Neyapmalıyım?

Hibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
2.171
1.710
133
35
Kızlar lafı dolandırmadan direk konuya girmek istiyorum.6 daireli apartmanda oturuyorum apartman yöneticisi benim.En alt dairede oturanlar iki elti merdiven temizliğini yapıyorlar.Haftada bir kez siliniyor bir hafta biri diğer hafta biri siliyor ve 80 lira alıyorlar sırayla.Birtanesi benimle konuşup zam istedi 30 lira olsun dedi zam yani 110 tl olacak.
Ancak eltisine sorduğumda zamma gerek yok ederi bu zaten dedi(Başka yerlere de temizliğe gidiyor)para kolay kazanılmıyor dedi..
Zaten iki yıl evvel 80 lirayla başlamışlar ki gayet iyi bi ücret ,iki yıldır alıyorlar..
Zam isteyenle de az çok samimiyetimiz var komşum neticede nasıl konuşmalıyım sizce eltin böyle diyor desem birbirlerine girerler kimse kırılmadan nasıl hallolur bu zam meselesi yardıma ihtiyacım var:KK43:

Dışarıdan çağırın .
110 tl ayda 4 kez için çok fazla 3 kat sanırım

Temizlik şirketlerini arayabilirsiniz

eger zam yapmak sizleri zorlamayacaksa yapın yada 20 lira yapın. 100 tl olsun. Aman diyim eltiniz böyle dedi demeyin :)

2 yılda zam olmalı. Ama 30 tl fazla 15 tl zam yapın sonuçta her sene bizler zam alıyoruz. Eltin böyle sesi falan da deme iki gün sonra yepyeni bi konuyla gelirsin valla
Evet doğru ama 2 yıl evvel zaten çok yüksekten başlamışlar ben yoktum ilk taşınıldığında apartmana kendileri belirlemiş ve şu anda normal fiyat bu anca 2 yıl sonra dengelenmiş..
Sîlenler elti oluyorlar benim akrabalığım yok

Evet doğru ama 2 yıl evvel zaten çok yüksekten başlamışlar ben yoktum ilk taşınıldığında apartmana kendileri belirlemiş ve şu anda normal fiyat bu anca 2 yıl sonra dengelenmiş..
Sîlenler elti oluyorlar benim akrabalığım yok
Yok yok anladım iki etliydi de şimdi sen dersen bida ki konun iki elti kavga etti kabak bana patladı diye :)
Evet pahalı başlamışlar ama başlamışlar maalesef. Yani bi memur öğretmen yada özel sektör Nasıl başladığı maaş için yükselti ay iki sene zam almayım demezse o da demez normal yani. Hata başta binanın hatası da olsa bence adil olan zam yapmak. Ama tabi bu kesinlikle benim fikrim. Bizde 8 dairelik binadayız bizdeki bayan 100 lira alıyor mesela.

Birde istedikleri zaman siliyorlar 5 katlı apartman ama kendi katlarını silmiyorlar su koymuyorlar silme günü yok rahat rahat takılıyorlar

Yok yok anladım iki etliydi de şimdi sen dersen bida ki konun iki elti kavga etti kabak bana patladı diye :)
Evet pahalı başlamışlar ama başlamışlar maalesef. Yani bi memur öğretmen yada özel sektör Nasıl başladığı maaş için yükselti ay iki sene zam almayım demezse o da demez normal yani. Hata başta binanın hatası da olsa bence adil olan zam yapmak. Ama tabi bu kesinlikle benim fikrim. Bizde 8 dairelik binadayız bizdeki bayan 100 lira alıyor mesela.
Ay bende siz yanlış anladınız zannettim:KK17:
Olurmu öyle şey fikirleriniz önemli benim için apartmandakileri de madur etmeden orta yolu bulmaya çalışıyorum da elti öyle deyince kafam iyice karıştı sonuçta oda para alıcak adil olmadığını söyledi zammın:oops:

Bizde 3 katlı 6 daireli bi apartmandayız şirketten geliyolar yıkama için 60 lira ödeniyo aylık.yaklaşık 2 yıldır burdayım zam olmadı.

Bizde 3 katlı 6 daireli bi apartmandayız şirketten geliyolar yıkama için 60 lira ödeniyo aylık.yaklaşık 2 yıldır burdayım zam olmadı.
Yani 3 kat için zaten 60 bile normal ki 110 istiyor.Doğru düzgün de temizlik yapıldığı söylenemez.Bildiğim iyi oldu ona göre konuşurum bende

Ay bende siz yanlış anladınız zannettim:KK17:
Olurmu öyle şey fikirleriniz önemli benim için apartmandakileri de madur etmeden orta yolu bulmaya çalışıyorum da elti öyle deyince kafam iyice karıştı sonuçta oda para alıcak adil olmadığını söyledi zammın:oops:
Bence anket yap zam olsun mı olmasın mı diye. Birde bu ili yapıyorlar ve zam istiyorlarsa profesyonel ve temiz olmaları lazım

Back
X