Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevşehirde 2 tane kadın doğumcu vardı birisi barış bey diğeri cem bey.ben barış beye gidiyordum çok da memnundum ama Allah rahmet eylesin vefat etti.şimdi bi ceme gidicem ama önemli olan seninle olan iletişimi çok memnun olanlar da var olmayanlarda.diğerlerine gitme hiç iyi değiller
Nevşehirde 2 tane kadın doğumcu vardı birisi barış bey diğeri cem bey.ben barış beye gidiyordum çok da memnundum ama Allah rahmet eylesin vefat etti.şimdi bi ceme gidicem ama önemli olan seninle olan iletişimi çok memnun olanlar da var olmayanlarda.diğerlerine gitme hiç iyi değiller
Gidecem bakalım nasıl doktor hiç bilmiyorum bebeğime ayrıntılı bi bAksın istiyorum devlette 5 dk bakıyor ayrıntı vermiyor bende merak ediyorum ikili test için kan verdim sonucu bekliyorum sonuçu 5 haziranda alacam ondan sonra Cem beye gitmeyi düşünüyorum