- 20 Ekim 2009
- 8.161
- 13.077
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiğinde oda ödüyor ama bana sürekli bankamatik sormasından rahatsızım sonuçta bu yaşına kadar burdaydı yeni gitti okul için gitti yurt dışına.adım bşı bankamatik var böyle sorunca parası olmadığını anlıyorum.bir yere gdermiyoruz mekan seçemiyorum.ben biletini bir defa aldım sadece diğe geldiğinde o alıyordu zaten.Olmazmis iyi olmus ,cocuklu bir kadinsiniz ,siz kendinizi cocugunuzu gecindirdiniz ,beyefendiyi agirlamak mi kaldi tek kusur ,
Her seferinde senin odemen , kucuk seyleri
Bile goze batar ,sonucta hem calisiyor hem okuyor ,bilete varana kadar size aldirmak nesi ,
Parasini onun icin harcayan kadini her erkek sever,nezaketi ,inceligi lafta kalmis ,
Sorumluluk almasını istiyorum evet aniden görüşmüyoruzki planlıyoruz hazırlıksız gelmesine sinir oluyorum olduki o anda bendede yok neolacak?Sizin mevzunuz paranın sizin değil de onun cebinden para çıkması mi yoksa sorumluluk alıp önceki günlerden hazırlanması mi?
Aynen!30 yaşında adamın hala maddi sorunları olması benim için de eksidir mesela. Öyle liseliler gibi davranan bi adama fazla bile sabretmissiniz. Arada aşk zaten yok mantıklı da değilmiş ilişki iyi olmuş bitirdiğiniz
merhaba dostlar
Konuya direk giriyorum çok uzatmıcam yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hayatımda biri vardı yaklaşık 1senedir ama dün bitirdim.
Çok iyi bir insandı temizdi kibardı süpriz arada yapardı elinden gelse her zaman yapardı.
Maddi durumu çok iyi değil çünkü 30kisürlü yaşlarında ama ailevi sebeplerden dolayı okulunu bitirememiş şuan okuluna devam ediyor bir yandanda üniverstenin ortamında iş bulmuştu çalışıyordu.tip olrakta yakışıklı biri değil.bunları yazdım herşeyiyle anlatmak istiyorum.
Ben bir evlilik yaptım bir çocuğum var.bu kişiyle arkadaş ortamında tanıştık kefil oldular ve tanımak istedim.bir senedr beni asla üzmedi kırmadı hep saygı duydu oda evlenmek istiyor işlerini yoluna koymak istiyor.çocuğuda kabulleniyor.
Bende ise ona karşı aşk yok o bana aşık ama ben değilim ben daha çok mantığımla hareket etmek istiyorum.
İlk evliliğim hüsran olduğu için ikincisi olacaksa eğer bana çocuğuma saygı duyan üxmeyecek biri olsun istiyorum.bu kişide bu özelliklerin hepsi var.okulu bitmiş olsaydı maddi şartlarıda güzel olacaktı.
Yurtdışında kendisi ayda bir kez galan görüşüyoruz.
Her geldiğindede bana bankamatik soruyor nerde bankamatik var para çekmem lazım.halbuki ben onu aniden yanıma çağırmıyorum plan yapıyoruz öyle geliyor.her geldiğinde hazırlıksız geliyor.
Bende harcamak zorunda kalıyorum bi yerde oturacaksak vs.en sonda beni kızdıran olayda geçen yine buluştuk geldi ve yine hazırlıksız gelmiş bende her zaman görüşemediğimiz için çok zor geldiği için gidelim biyerde oturalım sohbet muhabbet falan istiyorum.kahvaltıya gidelim dedim ve bitane söylüyor kahvaltı tabağından neden bi tane dedim senin paran varmı nasıl iki tane söyleyelim diyor bana bozuldum ben baya.insan geldiğinde hazırlıksızmı gelir ya.bi yandan çalışıp biryndan okuyor derslerinide verememiş bunada sinir oldum ve terkettim senden bir cacık olmaz dedim her geldiğinde ğarasız geliyorsun ben bu durumdan bıltım dedim.zaten aşk yoktu içimde öyle zor olmadı.tamam oda harcıyor geldiğinde ama ben ilişkide böyle şeylere önem veriyorum belki bazılarınız beni yadırgar ama bence böyle erkek harcamalı.birde biz her zaman buluşup görüşmüyoruz ayda blki iki ayda bir yani ondada ben harcama yapmak istemiyorum benim için önemli bu olay.her zaman görüşsek bende harcarım sıkıntı değil ama ben böyle düşünüyorum.sizce yanlışmı düşünüyorum?ayrılmakta haksızmıyım.iyi bir insan hemde çok iyi ama iyiliğide yetmiyor