merhaba arkadaşlar
eşim busene yurtdışına tatile gitmek istiyor çok samimi bi arkadaşıyla gidicektik ailecek yani.ama dün akşam konusu açıldı çocuksuz gidicez dedi.arkadaşı çocuklarını götürmicekmiş zor olur dio yurtdışında anlmazsın bişey diyo.ama ben hiç razı değilim çocugumu bırakmaya daha küçük 1 yaşında.arkadasının çocukları en azından 4 5 yaşlarında.ben bırakmak istemiuyorum çocugumu bırakıcaksam hiç gitmem dedim ama eşim çok istiyo elimzde imkan varken gidelim nolcak anneme bırakırız zaten sakin bi bebek bişey olmaz diyo.haklı evet sakin bi bebek emmiyoda ama benm gönlüm razı değil.ne bileyim bırakırsam şimdi 4 5 gün beni unutacak diye düşünüyorum.ona kötülk yapıcakmısım gibi geliyo.
sizce napmalıyım arkadaşlar ya?akıl verin bana.
Tabi ki çocukları da kaç yasında olursa olsun yanında götürmek güzel AMA unutma ki çiftlerin başbaşa kalmaya ve romantizme de ihtiyaçları var. Sonuçta hamilelik doğum bebeklik süreci derken biribirize belki de uzun süredir böyle zaman ayıramamış olabılırsınız. Bence bebegı annenize bırakın ve gıdın. 5 gun de çocuk unutmayacak emın olabılırsınız. Yabancı bır annenın evladı olarak yasadım bılıyorum ve annemı hıc unutmadım cok sevıyorum:) Hep de annem benı o zamanlar 1-1.5 yasındakı kardesımle beraber bırakıp babamla Amerıkaya gıtmıstı tam 18 gun. Korkmayın ve bence esınızı yalnız bırakmayın onun da sızınle basbasa zaman gecırmeye ıhtıyacı var . Aşkınızı taze tutmanıza yardımcı olurSevgıler....
calısıyormusun?
ben calısıyorum bu sene tek tatıle gıttık suana kadar ondada esım ve kocamla gıttım cocukla zor tabı denızde bır yatıp guneslenemedım :) sımdı bayramda tekrar gıderken kocam gelmıcek
ama seneye bır hafta cocukla bız bır hafatda cocugu annemebırakıp basbasa gıtmeyı dusunuyorum
yanı cıftler kendılerıne zaman ayırabılır sorun degıl 4-5 gundede unutmaz cocuk sızı
calısan kadınlarda ben duyuyorum daha cok bırakmak zor oluyor dıye
calısıyormusun?
ben calısıyorum bu sene tek tatıle gıttık suana kadar ondada esım ve kocamla gıttım cocukla zor tabı denızde bır yatıp guneslenemedım :) sımdı bayramda tekrar gıderken kocam gelmıcek
ama seneye bır hafta cocukla bız bır hafatda cocugu annemebırakıp basbasa gıtmeyı dusunuyorum
yanı cıftler kendılerıne zaman ayırabılır sorun degıl 4-5 gundede unutmaz cocuk sızı
calısan kadınlarda ben duyuyorum daha cok bırakmak zor oluyor dıye
Çocuğum olmadığı için, anneliği anlamadığım için belki de, ben bu konunun abartıldığını düşünüyorum.
Çocuk emin ellerde olduktan sonra bu çok güzel bir fırsat değil mi?
Bırakılacak yer olduktan sonra anneler neden çocuğum olmadan asla der anlamıyorum, dediğim gibi annelik duygusunu bilmediğim için belki de
Sen eşini çook seviyorsun Cutemom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?