Netten Tanistik

Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Bahane etmiş kilonuzu.
Sizinle frekansı tutmamış.
Hani ayrılırken denir ya "Sorun sende değil; bende." diye. Aslında sorun sendedir. Sendeki bir özellik karşı taraf için olumsuzdur. Ama kırmamak için sorun bende edebiyatı yapılır. Onun gibi olmuş. Üzülmeyin diye kilo demiş.

Ama gerçekçi olalım bende adamın yerinde olsaydım karşımda biri değer verip gelmişse o an nasılım dese iyi derdim olmasa bile. Bir anda hemen kırmak çok acımasızca olur. Adam hödük değilmiş.
Boşverin. Bu defteri kapatın. Arkadaş bile kalmayın olmaz. Sizinde nasibiniz bir yerdedir. Umutsuz olmayın..

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Makyajsiz dogal hallerimi gordu ama goruntulu konusmamistik

Bide aklıma bişey geldi bakın şimdi, hani burda geçenlerde okudum hatta, böyle ten kokusu falan da etkiliyormuş insanları (gerçi ben hiç anlamam ten kokusundan, burnum çok hassas değil demek ki) acaba diyorum😮

Kız benimki de siskosun demişti yüzüme değilde başka bir arkadaşa. Kamerada kaç saat konuştuk oysa. Aşırı zayıf seviyormuş bende şişko değil balık etiyim. Seninki de baliketli seviyo demekki. Tur tur insan var takma

beğenmemiş ama sizi kırmakta istememiş.buluştuktan sonra sesi soluğu çıkmıyorsa sizde peşine düşmeyin.

Kizlar ben nette biriyle tanistim. Bulustuk falan sonra cocuk aramayi ,mesaj atmayi birakti. Ben biraz usteleyince olmadi falan dedi.
Yani begenmedin mi dedim
Tam olarak oyle degil dedi
Nasil yani dedim
Cok zayifsin vs vs dedi.
Bu ne demek oluyor sizce ?
Bulusmadan once gormemismiydi resim camera da falan

zayiflik degil mevzu rapunzela, biseyini sevmemis, artik nedir onu bilemeyiz, kokunu mu, tarzini mi, gulusunu mu bakisini mi... ama cekmemissin onu belliki... uzulmeni istemem herkes herkesi begenecek sevecek diye birsey yok tabiki, dogru kisi degilmis diyelim takilma bence.... sormasan iyi olurmus aslinda gereksiz olmus biraz.

Her zaman söyledim yine söylüyorum;

Lütfen karşınızdaki insana “nasıl buldun?” “beni beğendin mi? begenmedin mi” “benden uzaksın neden?” “Soğuksun baska biri mi var?” diye sormayın. Lütfen sormayın, sormamaya özen gösterin çabalayın, sabredin yine sormayın.

Bu cümleler resmen kendinize saygınız olmadıgını gösteriyor, kendinize değer vermediğinizi.

Ama eğer şahsi düşünceme bakacak olursanız mevzu zayıflık, kiloluk değil yan yana gelince bir şeyinizi sevmemiştir gözüne bir şey takılmıştır enerjisi tutmamıştır, elektrik alamamıştır vs bunlarıda sizi kırmamak adına söylememiş olabilir kiloyu bahane etmiş gibi hissediyorum.
Boş verin, kendinizi sevin ve değer verin. Hiçbir şey kendinizden kıymetli değil. Herkesin renkleri, zevkleri farklı.

Begenmemis daha nolcak.? Bu gerizekali erkekler kadinlari niye bu kadar horluyo😂

Biriyle konuşurken olumlu olumsuz seçeneğini baştan kabul etmeniz gerekir. Ve buluşma süresi uzayan arkadaşlıklara hiç girmeyin hatta hiç netten tanışmayın bence.

Fiziki olarak sizi beğenmemiş maalesef

Netten tanışmamıştım da tanıdıklar vasıtasıyla çay içip tanışmak amacıyla görüştüm erkeklerle bekarken. Daha masadan kalkmadan tekrar görüşecek miyiz diye soranlar en itici olanlardı net. Bu yaşa kadar adap öğrenmemiş adamla evlenilmez deyip kabul etmedim hiçbirini. Zaten hoşlanmamıştım, onu bile anlayamamışlar. Siz de böyle davranmışsınız açıkçası. Beğenseydi arardı zaten

O kadar umut verip sonra begenmedigi halde sirnaşan hakka girmis oluyor. Bana gore. Begenmeyip uzak dursaydi Allah yolunu acik etsin olabilir derdim. Ama durum farkli ayrintilari bilmediginiz icin neyse sorun degil.

Aşiri umut verdi. Yani nasil desem zayifligimi biliyodu zaten ve kilo al demisti ben de ya alamazsam beni birakir misin demistim. O nasil soz bir daha duymayayim dedi.
Sonra yuzumde cil oldugunu da biliyordu bak boyle dedim onlari tek tek operim dedi. Ee makyajsiz efeksiz de gordu. Ee ben daha napim begenmeme gibi bir ihtimal yok diye dusunmustum.. ya olmazsa dedim benim aklimda hic suphe yok ama sende var dedi . Eger olmazsa arkadas oluruz sorun olmax dedim ben seni cok begendim eger oyle olursa gururuma yediremem dedi hic bulusmalayim demisti. Gururumada ,duygularima da s*cti.

Merhaba.
Kilo almazsam beni bırakır mısın ? Terzi cümleler sorarak zaten herşeyi daha buluşmadan onun eline vermişsiniz. Ayrıca sizi hic görmeden çillerini öperim seni hiç bırakmam falan deyip ilk buluşmada da öpen sarılan erkek zaten bir daha buluşmaz. Vakit geçirme amaclı oluyor genelde. 27 yaşındasınız nacizane tavsiyem biraz cool davranin ozellikle de ınstagram v.s gibi ortamlarda tanısıyorsanız sunu bilin. Sizin tek konuştuğunuz olabilir ama genelde herkes 3 5 kişiyle aynı aynda konuşuyor.
Bir de ilk buluşmada herkesin kendi tercihiidr öper de beraber de olur ama bu tarz meselesi. Yani sizin kişiliğinize çok uygun degl bence o nedenle geri durun bence boyle şeylerden.
Ve zayıf sevmiyor diye bir şey yok kişiye göre değişir. Benim eski bütün sevgililerim hep zayıf severdi. Narin ince duran kızları severdi. Hatta ben kilo alcam falan deyince ne kilosu alma falan derlerdi. 49 kiloyum bu arada. Ama ben kimseye beni beğenmiyor musun sence kilo alayım mı falan demem o ayrı. Ne istiyorsam onu yaparım. Siz de böyle sorular sormayin. Ve kimseye gerksiz yere çok baglanmayin umut icine olmayın yoksa çok Üzülürsünüz 💜

Son düzenleme:
Merhaba.
Kilo almazsam beni bırakır mısın ? Terzi cümleler sorarak zaten herşeyi daha buluşmadan onun eline vermişsiniz. Ayrıca sizi hic görmeden çillerini öperim seni hiç bırakmam falan deyip ilk buluşmada da öpen sarılan erkek zaten bir daha buluşmaz. Vakit geçirme amaclı oluyor genelde. 27 yaşındasınız nacizane tavsiyem biraz cool davranin ozellikle de ınstagram v.s gibi ortamlarda tanısıyorsanız sunu bilin. Sizin tek konuştuğunuz olabilir ama genelde herkes 3 5 kişiyle aynı aynda konuşuyor.
Bir de ilk buluşmada herkesin kendi tercihiidr öper de beraber de olur ama bu tarz meselesi. Yani sizin kişiliğinize çok uygun degl bence o nedenle geri durun bence boyle şeylerden.
Ve zayıf sevmiyor diye bir şey yok kişiye göre değişir. Benim eski bütün sevgililerim hep zayıf severdi. Narin ince duran kızları severdi. Hatta ben kilo alcam falan deyince ne kilosu alma falan derlerdi. 49 kiloyum bu arada. Ama ben kimseye beni beğenmiyor musun sence kilo alayım mı falan demem o ayrı. Ne istiyorsam onu yaparım. Siz de böyle sorular sormayin. Ve kimseye gerksiz yere çok baglanmayin umut icine olmayın yoksa çok Üzülürsünüz 💜
Yorum icin tesekkur ederim

Back
X