Bu şekil de kolay tabiki canım tavsiye ederim

İçine ne koyduğumuzu biliyoruz en azından

Ama aslında sucuk böyle baharat ve sarmısakla yoğrulur bekletilip sonra bağırsaklara doldurulup kurutulur...

Ben o aşamaları evde yapamıyorum kendi çapım da bu yöntemi buldum pizza,tost ve yumurta ile gayet güzel oldu..En önemlisi çocuklar beğendi
vay canına bu çok kolaymış
piyasadaki sucukların ne şartlarda imal edildiğini düşününce bu çok mantıklı geldi
sağlıklı en azından
Evet canım enazından içine ne koyduğumuzu biliyoruz sarmısak ve baharatla bekletince inan çok güzel oldu tavsiye ederim

Tabi ki herkesin damak tadı farklıdır beğenip beğenmemek size kalmış

Az yapıp deneyebilirsiniz
Çok iyiymiş bu denemek lazımm hazır sucuklar bana hiç cazip gelmiyor bir kasabımız var çiftlikten geliyor herşey oradan alıyoruz canımız isteyince çok nadiren.. Denicem bunu ellerine sağlık canımm..
Bende tavuğa bu sosu yapıyoru mükemmel oluyor hele kanatlarda. Pikniğe gideceğmiz zaman böyle sosluyorum götürüyorum harika oluyor mangalda. Bende yapayım barii bir ara bak canım çekti.
Daha dün eşimle mücverden konuştuk kabak dolması yaptım içlerini oydum eşim bunun içinden bir şey yapılıyuordu dedi dedim mücver ama sen sevmiyorsun o sevmediği için yıllardır yapmıyorum aa yap bir ara severim belki çok uzun zaman oldu tadını bile unuttum dedi meğer çocukken sevmiyormuş öyle de kalmış. Yapıcam bir ara. Şimdi yaz da geliyor ohhh ne güzel olur yazın çıkan kabaklarla. ellerine sağlık canımm
Ben de kasaptan yaptırıyordum canım ama son zamanlar etlerde sorun çıkınca acaba oldum

Şimdi eşim kıyma getirip buzluğa bölerek koyduğumda bir kısmını sucuk için ayırıyorum

Biz beğendik herkesin damak tadına uyar mı bilmem

Ben bir yöntem denedim paylaşmak istedim

Evet bu sosu kanatlarda baget,but hepsin de denerim çok güzel oluyor ve kızarıyor

Benim eşimde sevmiyordu o yüzden çok bilmiyorum mücveri 3-4 kez ancak denemişimdir..Sevmeye başladı

Hep söylerim kışın pek mevsim dışı sebze almıyorum.Ama eşim kabak dolmasını çok seviyor 2 oldu yine dolma için kabak almış bende bu sefer söylemedn mücver yaptım birşey demedi..Yaz gelsede sebzelerle güzel güzel yemekler yapsak en çokta patlıcan yemeklerini özledim