neyapacağımı bilmiyorum

bence eşinle başbaşa kalman için güzel bir fırsat,değerlendirin bence şimdi en azından daha küçük anlamayabilir, eminim bebegınde annesinin dinlenmesini ister :)

Bence guvenebıldıgın bırı varsa bırak gıt canım ...

4-5 gun dıyorsun kısa bır sure bırsey olmaz bencee nıye unutsun kı cocugun senı ?

Bu fırsatı kacırma derımm

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar.
akşam bi konusalım eşimle bakalım.aslında çok ihtiyacım var şöyle sessizliğe.

Ben olsam bırakmam, gerçi bana kalmadan eşimde bırakmaz.

Kızımın gezmediğini, görmediğini ben ne yapıyım.

Bence çocuğunuz olmadan gitmek istemiyorsanız gitmeyin, sizi unutacağından vs. değil, 4-5 günde insan annesini unuturmu?

Ama içinize sinmez, içiniz rahat olmadan da rahat bir tatil yapamazsınız.

1 yaşında çocukla seyahat,5 yaşından kolaydır.
Küçükken pusetle geziyor,sütünü-mamasını yanına alıyorsun.Gezerken pusette uyuyor.

Büyüdükçe yoruldum,sıkıldım,onu yemem demeler,tutturmalar başlayabiliyor.

Burada sizin için tek sorun,belki gece çıkmak olabilir.Arkadaşlarla gideceğiniz için,gece de gezmek isteyebilirsiniz.
Veya programınız çocuk için aksayınca anlayış göstermeyebilirler.
Ama çocuksuz da gitseniz zaten bazı ufak uyuşmazlıklar olabilir.

eşimde normalde pek bırakmak istemezdi ama bu tatili çok istiyo aslında suan elimizde para varken gitmeyi çok istiyo.bebeğim uslu bir bebek oturdugu yerde oynar kendi kendine dışarda sesi hiç çıkmaz ama bebek ya bu bazen tutuyo huysuzlugu.gece 9 dedimmi uyuyo mesela.hep yaında olmam lazım tatilde.yani biyandan çocukla gitsem bişey anlamıcam biliyorum.arkadaşlar eşim gece gezmek isticek ben çıkamıcam.

birde çocuk içinde pasaport çıkıcak dio bide çocuk içinde ayrı para veriyosun diyo gerek yok diyo offfffffffff

adama bak ya çocuga verecegi pasaportun parasının hesabını yapıyo
sende gitme o zaman ne gerek var sana harcayacagı paranın hesabınıda yapmıştır kocan
valla ben onu bunu anlamam ben çocugumu kimse bırakma taraftarı degilim
heleki 4-5 günlügüne hemde yurtdışına asla olmaz
bende gitmem ama çocugumuda bırakmam
bu senede tatil yapmam
hem eşin çocugun olmadan nasıl tatil yapmak içine sincek acaba

eşim hiçbirzamn bize harcadığı paranın hesabını yapmaz onun demek istdiğini ben anlıyorumda işte :26:
bende bırakmak istemiyorum zaten ama 2 senedir tatile gidemiyoruz ilkinde düşük yaşadım yaz dönemine denk geldi gidemedk sonra hamilelik gidemedik
ee adamda haklı aslında biyandan 2 senedir izinlerini evde geçiriyor.biz ailelerimzden ayrı şehirde yaşıyoruz kmsemiz yok burda zaten.o yüzden 5 dakikalık biyere bile çocukla gidiyoruz hiç başbaşa kalamıyoruz o bunu istiyorda

eşide sende haklısın ama benim fikrimdi sadece çocugu kimseye bırakmamak
ben 2 senedir tatile kızımla gidiyorum tabi eşimde çok güzel vakit geçiriyoruz
geçensene 6 aylıktı tatile gittigimizdezorlukta yaşamadım
busende yaşındaydı otelin havuzunda eglendi oynadı yatagınıda götürdüm
hiç problem olmadı başbaşa ailecek tatil bence daha güzel

aslında bizim düşüncemizde böyleydi ki zaten öyle tatilde düşünüyoruz kızımla ailecek gidicez 3 4 gün ailecek tatil sonrada yurtdışı ama yurtfışı tatili daha farklı olacağı için bide arkadaşlarıyla gideceğimiz için eşim tereddütte

zaman zaman bende 10 yaşında ki oğlumla yurtdışına çıkarım ve söyleyeceğim tek şey, 1 yaşındaki çocukla gezmek için yurtdışına gidilmez, oteli ayrı dert, yemekleri ayrı dert, trafik ve yolculuk ayrı dert, hastalıkları ayrı dert. benim fikrim çocuğunun sıhhatini ve konforunu düşünecek olursan güvenebileceğin aile büyüklerin yanında bırakmalısın ve eşinle tatilin keyfini çıkartmalısın, eğer çocukla birlikte tatil yapmaya ısrar edersen, yolculuk sırasında ve tatilde yaşayacağınız en ufak bir sıkıntı "yabancı" bir memlekette olduğunuz için çok büyüyebilir, eşin huzursuzlanır, kendin perişan olursun.
sadece anne değilsin, kadınsın, eşsin, topla cesaretini ve bu sefer değişik bişey yap. hayat ayrıntılarda gizlidir :)
eşini de suçlama pasaport parası bahane, belli ki aşık olduğu kadınla baş başa kalmak istiyor. bunu ona çok görme...
geri geldiğinizde hem eşin memnun olacak, hem çocuğunuz büyükanne,dede sevgisine doymuş olacak :)

büyük olsa bırakmakta zorlanırsın da 1 yaşındaki bebeler nerede uyuduklarını falan hissetmiyorlar bile :)

Daha önce yurtdışına çıktınız mı bilmiyorum, sayfaların hepsini okumadım. Gerçektende özellikle yiyecek büyük sıkıntı oluyor, meyveli yoğurtta bile domuz katkısı olduğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Birde ufacık çocukla ne kadar gezebilirsiniz ki? Gündüz şehir turu yapıp, akşamında güzel bir yemek yiyeceksiniz, geç saatlere kadar dışarlarda dolaşmak isteyeceksiniz, hiç görmediğiniz mimariler, hiç görmediğiniz yeni yerler. Belki gittiğiniz yerde, günübirlik başka ufak köylere, şehirlere geçeceksiniz, belki doğru düzgün uyumayacaksınız. Minicik yavrunuz perişan olur. Yurt dışına çıkınca, çılgınca gezmeyi seven biriyim. Hem zaman hem bütçe ayıracaksınız, bence her saniyesini en verimli şekilde değerlendirin. Ne güzel hem eşinizle baş başa Şuanda bekarım, çocuğum yok. Ama çocuk olduktan sonra anne-baba kendini unutmamalı, ne kadar şanslısınız ki size böylesine değer veren bir eşiniz var.

çocuğum yok henüz bu duyguyu bilmiyorum ama ben eşimle biraz romantik anlar geçirmek için bebişimizi anneme bırakmayı göze alabilirdim

bu fırsat bi daha elime geçmez diyip bebeğe bakmaya da gönüllü varsa eğer eşimle tatile giderdim niye unutsun ki sizi anne kokusu unutulur mu yıllamıcaksınız ki hem ilerde büyüyünce zaten hep beraberde gidebilirsiniz ..bence maddi imkanınız da varken gidin emin olun sizede iyi gelir balayı gibi olur ...

Sadece anne değilsin kadınsın eşsin! Bu çok önemli bir nokta bence de. Ben uzun ve sağlıklı bır evlılık ıcın kadınların anne olduktan sonra eş/sevgılı sıfatını koruyabılmelerı gerekiyor dıye düşünüyorum. Hem yurtdışında cok kucuk çocukla GEZMEYE gidilmez. Deseniz ki denız kenarında bır otelde yer ayırttık dınlenmeye gıdıyoruz o zaman bebek sorun olmaz ama atıyorum Londra sokaklarını delık desık edıp gezerken bır yasında çocukla gezemezsınız. Hersey cok daha zor ve yorucu olur. Naçizane fikrim...

10 aylık bir bebekle yurtdışı tatili çok eziyetli olur.
Eğer bebeğinizle tatil yapmayı düşünüyorsanız Türkiye de otel tatili en mantıklısı.,
İlla yurtdışı diyorsanız da bebeğinizi götürmeniz onada size de eziyet olur.
Kültür turları çok yorucu olur,bebeğin uyku düzeni,yeme düzeni altüst olur.

çocuklarımı bırakacak güvenilir bir yer olduktan sonra ben giderdim canım aslında ailece tatil yapmayı seven biriyim ama sizinki yurtdışı olduğu için küçük bir bebekle gezmek zor olur ayrıca 4-5 günde çocuğun seni unutmaz canım içini ferah tut kocanla başbaşa tatil yap bu fırsat her zaman ele geçmez canım arada sadece eşle gezmek de iyidr

sağolun arkadaşlar
akşam konuştuk eşimle kesinleşti artık gidicez bana soruyo hani sen bırakmam çocugumu flan diodun
neyse 4 5 gün kızımdan ayrı kalıcağıma üzülüyorum ama biyandanda mutluyum çünkü dediğiniz gibi iyi gelicek umarım bu tatil bana daha dogrusu bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…