Nevar Çocuğum Demekte?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.400
548
29
Yahu bebeğime çoçugum demem neden insanlara dert oluyor. Biri der ' sankı bir tek anne sensin bitek senın çocuğun var' digeri ' utanma denen bişi kalmamış çocuğum da çocuğum diosun ' onlarında çocuğu var olmasaydı zaten demezdim hatta çoçugumı bıle sevemezdım yanlarında üzülmesınler diye. Bu ınsanlar neden böyle.

Şimdi ben mesela bi işim var anneme dıorumkı anne çocuğuma göz kulak oluyosun değilmi .Yengede derki sankı bitek senın çocuğun var .Anlatabıldımmı :/

Son düzenleme:

Ben konuyu çok yanlış anlamışım, sandım ki çocuğunuza çocuğum, oğlum, kızım diye seslenince kızıyor insanlar :rolleyes:

İlk çocuğunuzsa üzerine düşmeniz normal bence, onlar da kendilerine tam güvenmediğinizi, yeterince bilgi sahibi olmadıklarını düşündüğünüzü zannetmişler heralde.

Duzenlemissiniz ama yine birsey anlasilmiyor.yenge kim senin yengen mi.cocugum demekte tabiki birsey yok.acaba cocuguma iyi bakiyor musun seklinde cok mu abartip bunaltiyorsun da ona mi kiziyorlar? Konuyu anlamayinca pek saglikli yorum yapamadim

Ben konuyu çok yanlış anlamışım, sandım ki çocuğunuza çocuğum, oğlum, kızım diye seslenince kızıyor insanlar :rolleyes:

İlk çocuğunuzsa üzerine düşmeniz normal bence, onlar da kendilerine tam güvenmediğinizi, yeterince bilgi sahibi olmadıklarını düşündüğünüzü zannetmişler heralde.

Aynen ya öyle düşünüyorlar sanırım haklılarda aslında şimdi yengenin ıkı cocugu var bırı 5 diğeri 2 yasında zarar verirler dıe korkuyorum çünkü daha önce oldu oyüzden cok korudufum için bana kızıyolar sanırım

Hee hiç anlamamışım . Ya bilmiyorum benim çocuğum yok diye belki ama benim kuzenimde sürekli 'aman çocuğumu düşürmeyin, aman tuvalete gidiyorum çocuğuma bakın.' Yani hadi beni sayma ben dikkat etmedim, çocuğum yok bilmiyorum ama kendi anası orda, onun çocuğu ise diğerinin torunu, kaç tane çocuk büyütmüş. Bilemedim sizin tavrınız nasıl . Ama sürekli böyle olduğunda rahatsiz oluyorum açıkçası, sakınan göze de çöp batıyor.
Ha anne olunca ne olur bilemiyorum , su anda bol keseden atıyor olabilirim:KK53:

konularinizdan biliyorum sizi cocugunuzun basina gelmedik sey kalmadi diye hatirliyorum.valla ne diyim onceden konulari bilmesem objektif olabilirdim ama su an olamiyorum

Duzenlemissiniz ama yine birsey anlasilmiyor.yenge kim senin yengen mi.cocugum demekte tabiki birsey yok.acaba cocuguma iyi bakiyor musun seklinde cok mu abartip bunaltiyorsun da ona mi kiziyorlar? Konuyu anlamayinca pek saglikli yorum yapamadim
Anneme göz kulak ol diorum ya yengede ordan atlıyor sanki bitek sen annesin gıbı gıbı

konularinizdan biliyorum sizi cocugunuzun basina gelmedik sey kalmadi diye hatirliyorum.valla ne diyim onceden konulari bilmesem objektif olabilirdim ama su an olamiyorum
Off allah ıcın sıkmayın canımı gece gece. Ben haddinden fazla korumaya çalıştığım için bu lafları isitiyorum zaten. Ama korudugum halde basına ıkı sey geldı.

Back
X