@Kazen merhaba bilgece'nin konusundan haberin vardır
Burak bebekle ilgili
İzmir dokuz eylül hastanesinde çalışan var mı? diye toplu mesaj atabilirmisin acaba ? prada çalısşan birini bulsak hem bilgi alabiliriz hem yardımı dokunur Nevreste
kusura bakma ablacım hemencik görür diye buraya yazdım
Nevreste
canım benim ben niye daha önce senin bu enfes topiğini görmedim Valla çok enteresan bir üyeyim ben,kaç senelik üyeyim bazı şeyleri daha yeni yeni öğreniyorum ne nerede ,hangi topik hangi başlık altında falanBir yemek tarifi arasam ekonomiden girip siyasetten çıkıyorum
Bu bildirim işi çok güzel oldu,bundan sonra bu topiğin sıkı takipçisiyim. adra
ve sen idolümsünüz
Nevreste
canım benim ben niye daha önce senin bu enfes topiğini görmedim Valla çok enteresan bir üyeyim ben,kaç senelik üyeyim bazı şeyleri daha yeni yeni öğreniyorum ne nerede ,hangi topik hangi başlık altında falanBir yemek tarifi arasam ekonomiden girip siyasetten çıkıyorum
Bu bildirim işi çok güzel oldu,bundan sonra bu topiğin sıkı takipçisiyim. adra
ve sen idolümsünüz
Canım topiğim bayağı eski aralarda kaynamış olabilirBir zaman sonra tariflerimi dağınık eklemeye başlayınca burası boş kaldıAra ara güncelliyeceğim inşaallahTeşekkür ederim canım her zaman bekliyorum
Canım topiğim bayağı eski aralarda kaynamış olabilirBir zaman sonra tariflerimi dağınık eklemeye başlayınca burası boş kaldıAra ara güncelliyeceğim inşaallahTeşekkür ederim canım her zaman bekliyorum