• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Yok canım kendi çapımda 3-4 kilo verme planlarım var duruma göre devam edebilirim:34:Karatay yapmaya çalışıyorum:56:
:1::1:Hemen kaç:4::4:

uyguladıklarını banada yaz bende uygulayım ozaman:26:
hatta iddaya girelim şu vakte kadar hedef atıyorum 2 kilo diyelim ozaman gaza gelirmiyimki:12::12:

Şöleeee peynirli bir su böreği olsaaa yanındada tramisuuu fena olmaz dimiiiii :52::52: kekleri poğacalrı söylemiyom bileee :56::56:

hanımm ablaaaaaaa:95::95::95::95::95:
ohh senin tuzun kuru tabii negüzel incecik kendine dikkat edenn güzeller güzeli bir hatunsun:12::12:
en azından benim gibi homini gırtlak biri değilsin:43:

hanımm ablaaaaaaa:95::95::95::95::95:
ohh senin tuzun kuru tabii negüzel incecik kendine dikkat edenn güzeller güzeli bir hatunsun:12::12:
en azından benim gibi homini gırtlak biri değilsin:43:

öyle deme yaaaaa valla su içsem yarıyor bana :1: çok iştahli değilim sadece ıvır zıvır yemem pek fazla,gerçi bazen ayarı kaçırıyom ama o kadarda olur demi çokızgınsam buzdolabına hiç yaklaşmam bile aç sefil dolaşırım :27:

Şöleeee peynirli bir su böreği olsaaa yanındada tramisuuu fena olmaz dimiiiii :52::52: kekleri poğacalrı söylemiyom bileee :56::56:
:59:Abla çok kötüsün:5:

Ama ben yine yapmaya devam edeceğim evdekilere:56:Allahtan buzluk pasta börek ile dolu:32:Biraz idare eder:52:
uyguladıklarını banada yaz bende uygulayım ozaman:26:
hatta iddaya girelim şu vakte kadar hedef atıyorum 2 kilo diyelim ozaman gaza gelirmiyimki:12::12:
Tamam 1 ay sonra(9 mayıs 2013) en az 3 en fazla 5 :34:Ne dersin:38:

öyle deme yaaaaa valla su içsem yarıyor bana :1: çok iştahli değilim sadece ıvır zıvır yemem pek fazla,gerçi bazen ayarı kaçırıyom ama o kadarda olur demi çokızgınsam buzdolabına hiç yaklaşmam bile aç sefil dolaşırım :27:

bende tam tersi moralim ozuksa bile karnımı doyururumm:27::27::27:

:59:Abla çok kötüsün:5:

Ama ben yine yapmaya devam edeceğim evdekilere:56:Allahtan buzluk pasta börek ile dolu:32:Biraz idare eder:52:
Tamam 1 ay sonra(9 mayıs 2013) en az 3 en fazla 5 :34:Ne dersin:38:
tamm anlaştık ama bana ne yiyip ne içiyosun söylemen lazımm :27::27::27:
ben seni gördüm profil sayfasında,gayet hoş ve çok güzelsin :nazar::nazar: hiç te dombili filan deme sakın kendine

sağol abla ama var biraz fazzlalığım ondan kurtulmam lazım:8:

Back
X