Neyapsam..

Gizmo_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
206
91
98
Edirne
Merhaba kizlar 2yila yakin evliyim 1yildirda calisiyorum, ilk evlendigim zamanlarda calismiyodum evimiz kendimize ait ilk baslarda ufak tefek borclarimiz vardi esimde bu yuzden bana az harclik veriyodu bende idare ediyoduk aksam yemeklerinide annemde veya kv yiyoduk bi kac ay sonra borclar bitti esimle yeni bi borca girip birikim yapmak istedik fakat ona benim ve evin masrafini goz onunde bulundurup oyle borca girmesi gerektigini soyledim. borca girdik esim bana yine cok az para verdi bazen vermiyodu parasini sakliyodu vs baya tartistik daha sonra aldigimiz seyde bi sorun cikti ve sattik yaklasik iki ay sonra araba aldik bu sefer esimle yine konustum ama o yine aynisini yapti bende ise girdim su anda evin tum masrafini ben karsiliyorum oda arabayi oduyor her ay ona 100 200 tl harclik veriyorum fakat o bana hic para vermiyor ise girdigimden beri 10tl bile vermedi eve gelirken meyve vs alir yemege goturur disari cikarir ama diyelim benim param olmadi para istedim vermez yada arabayla bi yere goturmesni isterim cok nadir goturur sizce neyapmaliyim

Merhaba kizlar 2yila yakin evliyim 1yildirda calisiyorum, ilk evlendigim zamanlarda calismiyodum evimiz kendimize ait ilk baslarda ufak tefek borclarimiz vardi esimde bu yuzden bana az harclik veriyodu bende idare ediyoduk aksam yemeklerinide annemde veya kv yiyoduk bi kac ay sonra borclar bitti esimle yeni bi borca girip birikim yapmak istedik fakat ona benim ve evin masrafini goz onunde bulundurup oyle borca girmesi gerektigini soyledim. borca girdik esim bana yine cok az para verdi bazen vermiyodu parasini sakliyodu vs baya tartistik daha sonra aldigimiz seyde bi sorun cikti ve sattik yaklasik iki ay sonra araba aldik bu sefer esimle yine konustum ama o yine aynisini yapti bende ise girdim su anda evin tum masrafini ben karsiliyorum oda arabayi oduyor her ay ona 100 200 tl harclik veriyorum fakat o bana hic para vermiyor ise girdigimden beri 10tl bile vermedi eve gelirken meyve vs alir yemege goturur disari cikarir ama diyelim benim param olmadi para istedim vermez yada arabayla bi yere goturmesni isterim cok nadir goturur sizce neyapmaliyim
Tüm maaşı mı arabaya gidiyor. Sizin ona harçlık vermenizi gerektirecek durumdaysa o size nasıl versin? Kocanızı savunmuyorum ama beklentiniz anlamsız.

Tüm maaşı mı arabaya gidiyor. Sizin ona harçlık vermenizi gerektirecek durumdaysa o size nasıl versin? Kocanızı savunmuyorum ama beklentiniz anlamsız.
Iste beni dusunmeden maasinin hepsini borca yatirmasi canimi skiyor cunku ben calismiyodum borca girdigimizde maasinin hepsini arabaya ayirinca bende ise girip kendi parami calismak istedim surekli para istemek agir gelmisti

Bacım
Arabaya gidiyor dedigin ne tam olarak ?
Eşinin maaşı ne kadar arabaya ödenen neyse onlar ne kadar tutuyor ?

evliliklerde senin paran benim param lafı bana çok tuhaf geliyor.ortak bir para olur bizde hesabımızdan ihtiyacımız olunca çeker kullanırız.

Valla siz kendi topuğunuza sıkmışsınız işe başlayarak. Hem anlamadım çalışıyorsunuz eşiniz sizin tüm maaşı parsellemiş ve özgürlük noktadında bir adım bile ilerleyenemişsiniz. Anladım eşinize muhtaç olmak istememişsiniz zaten siz işsizken o da çok az veriyormuş. Ancak şimdi o aza bile muhtaç gibisiniz. Hemde hiç kullanamadığınız bir arabanız var. Eşiniz kullanıyor. Adam çalışsanızda çalışmasanızda sizi sıkı kontrolü altında tutuyor. Maaşınızın hepsini vermeyin. Bu kadarla idare et diyin. Herkesin kişisel harcaması olur senin olduğu gibi benimde var dersiniz. Yetmez bu geçinmemize derse olduğu kadarıyla aza kanaat edip çalışan evli bir çift olarak adil olmaya çalışacağız diyeceksiniz. Zaten iletişim bu kadar bile kuramıyorsanız ve maaşınıza zorla el koyuyorsa o noktada artık 2 hayırdan birini seçmek size kalıyor.

Sizin evliliginiz tam olmamis. Esinizin ne kadar maas aldigini bile bilmiyorsunuz. Boyle butceler ayri olursa ortak bir birikim yapmaniz mumkun degil. O zaman araba sadece esinize ait gibi birsey oluyor bu durumda. Cok sacma.

Back
X