- 30 Nisan 2021
- 988
- 324
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Ben denedim olmadı ama faydasını gören çok. Mantıken de doğruIyi aksamlar kızlarr.. bi sorum olucak 3 yıldır deniyoruz ama bebek sahibi olamiyoruz.. cevremdeki insanlar diyoki iliskiden sonra belinin altina yastik koyup yarim saat yat fakat ben hemen kalkiyorum yatamiyorum ole zaten geri cıkıyo ne var ne yok yani bu dogrumu?Kimileri ilk gecede hamile kaliyo mesela
Valla canım bende öyle yapıyodum.ama bana söyleyenler oldu. İlişkiden hemen sonra kalkma bende ilişkiden sonra sırtımın altına yastık koydum ve ayaklarımı duvara koyup havaya kaldırıyodum.sende öyle yap bakalım ne olucak. Ama mutlaka bi doktora görün eşinde korunsun tamam.Iyi aksamlar kızlarr.. bi sorum olucak 3 yıldır deniyoruz ama bebek sahibi olamiyoruz.. cevremdeki insanlar diyoki iliskiden sonra belinin altina yastik koyup yarim saat yat fakat ben hemen kalkiyorum yatamiyorum ole zaten geri cıkıyo ne var ne yok yani bu dogrumu?Kimileri ilk gecede hamile kaliyo mesela
Sdce bn gttm pko var ddi esimle gdicz bide bakalm ne dcklerAmuda neredeyse kalktım ama kaç yıldır olmuyor dediğin gibi onla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. Peki doktora göründünüz mü hiç
Canım ben onu denedim olmadı. Fakat diz dirsek pozisyonunda ilişki ve 15 dk yüz üstü bekledim bu ay. Rabbimin izniyle o şekilde oldu.Iyi aksamlar kızlarr.. bi sorum olucak 3 yıldır deniyoruz ama bebek sahibi olamiyoruz.. cevremdeki insanlar diyoki iliskiden sonra belinin altina yastik koyup yarim saat yat fakat ben hemen kalkiyorum yatamiyorum ole zaten geri cıkıyo ne var ne yok yani bu dogrumu?Kimileri ilk gecede hamile kaliyo mesela
O pozisyon nasl oluyo tam olarakCanım ben onu denedim olmadı. Fakat diz dirsek pozisyonunda ilişki ve 15 dk yüz üstü bekledim bu ay. Rabbimin izniyle o şekilde oldu.
Canım Google’dan bak karşına çıkacaktırO pozisyon nasl oluyo tam olarak
Canım Google’dan bak karşına çıkacaktır
Canım Google’dan bak karşına çıkacaktır
Takip ediyorum iliskide bile dusunuyorm acaba olucak mi die ama normaldede dusunuyrm sizdede oluyo mu ole dusununce mi olmuyo ki1 sene sonra hamile kaldim bende. Bele yastık koydum yattim falan hiç bir işe yaramadı gittim yumurtlamayı bile takip etmediğim bir kere ilişkiye girdiğimiz ay da kaldim
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ben çünkü amaan napayim artık düşünmeyecegim demiştim hatta eşimede düşünüyorsan iliski sırasında düşünme sorunumuz yok çok şükür nasip ne zamansa demistim. Sonraki ay hamile kaldim. O kadar beklemiyordum ki negatif testlere bile defalarca bakan ben pozitife inanamamistim. Hamile kalmadığım aylar daha çok belirtim oluyordu psikolojinin çok etkili olduğu doktorlar tarafından da söyleniyor zaten. Rabbım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahTakip ediyorum iliskide bile dusunuyorm acaba olucak mi die ama normaldede dusunuyrm sizdede oluyo mu ole dusununce mi olmuyo ki
Amin insallah bende hep aman bosver takma diyorm ama kafamdanda atamiyorum nasl oluck bilmemKesinlikle bende öyle düşünüyorum. Ben çünkü amaan napayim artık düşünmeyecegim demiştim hatta eşimede düşünüyorsan iliski sırasında düşünme sorunumuz yok çok şükür nasip ne zamansa demistim. Sonraki ay hamile kaldim. O kadar beklemiyordum ki negatif testlere bile defalarca bakan ben pozitife inanamamistim. Hamile kalmadığım aylar daha çok belirtim oluyordu psikolojinin çok etkili olduğu doktorlar tarafından da söyleniyor zaten. Rabbım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Elinde değil ki insaninAmin insallah bende hep aman bosver takma diyorm ama kafamdanda atamiyorum nasl oluck bilmem
Sdce bn gttm pko var ddi esimle gdicz bide bakalm ne dckleronda sorun yok bnde sikinti biliyorum
Hiç belli olmuyor. 3 senede fazla eşinde tetkik verdikten sonra tedaviyi düşünebilirsiniz. Yada en azından doktor kontrolünde ovülasyon takibi yaptırabilirsiniz. İlaç ve çatlatma iğnesi veriyor o dönemde faydası olabilir
Hmm anladm hayrlsi olur insallh ☺Hiç belli olmuyor. 3 senede fazla eşinde tetkik verdikten sonra tedaviyi düşünebilirsiniz. Yada en azından doktor kontrolünde ovülasyon takibi yaptırabilirsiniz. İlaç ve çatlatma iğnesi veriyor o dönemde faydası olabilir
Canm ovulasyn testi yapicam 28 gnde regl oluyrm adetn 5nci gunumu baslaniyo teste koyulasncaya kdr yapicam iki saat oncede su icmycem mi koyulasnca 3gun iliski mi olucakAmuda neredeyse kalktım ama kaç yıldır olmuyor dediğin gibi onla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. Peki doktora göründünüz mü hiç
Canm ovulasyn testi yapicam 28 gnde regl oluyrm adetn 5nci gunumu baslaniyo teste koyulasncaya kdr yapicam iki saat oncede su icmycem mi koyulasnca 3gun iliski mi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?