Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

O adam coktan gitti sen burda milletle egleniyorsun boş boş...en iyisi arkadaslık sitelerinde harcamaya devam et vaktini

Aynen karmakarısık sordukca anlatıyor...sadece dinledim değil guzelmiş te dedim diyor..sonra birisi sadece dinledim dersen boyle olur diyor, evet cok haklısınız diyor...sırf reyting için acılmıs bi konu sanki..sonra gulerek eglenerek devam ediyor konuya ...galibalık durum kalmadı demiş bırakmış
Vesikalıyarim, senin derdin nedir arkadaşım?
Neden bu konunun ikide bir ortaya çıkıp can sıkan “komutan logar; bir cisim yaklaşıyor.” diyen tipi gibisin?
Nedir bu negatif yorumlar nedir bu adamla tekrar görüşürsem kötü yola düşecekmişim gibi yorumlar?

Gerçekten haklı çıkmayı neden bu kadar istiyorsun, kendi hayatına bir bak da cevap ver bence.

Evet belki bu iş Olmaz bir kaybım yok; kaybım bu adama gerekli gereksiz trip attığımda umrunda bile olmasaydı olurdu. Bu da bu kadar net.

Ben senin kadar dertlenmiyorum arkadaşım, gördüğün gibi gülüp geçiyorum. Triple bana bağlanacak bir adama ihtiyacım yok. Rica ediyorum konumda bi daha bu tavrı tekrarlama.
Bir konu sahibi konu açıyorsa diğer üyeler cevap verme hakkına sahiptir, konu sahibi bunu peşinen göze almıştır, evet; ama bu demek değildir ki konu sabote edilsin.

Yeterli oldu, umarım.

O adam coktan gitti sen burda milletle egleniyorsun boş boş...en iyisi arkadaslık sitelerinde harcamaya devam et vaktini
Vesikalıyarimi çok mutsuzsun arkadaşım sen , çok.
Biraz daha pozitif olmayı denersen belki karşındaki insan da seni bu yönde motive edecektir.

Vesikalıyarimi çok mutsuzsun arkadaşım sen , çok.
Biraz daha pozitif olmayı denersen belki karşındaki insan da seni bu yönde motive edecektir.

Arkadaslık sitelerinde 1 kere gordugun adam bence de arkadas kalalım dedi ve gitti...oralardan adam çıkmaz gercek hayattan bul ama zor...yok ben kimseye pas vermem yok soguk dururum 3 gun gecti yok genckız pozundayım ay darallar getirdin

Arkadaslık sitelerinde 1 kere gordugun adam bence de arkadas kalalım dedi ve gitti...oralardan adam çıkmaz gercek hayattan bul ama zor
Zor, çok zor..
Durumum umutsuz vaka kendimi zehirleyesim geldi.
Bu adam da olmazsa ne yaparım 😱
Dünya nesillerinin devamı için voltranı oluşturacaktık ama işte nasip kısmet.

Hasbünallahü veni’mel vekil🤷‍♀️

Arkadaslık sitelerinde 1 kere gordugun adam bence de arkadas kalalım dedi ve gitti...oralardan adam çıkmaz gercek hayattan bul ama zor...yok ben kimseye pas vermem yok soguk dururum 3 gun gecti yok genckız pozundayım ay darallar getirdin
Takip etme arkadaşım, daral geldiyse okuma seni zorla mı davet ediyoruz?
Okumazsan maaşından mı kesiliyor, mesai eksik mi yazılıyor?
Soğuk dururum pas vermem canım nasıl isterse öyle davranırım kimseye de hesap verecek değilim.

Sıkılırsan gerilirsin, gerilirsen kırış kırış olursun. Boşver güzel konular oku, çık benim konudan arkadaşım hadi

Takip etme arkadaşım, daral geldiyse okuma seni zorla mı davet ediyoruz?
Okumazsan maaşından mı kesiliyor, mesai eksik mi yazılıyor?
Soğuk dururum pas vermem canım nasıl isterse öyle davranırım kimseye de hesap verecek değilim.

Sıkılırsan gerilirsin, gerilirsen kırış kırış olursun. Boşver güzel konular oku, çık benim konudan arkadaşım hadi
Dünden beri negatif tavir benim de dikkatimi cekiyor. Beyfendinin kiz kardesi gibi gorumce gibi :D Adamla aranda bir sey olmadan bir adet gorumce sahibi oldun hayirli olsun :D

Dünden beri negatif tavir benim de dikkatimi cekiyor. Beyfendinin kiz kardesi gibi gorumce gibi :KK70: Adamla aranda bir sey olmadan bir adet gorumce sahibi oldun hayirli olsun :KK70:
Ay konunun başından beri vasfiye teyze gibi uğursuz uğursuz konuşup can sıkmaktan başka bir şey yapmadı. Ben böyle negatif bir insan görmedim.

Ben bu kadar dert etmiyorum, bu ne gamlı baykuşluk?

Ay konunun başından beri vasfiye teyze gibi uğursuz uğursuz konuşup can sıkmaktan başka bir şey yapmadı. Ben böyle negatif bir insan görmedim.

Ben bu kadar dert etmiyorum, bu ne gamlı baykuşluk?
Ahahdhaha ay gülmeyeyim dedim ama Vasfiye Teyze'ye koptum.

Ne çektiniz be yazııııık.
Akıtın eleminizi kederinizi foruma, napıcaksınız, mecbuuur :KK70: :KK70:

Şaka bir yana konuyu güncellemenizi merakla bekliyorum.

Ahahdhaha ay gülmeyeyim dedim ama Vasfiye Teyze'ye koptum.

Ne çektiniz be yazııııık.
Akıtın eleminizi kederinizi foruma, napıcaksınız, mecbuuur :KK70: :KK70:

Şaka bir yana konuyu güncellemenizi merakla bekliyorum.
Adam seni aramamış, arasa da bu iş Olmaz, olsa da arkadaşlık sitesinden iş çıkmaz. Ay Prometheus o adam keldir de be böyle cascavlak: talihin ne kapalı be yavrum senin..

Sen en iyisi örgüye başla akıt elemini kederini haroşoya..

Zaten o adam seni aldatırdı benden söylemesi.

Yani gece gece psikopata bağladım. Hırs yaptım adamı arayacağım ya🤣🤣🤣

Adam seni aramamış, arasa da bu iş Olmaz, olsa da arkadaşlık sitesinden iş çıkmaz. Ay Prometheus o adam keldir de be böyle cascavlak: talihin ne kapalı be yavrum senin..

Sen en iyisi örgüye başla akıt elemini kederini haroşoya..

Zaten o adam seni aldatırdı benden söylemesi.

Yani gece gece psikopata bağladım. Hırs yaptım adamı arayacağım ya🤣🤣🤣
Son durum ne gelismeleri kacirdimmi :KK45:

Ay hadi arayinn yaziiinnn sizden bekliyo muhtemelennnn
Kesinlikle bulusma sonrasi bi erkek tesekkurler yaziyorsa etkilenmis demektir.
etkilenmeyen adam mesaj atip da konusma acmaz. Etkilenmediyse bir daha hic yazmaz birakir tesekkur edip ne uzatsin 😂😂

Ay hadi arayinn yaziiinnn sizden bekliyo muhtemelennnn
Kesinlikle bulusma sonrasi bi erkek tesekkurler yaziyorsa etkilenmis demektir.
etkilenmeyen adam mesaj atip da konusma acmaz. Etkilenmediyse bir daha hic yazmaz birakir tesekkur edip ne uzatsin 😂😂
İşte bunu şimdi anlayabiliyorum .
Ben “ teşekkürler, almayayım” şeklinde kabul ettim mesajı.

Gerisini biliyorsunuz, yıktım perdeyi eyledim viran😩

Back
X