• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Nevreste'nin Çay Daveti Buyrun Bakalım

buarada yemekler çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık..:16:

Hoşgeldiniz:16: Hanım abla izin verirse alabilirsiniz:18:

Sağol canım:16:

Hemn duruma açıklık getireyim nevreste bu hevi sana bahsettiğim arkadaşım hani hanımım duymasın diyip gizliden kapaklıdan kabul ettiğin arkadaşım :9::9::9:
Taaa nerelerden getirdim onu yani bizde bide çok sever içli köfteyi yesin yesin mi :52::52:

vaşşşşşşşş diyesim geldi:52::52::52::52::52:
neler görüyorum ben öyle
oyyy çok canım çekti hepsinden
böreğe bayıldım çok şık:56:
ıspanaklı pastayıda çok merak ediyordum biri yapıp paylaşsa diye bu çok iyi oldu hemen yapıcam:56::56::56::56:
başarılar dilerim ablacım:54:

Çok teşekkür ederim canım:16:

buarada yemekler çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık..:16:
Teşekkürler canım:16:
Hemn duruma açıklık getireyim nevreste bu hevi sana bahsettiğim arkadaşım hani hanımım duymasın diyip gizliden kapaklıdan kabul ettiğin arkadaşım :9::9::9:
Taaa nerelerden getirdim onu yani bizde bide çok sever içli köfteyi yesin yesin mi :52::52:

Tamam tamam oda kalsın:52:

Biri içli köfte dedi sanki.Pek bi severim
$untitled.webp

:18::18::18:Ablam kapatma yetkim yok KİB yapalım:27:
:18::18::18:

Hayhay büyük bir zevkleee :27::27:

Hoşgeldiniz:16: Hanım abla izin verirse alabilirsiniz:18:

Sağol canım:16:

Seri katil gbi hissettim kendimi :60: :60:

Ben büyüklerimi hep dinlemiştirim :27:sen öyle diyosan var bildiğin bu konuda seni hiç yanlız bırakamam tamam :52:

Okey anlaştıkkne bulursak yeriz artık takıl peişme gidiyoruz :10::10:

arkadaşlık bu günler için dolmaaaa:29:
sen vermedin içli köfte hanım abladan rica ediyorum...:16:

Back
X