F Fizolijak Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 85 31 88 23 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Fizolijak #1 Kullanan var mı? Memnun musunuz? Bugün aldım ve ilk kez kullandım ama uzun süreli kullanan varsa merak ediyorum işe yarıyor mu?
Kullanan var mı? Memnun musunuz? Bugün aldım ve ilk kez kullandım ama uzun süreli kullanan varsa merak ediyorum işe yarıyor mu?
S selen8754 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2015 131 63 98 5 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Fizolijak #2 Siz memnun kaldınız mı? Göz etrafımda çizgiler var acil bir ürün bulmam lazım
F Fizolijak Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 85 31 88 6 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Fizolijak #3 selen8754 .!.: Siz memnun kaldınız mı? Göz etrafımda çizgiler var acil bir ürün bulmam lazım Genişletmek için tıkla... Ben çizgi için değil de yorgun görüntüye istinaden aldım. Kullanıyorum ara sıra ama bilemiyorum hiç ya Olsa da olur, olmasa da olur gibi
selen8754 .!.: Siz memnun kaldınız mı? Göz etrafımda çizgiler var acil bir ürün bulmam lazım Genişletmek için tıkla... Ben çizgi için değil de yorgun görüntüye istinaden aldım. Kullanıyorum ara sıra ama bilemiyorum hiç ya Olsa da olur, olmasa da olur gibi