- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
merhaba arkadaşlar
eşim busene yurtdışına tatile gitmek istiyor çok samimi bi arkadaşıyla gidicektik ailecek yani.ama dün akşam konusu açıldı çocuksuz gidicez dedi.arkadaşı çocuklarını götürmicekmiş zor olur dio yurtdışında anlmazsın bişey diyo.ama ben hiç razı değilim çocugumu bırakmaya daha küçük 1 yaşında.arkadasının çocukları en azından 4 5 yaşlarında.ben bırakmak istemiuyorum çocugumu bırakıcaksam hiç gitmem dedim ama eşim çok istiyo elimzde imkan varken gidelim nolcak anneme bırakırız zaten sakin bi bebek bişey olmaz diyo.haklı evet sakin bi bebek emmiyoda ama benm gönlüm razı değil.ne bileyim bırakırsam şimdi 4 5 gün beni unutacak diye düşünüyorum.ona kötülk yapıcakmısım gibi geliyo.
sizce napmalıyım arkadaşlar ya?akıl verin bana.
merhaba arkadaşlar
eşim busene yurtdışına tatile gitmek istiyor çok samimi bi arkadaşıyla gidicektik ailecek yani.ama dün akşam konusu açıldı çocuksuz gidicez dedi.arkadaşı çocuklarını götürmicekmiş zor olur dio yurtdışında anlmazsın bişey diyo.ama ben hiç razı değilim çocugumu bırakmaya daha küçük 1 yaşında.arkadasının çocukları en azından 4 5 yaşlarında.ben bırakmak istemiuyorum çocugumu bırakıcaksam hiç gitmem dedim ama eşim çok istiyo elimzde imkan varken gidelim nolcak anneme bırakırız zaten sakin bi bebek bişey olmaz diyo.haklı evet sakin bi bebek emmiyoda ama benm gönlüm razı değil.ne bileyim bırakırsam şimdi 4 5 gün beni unutacak diye düşünüyorum.ona kötülk yapıcakmısım gibi geliyo.
sizce napmalıyım arkadaşlar ya?akıl verin bana.
birde çocuk içinde pasaport çıkıcak dio bide çocuk içinde ayrı para veriyosun diyo gerek yok diyo offfffffffff
adama bak ya çocuga verecegi pasaportun parasının hesabını yapıyo
sende gitme o zaman ne gerek var sana harcayacagı paranın hesabınıda yapmıştır kocan
valla ben onu bunu anlamam ben çocugumu kimse bırakma taraftarı degilim
heleki 4-5 günlügüne hemde yurtdışına asla olmaz
bende gitmem ama çocugumuda bırakmam
bu senede tatil yapmam
hem eşin çocugun olmadan nasıl tatil yapmak içine sincek acaba
eşim hiçbirzamn bize harcadığı paranın hesabını yapmaz onun demek istdiğini ben anlıyorumda işte :26:
bende bırakmak istemiyorum zaten ama 2 senedir tatile gidemiyoruz ilkinde düşük yaşadım yaz dönemine denk geldi gidemedk sonra hamilelik gidemedik
ee adamda haklı aslında biyandan 2 senedir izinlerini evde geçiriyor.biz ailelerimzden ayrı şehirde yaşıyoruz kmsemiz yok burda zaten.o yüzden 5 dakikalık biyere bile çocukla gidiyoruz hiç başbaşa kalamıyoruz o bunu istiyorda
eşide sende haklısın ama benim fikrimdi sadece çocugu kimseye bırakmamak
ben 2 senedir tatile kızımla gidiyorum tabi eşimde çok güzel vakit geçiriyoruz
geçensene 6 aylıktı tatile gittigimizdezorlukta yaşamadım
busende yaşındaydı otelin havuzunda eglendi oynadı yatagınıda götürdüm
hiç problem olmadı başbaşa ailecek tatil bence daha güzel
zaman zaman bende 10 yaşında ki oğlumla yurtdışına çıkarım ve söyleyeceğim tek şey, 1 yaşındaki çocukla gezmek için yurtdışına gidilmez, oteli ayrı dert, yemekleri ayrı dert, trafik ve yolculuk ayrı dert, hastalıkları ayrı dert. benim fikrim çocuğunun sıhhatini ve konforunu düşünecek olursan güvenebileceğin aile büyüklerin yanında bırakmalısın ve eşinle tatilin keyfini çıkartmalısın, eğer çocukla birlikte tatil yapmaya ısrar edersen, yolculuk sırasında ve tatilde yaşayacağınız en ufak bir sıkıntı "yabancı" bir memlekette olduğunuz için çok büyüyebilir, eşin huzursuzlanır, kendin perişan olursun.
sadece anne değilsin, kadınsın, eşsin, topla cesaretini ve bu sefer değişik bişey yap. hayat ayrıntılarda gizlidir :)
eşini de suçlama pasaport parası bahane, belli ki aşık olduğu kadınla baş başa kalmak istiyor. bunu ona çok görme...
geri geldiğinizde hem eşin memnun olacak, hem çocuğunuz büyükanne,dede sevgisine doymuş olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?