Dışarıdan çağırın .
110 tl ayda 4 kez için çok fazla 3 kat sanırım
Temizlik şirketlerini arayabilirsiniz[/QUOTE
Düşündüm ama çok ayıp olur çünki yüz yüze bakıyoruz aynı apartmanda olmasak olurdu
Evet doğru ama 2 yıl evvel zaten çok yüksekten başlamışlar ben yoktum ilk taşınıldığında apartmana kendileri belirlemiş ve şu anda normal fiyat bu anca 2 yıl sonra dengelenmiş..2 yılda zam olmalı. Ama 30 tl fazla 15 tl zam yapın sonuçta her sene bizler zam alıyoruz. Eltin böyle sesi falan da deme iki gün sonra yepyeni bi konuyla gelirsin valla
Yok zaten sakın söyleme dedieger zam yapmak sizleri zorlamayacaksa yapın yada 20 lira yapın. 100 tl olsun. Aman diyim eltiniz böyle dedi demeyin :)
Yok yok anladım iki etliydi de şimdi sen dersen bida ki konun iki elti kavga etti kabak bana patladı diye :)Evet doğru ama 2 yıl evvel zaten çok yüksekten başlamışlar ben yoktum ilk taşınıldığında apartmana kendileri belirlemiş ve şu anda normal fiyat bu anca 2 yıl sonra dengelenmiş..
Sîlenler elti oluyorlar benim akrabalığım yok
Ay bende siz yanlış anladınız zannettimYok yok anladım iki etliydi de şimdi sen dersen bida ki konun iki elti kavga etti kabak bana patladı diye :)
Evet pahalı başlamışlar ama başlamışlar maalesef. Yani bi memur öğretmen yada özel sektör Nasıl başladığı maaş için yükselti ay iki sene zam almayım demezse o da demez normal yani. Hata başta binanın hatası da olsa bence adil olan zam yapmak. Ama tabi bu kesinlikle benim fikrim. Bizde 8 dairelik binadayız bizdeki bayan 100 lira alıyor mesela.
Yani 3 kat için zaten 60 bile normal ki 110 istiyor.Doğru düzgün de temizlik yapıldığı söylenemez.Bildiğim iyi oldu ona göre konuşurum bendeBizde 3 katlı 6 daireli bi apartmandayız şirketten geliyolar yıkama için 60 lira ödeniyo aylık.yaklaşık 2 yıldır burdayım zam olmadı.
Bence anket yap zam olsun mı olmasın mı diye. Birde bu ili yapıyorlar ve zam istiyorlarsa profesyonel ve temiz olmaları lazımAy bende siz yanlış anladınız zannettim
Olurmu öyle şey fikirleriniz önemli benim için apartmandakileri de madur etmeden orta yolu bulmaya çalışıyorum da elti öyle deyince kafam iyice karıştı sonuçta oda para alıcak adil olmadığını söyledi zammın
Mantıklı anket yapmak hay Aklınla bin yaşaBence anket yap zam olsun mı olmasın mı diye. Birde bu ili yapıyorlar ve zam istiyorlarsa profesyonel ve temiz olmaları lazım
Toplantı biraz zor da onları da çağırmak lazım şimdi apartman sakini olarak en güzeli anketToplanti yapip oylamaya sununne sis yansin ne kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?