yazıyorsunuz.

Tamam kapida yatma yorumunu kapsam disi bırakıp tekrar soruyorum.

Adam, konu sahibi reddettigi halde defalarca dediginiz gibi ilgisini kesmeyip arayip yazsa yorumunuz ne olacakti?
Mesela ben konu acip "adamla sadece bir kahve ictik, her teklifini reddettim, mesajlarına soguk dondum, arkadas kalalim dedim, yemek borcu dedi yok sagol dedim. Ama adam anlamiyor, hala israr ediyor, hala her gun yaziyor" falan desem siz adami tacizkar, israrci bulmayacak, "aman canim birak yazsin hoslanmis iste" mi diyecektiniz?

Canim erkekler bencil yaratiklar. Evli ve paralı olup sirf flört icin bu sitelerden bayanlarla tanisip bulusanlar var. Erkekler pofpoflanmayi seviyorlar. Cok dikkatli ol.insallah hersey istedigin gibi olur

Tamam da konunun basindan beri adamin hoslanmis olsa konu sahibi reddettigi halde ustune duseceginden bahsedip konu sahibine devamli istememis seni mealli yorumlar yazıyorsunuz.

Tamam kapida yatma yorumunu kapsam disi bırakıp tekrar soruyorum.

Adam, konu sahibi reddettigi halde defalarca dediginiz gibi ilgisini kesmeyip arayip yazsa yorumunuz ne olacakti?
Mesela ben konu acip "adamla sadece bir kahve ictik, her teklifini reddettim, mesajlarına soguk dondum, arkadas kalalim dedim, yemek borcu dedi yok sagol dedim. Ama adam anlamiyor, hala israr ediyor, hala her gun yaziyor" falan desem siz adami tacizkar, israrci bulmayacak, "aman canim birak yazsin hoslanmis iste" mi diyecektiniz?

Yahu ben adamın ilkbastaki tavrına bakarak hoslanmadıgını gorebiliyorum...kahve içmişler adam tşk ettikten sonra 3 gun aramıyor...bi erkek surdurmrk istiyorsa ertesi gunu gunaydın falan der illa ki...konu sahibi sonra gururu yapmış 3 gun sonra kendikendine ona bişi diyen yokken arkadas kalalım demiş...adam da bence de demiş....ondan sonrası için lafım yokki zaten...olayların sıralaması var...ben kadın arkadas kalalım dedikten sonra adam ısrar etsin demedim...ilk 3 gun aramamış olması ztn herseyi gosteriyor

ağzından girip burnundan çıkma hareketini yapmayacak karakterli erkekler de var. istenmediğini hissettiği an kendini çeken erkekler dolu, siz denk gelmemiş olabilirsiniz. ama herkes o kadar da karakterini, gururunu hiçe sayıp ağızdan girip burundan çıkma gibi şeyler yapmıyo

Peki, siz kendinizi öyle kandirin. :)

Back
X