Netten Tanistik

Maalesef bazı sorularınız bu işlerde tecrübesiz olduğunuzu göstermekte.Kilo al mı dedi ben böyle iyiyim demeliydiniz, aramadı mı ertesi gün de beklemeli.sonra da engeli çakmalıydınız.Bir daha dönerse kesinlikle cevap vermeyin, çantada keklik olarak görüyordur.

Maalesef bazı sorularınız bu işlerde tecrübesiz olduğunuzu göstermekte.Kilo al mı dedi ben böyle iyiyim demeliydiniz, aramadı mı ertesi gün de beklemeli.sonra da engeli çakmalıydınız.Bir daha dönerse kesinlikle cevap vermeyin, çantada keklik olarak görüyordur.
Arkadas olarak konusalim dedi. Ben de sil numarami hakkimi helal etmiyorum 100 kiloluk biriyle evlen mutlu ol dedim. Ewet her sey insana tecrube katiyor . Her agizdan cikan laf dogru degilmis her soylenene inanmiyorum. Her seye supheyle bakiyorum. Haddimi de biliyorum 🤣

Arkadas olarak konusalim dedi. Ben de sil numarami hakkimi helal etmiyorum 100 kiloluk biriyle evlen mutlu ol dedim. Ewet her sey insana tecrube katiyor . Her agizdan cikan laf dogru degilmis her soylenene inanmiyorum. Her seye supheyle bakiyorum. Haddimi de biliyorum 🤣
Bana da keşke saçını uzatsan iyi olurdu dedi biri bende böyle iyiyim uzatmayı düşünmüyorum dedim 😀 kilo konusunda vursa ee sen böyle görmedin mi beni derim herhalde.😀

Nerde erkeklerde o mertlik acaba?Yüzune güldü,güya kırılma diye.Aramayip anlamani saglayacakti.Boşver sordugun belki de iyi olmuştur.Kafanda soru işareti kalmamiş ve senin kadar net bi insan olmadığını görmüş oldun.Ayrica cok zayifsin demesinden anla ki,kafa ya da kalp degil de tamamen vücut ve fiziksel görünüs odaklı.Zayiflik sanki giderilemeyecek bi durum da,çıkıp bunu bahane diye söylemiş.Niyeti güzel degil bence onun.

sevgili konu sahibi, mevzu kilo değil. yüzyüze gelince frekanslar tutmamış. muhtemelen sizin haddinden fazla bağlandığınızı hissetmiş ve rahatsız olmuş.
konu bu kadar basit aslında.
yani 2 ay internetten konuşup 1 kez buluştuğunuz adama hakkınızı haram ediyorsunuz, en efendi erkek bile bu kadar bağlanmayı abes bulur malesef :(

Nerde erkeklerde o mertlik acaba?Yüzune güldü,güya kırılma diye.Aramayip anlamani saglayacakti.Boşver sordugun belki de iyi olmuştur.Kafanda soru işareti kalmamiş ve senin kadar net bi insan olmadığını görmüş oldun.Ayrica cok zayifsin demesinden anla ki,kafa ya da kalp degil de tamamen vücut ve fiziksel görünüs odaklı.Zayiflik sanki giderilemeyecek bi durum da,çıkıp bunu bahane diye söylemiş.Niyeti güzel degil bence onun.
Sirf o yuzden sordum inan sorduguma da pisman degilim . Neden diye kendimi yiyip bitirecegime ona sordum. Bilmiyorum inan ilgisini ,konusmasini sevmistim gorunce de begenmistim bazen diyorum keske ya ben biraz guzel olsaydim ya da o biraz cirkin olsaydi. Yine birbirimizin olsaydik. Belki basit gelecek ama o 2 aya biz cok sey sigdirmistik daha dogrusu basta inanmiyordum sonra o kadar ikna edici konustu ki ,umut verdi hep. Ben buna kizdim . Hep derdi ki bizimki BASIT BIR ILISKI OLMAYACAK hic ayrilmayacagiz falan fistan ben kendimi bayagi kaptirmisim. Yani begenmediyse de uzak dursaydi yine eyvallah derim ama yine ileri gitti yuzume baska arkama baska bu cok zoruma gidiyor. Bence bir vedalasmayi da cok gormemek lazim 2 ay gibi bir sure konusmussun zor degil bari bir veda mesaji. Burda bana nie sordun diye de cok yuklendiler. Konustuk ,yasandi bitti. E ben gunluk olarak mi kabul ettim de hic bir sey olmamis gibi mesaj atmaycaktim. Herkes icini doktu ,bitti. En guzeli.

sevgili konu sahibi, mevzu kilo değil. yüzyüze gelince frekanslar tutmamış. muhtemelen sizin haddinden fazla bağlandığınızı hissetmiş ve rahatsız olmuş.
yani 2 ay internetten konuşup 1 kez buluştuğunuz adama hakkınızı haram ediyorsunuz, en efendi erkek bile bu kadar bağlanmayı abes bulur malesef :KK43:
Bakin ben beni begenmedi diye hakkimi haram ediyorum demiyorum buna hakkim da yok zaten. Umut verip verip bulusunca da begenmedigi halde sevgili gibi davranmasina,yakinlasmasina ve beni salak yerine koymasina kiziyorum ve bu yuzden hakkim varsa haram olsun. Yoksa da yapacak bir sey yok. Rahat olsun. Bu yani.

yani 2 ay internetten konuşup 1 kez buluştuğunuz adama hakkınızı haram ediyorsunuz, en efendi erkek bile bu kadar bağlanmayı abes bulur malesef :KK43:
O bana diyordu sen beni begenmezsen nolacak diye bunlarin hepsini konustuk. Ben de hayatta her sey olabilir .olurda begenmezsek arkadasca takiliriz dedim. O da ben seni cok begendim benlik bir sey yok ama sen begenmezsen ben gururuma yediremem hic bulusmayalim demisti. Seninki gurur da benimki neydi ZALIM.

Bir kırık kalp "AH" etti. Söz söylenmez üstüne. Seni vicdanın affetsin benden affı bekleme :(

Bakin ben beni begenmedi diye hakkimi haram ediyorum demiyorum buna hakkim da yok zaten. Umut verip verip bulusunca da begenmedigi halde sevgili gibi davranmasina,yakinlasmasina ve beni salak yerine koymasina kiziyorum ve bu yuzden hakkim varsa haram olsun. Yoksa da yapacak bir sey yok. Rahat olsun. Bu yani.

yok sadece demek istediğim fazla anlam yüklemişsiniz. yani ben olsam 2 ay internetten yazıştığım birine nolursa olsun çok anlam yüklemem. ilk görüşmede sevgili moduna girmesinden de işkillenirim.

yok sadece demek istediğim fazla anlam yüklemişsiniz. yani ben olsam 2 ay internetten yazıştığım birine nolursa olsun çok anlam yüklemem. ilk görüşmede sevgili moduna girmesinden de işkillenirim.
Bu da benim hatam işte 🤷‍♀️

kimin ne zaman hangi psikoloji ile kime neye sarıldığı belli olmaz, belki gerçekten size 2 ay konuşmak ve o kişi iyi gelmiş olabilir, ben sizi yargılamıyorum, anlıyorum da. Ama keşke o mesajı siz atmasaydınız, ya da keşkeyi bi kenara bırakıp artık sizde günlük işlerinizle ilgilenin, takılı kalmayın. Şu hayatta neyden vazgeçseniz ertesi gün gelir eteğinize yapışıverir, peşinden koşup kendinizi yormayın. inş. çok mutlu olursun canım

Bu da benim hatam işte 🤷‍♀️

hata diye kötü bi kelime yüklemeyelim de bu da bir tarz ama yorucu.
yani bu çocukla bir şekilde yollar ayrıldı, yarın başkasıyla tanışınca yine aynı mod olacak.
o nedenle sizin yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım öncelikle.
benim fikrim tabi bu.

5 yıllık evliyim,bazen uyanıyorum kocam dünyanın en yakışıklı karizmatik adamı, bazen bakıyorum peyyyyyyy bunu da nerden buldum diyorum. Tabiki aynı şeyi hissetme hakkı eşimde de var. Sonuçta afrodit değilim :işsiz: fakat aslolan şu ki; birbirlerinin kalbini görebilen insanlara mahsustur aşk, dilerim kalbini görebileceğin huzurla ellerini tutabileceğin biri çıksın karşına, doğru dediğin deneye yanıla bulunan bir olgu, sen de takılma pişman da olma, denedim olmadı de, rujunu tazele, saçlarını havalandır, önündeki maçlara bak :KK59::rapci: 2020 aşkla gelsin.

hata diye kötü bi kelime yüklemeyelim de bu da bir tarz ama yorucu.
yani bu çocukla bir şekilde yollar ayrıldı, yarın başkasıyla tanışınca yine aynı mod olacak.
o nedenle sizin yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım öncelikle.
benim fikrim tabi bu.
Belki sacma gelecek ama ben ona guvenmistim. Inanmistim o yuzden oldu birazda. Sanki bundan sonra o hayatimda olacak sanmistim konusmalari oyleydi cunku. Ama her agizdan cikan laf dogru degilmis kendimi yok yere kaptirmisim acemilik birazda.

Konuşma adabınız yanlış bir kere , dürüst veya dobra olmak ilk buluşma da beni beğenmedin mi diye sormak değil veya seni beğenmedim demekte değil .Kırıcı olan şeyler var bilmem anlatabildim mi . Ayrıca şisman sevsin yok 100 kiloda biriyle olsun vs demen de yanlış. Kendmden örnek vereyim ben de kiloluyum ve gerçekten çok zor veriyorum , adriana lima gibi hissetmiyorum kendimi , güzel de bulmam orası ayrı ama seviyorum bak bu çok farklı , sen kendini sevdikten sonra değişiyor olay. özgüvenli olursan farklı oluyor. Ayrıca kalp kırıklığın olabilir anlarım da , beğenmemiş te olabilir kendini bu kadar yıpratmanın anlamı ne ? . Karşında ki insan şekilciymiş işte anla artık. Ayrıca 2 ay için mi bu tantana daha iyisi gelir karşına , Allahın nasıl kapılar açacağını bilemiyoruz. ahmet olmaz mehmet olur ölüm yok ucunda . Kırıldığın şeyi de çok iyi anlıyorum benm başıma da geldi , ama hiç bir zaman beni beğenmedin mi diye sormadım sorsam senin gibi psikolojik olarak yetersiz hissedecektim kendimi bu daha kötü. Hiç tınlamam. Tecrübe de geç.

Canım sevgilin gibi davransa nolacak max 1 2 saatlik bir olay için bu kadar dert etme bu işler oyun gibidir bana göre çok seviyorum ölüyorum diyene de inanma bu da bir tecrübe de gec

Adam belki daha rahat ilişki yaşayacağı ni sanıyordu öyle olmadığını anlayıp zayıflık bahanesiyle bitirdi. Netten pekçok erkek cinsellik peşinde. Sen duygusal olarak baglanmissin kendini yıpratma bosver. Sorun seni begenmemesi değil tatlım aradığını bukmamasi bence.

Konuşma adabınız yanlış bir kere , dürüst veya dobra olmak ilk buluşma da beni beğenmedin mi diye sormak değil veya seni beğenmedim demekte değil .Kırıcı olan şeyler var bilmem anlatabildim mi . Ayrıca şisman sevsin yok 100 kiloda biriyle olsun vs demen de yanlış. Kendmden örnek vereyim ben de kiloluyum ve gerçekten çok zor veriyorum , adriana lima gibi hissetmiyorum kendimi , güzel de bulmam orası ayrı ama seviyorum bak bu çok farklı , sen kendini sevdikten sonra değişiyor olay. özgüvenli olursan farklı oluyor. Ayrıca kalp kırıklığın olabilir anlarım da , beğenmemiş te olabilir kendini bu kadar yıpratmanın anlamı ne ? . Karşında ki insan şekilciymiş işte anla artık. Ayrıca 2 ay için mi bu tantana daha iyisi gelir karşına , Allahın nasıl kapılar açacağını bilemiyoruz. ahmet olmaz mehmet olur ölüm yok ucunda . Kırıldığın şeyi de çok iyi anlıyorum benm başıma da geldi , ama hiç bir zaman beni beğenmedin mi diye sormadım sorsam senin gibi psikolojik olarak yetersiz hissedecektim kendimi bu daha kötü. Hiç tınlamam. Tecrübe de geç.
Bebegim ha beni begendin mi diye sorup begenmedim cevabi almissin ha bulusmadan sonra arayip sormamis mesaj atmamis. Oyle yapincada sen zaten begenmedigini anlamayacak miydin . Ben durustluk demek begendim ,begenmedim demek anlaminda demiyorum kirmadan guzel bir sekilde diyebilir tercih meselesi ben bunu isterdim. Basta konusmusuz o ihtimali de goze alarak gidiyoruz o da ben de. Ben ona dedim bak ya ben seni begenmem ya da sen beni begenmezsem yani hani olurda önrmli degil arkadasca takiliriz dedigim halde begenmis gibi yapip seni seviyorum gibi laflar ve sirnasmasi sarilmasi ,opmesi bu ne yani. Bu asil piskin piskin insani salak yerine koyup o anı degerlendirmek sonrada tekmeyi basmaktir. Inan bana deseydi kb olmadi ya da bir sey hissetmedim ya da begenmedim buna da kabulum cunku her ihtimali alarak bulustuk bunu da her ikimizde goze aldik. Boyle iki yuzluluge gerek yok. ... gunluk iliski taraftari degilim siz oyleyseniz saygi duyarim birak bi zahmet sen hayirdir diye de sorayim kafamda soru isareti kalmadi iyikide sordum hic pisman degilim . Bu da bana tecrube oldu agizdan cikan her laf dogru degilmis. Biz icimizden ne gecerse onu deriz ama baskalari ayri oynuyormus. Cok kolay da yalan soyleyebiliyorlarmis. Ben onu sevmistim ve seviyorum ama cok kirginim ve kizginin mi evet kizginim.

Back
X