- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Çok basit şeylere takılmamanızı tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle valla .Ben onlara kızacama onlar bana kızıyo çok karışıyorkarışıyorlar. Serbest bırak şu çocuğuda diolar sürekli pesinde olduğuolduğum için. Ya bikere yataktn düstü bikere de izmarit yedi korkuyorum oyuzden sureklı takipteyim anlamıyolar .Benım cocuk yerde ne bulsa agzına atıyor .sırf bısılerı yerden topluyorum yada onlara yerde bırakmayın bısı diorum oyüzden bu laflarKıyamam .. çocuk senin çocuğun , ne diyeceğine sen karar vermelisin ve bir daha bu yaşlarını yaşayamayacaksın çocuğunun
Allah bağışlasın :)Neden mantıklı olmasın ? Yavrum erkeğim paşam ve daha bir sürü kelimeler kullanıyorum, illa ismiylemi hitap etmeliyim? Benim evlatlarıma karşı sevgimde sınır yok, ben çocuklarımı severken içim coşuyor:)
O kişi ben olabilirim :) haklısın ama tekrar basına bısı gelır dıe korkuyorumHee hiç anlamamışım . Ya bilmiyorum benim çocuğum yok diye belki ama benim kuzenimde sürekli 'aman çocuğumu düşürmeyin, aman tuvalete gidiyorum çocuğuma bakın.' Yani hadi beni sayma ben dikkat etmedim, çocuğum yok bilmiyorum ama kendi anası orda, onun çocuğu ise diğerinin torunu, kaç tane çocuk büyütmüş. Bilemedim sizin tavrınız nasıl . Ama sürekli böyle olduğunda rahatsiz oluyorum açıkçası, sakınan göze de çöp batıyor.
Ha anne olunca ne olur bilemiyorum , su anda bol keseden atıyor olabilirim![]()
Tabii ki sende kaygılanıyorsun , bir çocuğu annesinden daha çok kimse düşünemez ama o kadar ‘aman dikkat aman şöyle böyle’ denince insan kendini kötü hissediyor . Arada bi denge kurmak gerek bence . Bide gerçekten sakınan göze çöp batıyor :) allah bağışlasın bu arada, kazasız belasız büyüt kuzuyuO kişi ben olabilirim :) haklısın ama tekrar basına bısı gelır dıe korkuyorum
yavrum neysede erkegim pasam kelimeleri bence iyi degil.cocukta kotu etki birakabilir diye dusunuyorumNeden mantıklı olmasın ? Yavrum erkeğim paşam ve daha bir sürü kelimeler kullanıyorum, illa ismiylemi hitap etmeliyim? Benim evlatlarıma karşı sevgimde sınır yok, ben çocuklarımı severken içim coşuyor:)
cocugunuz seviyorsunuz sevginizi de gosterin ama pasam erkegim demek cocugun egosunu sisiriyor.siz farkinda degilsiniz ama ona pasam diyerek egosunu sisirtiyorsunuz.sonrada yetiskin olunca herseyi ben yaparim kafasina giriyorlar.ayrica bi suru guzel cumle varken neden pasam yada erkegimNeden mantıklı olmasın ? Yavrum erkeğim paşam ve daha bir sürü kelimeler kullanıyorum, illa ismiylemi hitap etmeliyim? Benim evlatlarıma karşı sevgimde sınır yok, ben çocuklarımı severken içim coşuyor:)
Bende derim o benim çocuğum yavrumda derim kime ne takma kafana he he de geç...Yahu bebeğime çoçugum demem neden insanlara dert oluyor. Biri der ' sankı bir tek anne sensin bitek senın çocuğun var' digeri ' utanma denen bişi kalmamış çocuğum da çocuğum diosun ' onlarında çocuğu var olmasaydı zaten demezdim hatta çoçugumı bıle sevemezdım yanlarında üzülmesınler diye. Bu ınsanlar neden böyle.
Şimdi ben mesela bi işim var anneme dıorumkı anne çocuğuma göz kulak oluyosun değilmi .Yengede derki sankı bitek senın çocuğun var .Anlatabıldımmı :/
Cevap deliha arkadaşımızdan gelmiş :))yavrum neysede erkegim pasam kelimeleri bence iyi degil.cocukta kotu etki birakabilir diye dusunuyorum
cocugunuz seviyorsunuz sevginizi de gosterin ama pasam erkegim demek cocugun egosunu sisiriyor.siz farkinda degilsiniz ama ona pasam diyerek egosunu sisirtiyorsunuz.sonrada yetiskin olunca herseyi ben yaparim kafasina giriyorlar.ayrica bi suru guzel cumle varken neden pasam yada erkegim
ben ne diyorum siz ne diyosunuz iyi istediginizi soyleyin.Cevap deliha arkadaşımızdan gelmiş :))