Onula olan hic birseyi dusunmuyorum bana yasattigi kotu seyleri dusunuyorum ve daha cok uzaklasiyorum sevmek guzeldi ama bana fazsiyla aci cektiriyuordu simdi pesime takilicak ve ondan uzakndurmam lazim
Konuya nasil girsem bilmiyorum arkadaslar 4 senlik bir sevdigim var bayramda sozum olucakti ama 4 gun once ayrildik ve cok buyuk kavga eder ayrildik agza alinmiycak seyler soyledi her kavgamizda eski sevgilisini dile getiriyor ve en kotusu bunu kendi ailesinin yaninda yapiyor birbirimozo cok sevdik cok sorunlar atlattik ama benim kaldiramadigim bana agza alinmiycak kufurler soyluyor beni o gun o kadar cok aglattik annesi babasi gelip bana sarildi ben sen ona bakma seni cok seviyor sensiz olamiycagini hep soyluyor dedi hersey kiskancligindan yapiyor bununda farkindayim ama beni aglatip kufurler soylemesi evdeki herseyi kirmasi beni korkuttuyor hic bir yre gitmiyim hic bir kimseyle konusmami istemiyor birde sakinlestigi zaman hic birsey olmamis gibi sarilmami gulmemi bekliyor surat asmiyim istiyor ama kirildiktan sonra nasil olur ki bu ve dayanamiyorum ailesine bitticekse bitsin dedim babasi sakin kizim yapma dedi seviyorsunuz dedi birbirinize ve baristirmaya calisti ve ben hic birsey soylemeden evegittim ve hic mesaj attip aramadi bende oyle dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim
Evet ama hersey ayni birakmiyor iyi davraniyor ama ne kendi calisiyor ne beni calistiriyormerak ediyorum durum ne birlikte misin hala o çocukla
Allah razi olsun ailemde istemiyor bu kisiyi benim eblenmek icin cok zorluyorkendine gel bir an önce yol yakından yol ver gitsin.... 2 gün ağlar unutrsun..
Ben ldım aynı böyleydi manyağın tekiydi.. Başta kötü hissedersin kendini ama dünyaa onsuzda dönüyor canım emin ol buna bir müddet sonra alışıyorsunn..
Yemin ederım sana şuanda halime şükür ediyorum öyle manyak bir insanla evlenseydım hayatım zehir zıkkım olurdu.. Geleceğini düşünn colugun cocugun oldugunda cocuklarının psikolojisini düşün.. Böyle psikopatlarla hayat geçmez...
Şuan ben evlilik aşamasındaym.. bu ay nikahım var eşim melek gibi bir insan rabbimin bana hediyesi resmen okdr anlayıslı ve iyi niyetlii.. Şükürler olsun halime dıyorum.. İyiki diğerinden ayrılmısım hayatımı mahvedıcektımm.. Psikolojim bozuk hergun aglıyordum. Birebir aynı anlattıgn seylerı banada yapmıstı..
Sana bir yaşanmışlık tavsiyesi yol yakından geri dönn emin ol bu dunyada sana degr verıp kıymet bilcek cok güzell mükemmel insanlar var.. Şimdi belki anlamazsn ama karısına iyi biri cıkınca ne demek ıstedgmı cok iyi anlıcaksın..
Göz göre göre hayatını bu manyak adamla mahvetme.. Dünyaya bir kere geliyosun.. Aklını başına topla kardesım.
merak ediyorum durum ne birlikte misin hala o çocukla
Konuya nasil girsem bilmiyorum arkadaslar 4 senlik bir sevdigim var bayramda sozum olucakti ama 4 gun once ayrildik ve cok buyuk kavga eder ayrildik agza alinmiycak seyler soyledi her kavgamizda eski sevgilisini dile getiriyor ve en kotusu bunu kendi ailesinin yaninda yapiyor birbirimozo cok sevdik cok sorunlar atlattik ama benim kaldiramadigim bana agza alinmiycak kufurler soyluyor beni o gun o kadar cok aglattik annesi babasi gelip bana sarildi ben sen ona bakma seni cok seviyor sensiz olamiycagini hep soyluyor dedi hersey kiskancligindan yapiyor bununda farkindayim ama beni aglatip kufurler soylemesi evdeki herseyi kirmasi beni korkuttuyor hic bir yre gitmiyim hic bir kimseyle konusmami istemiyor birde sakinlestigi zaman hic birsey olmamis gibi sarilmami gulmemi bekliyor surat asmiyim istiyor ama kirildiktan sonra nasil olur ki bu ve dayanamiyorum ailesine bitticekse bitsin dedim babasi sakin kizim yapma dedi seviyorsunuz dedi birbirinize ve baristirmaya calisti ve ben hic birsey soylemeden evegittim ve hic mesaj attip aramadi bende oyle dogrumu yapiyorum ne yapmaliyim
Hata cocukta degil ki sen tepene cikartmissin silah zoruyla sevgili oluyosun sanki madem olaylar boyle ayril evli degilsin bisey degilsin bukdr zor olmamali ha seviyorum diyosan boyle boyyyleee yapiyoooo diye soylenme kabul ediyosun cunku zaten deveye diken insana .. yaranirmis bilen bilirBenim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
25Kac yasinda bu adam?
Evet hatanin bende oldugunu biliyorum benim hayatimda ilk asik oldugum karsimacikan kisi o oldu ben bir ilisdkide ne olur bilmiyordum bunlarida bana her iliskide oluyor gibi yansitti benden ayrilirsa seni uzerlerr cok diyerek korktum belkide cunku bu hayatta uzulmek istemiyorum.Hata cocukta degil ki sen tepene cikartmissin silah zoruyla sevgili oluyosun sanki madem olaylar boyle ayril evli degilsin bisey degilsin bukdr zor olmamali ha seviyorum diyosan boyle boyyyleee yapiyoooo diye soylenme kabul ediyosun cunku zaten deveye diken insana .. yaranirmis bilen bilir
Okumanı,çalışmanı bıraktırdı kendi ailesinin yanında bile hakaret küfür yağdıran biri...sana cok zarar vermişde Zararın neresinden dönersen kârdır...sevgi neye yetiyoki bu olumsuzlukları ortadan kaldırsın...kendini değerli Gör ona göre yaşaBenim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
Okumami birakti ne demek.ben esimle sevgiliyken okuyordum.bana unv ikinci sinifta evlenelim dedi.hayir dedim.okulum herseyden onemli.senin garantin yok ben yillarimi verdim.diplomami meslegimi elime alacagim istersen ayril dedim.ki bi hafta kustu.ailesine soyledi istemeleri icin.hic umrumda olmadi ki deli gibi seviyordum.nefes alamiyordum onsuz ama okulum herseyden onemliydi.nitekim beni sevdigi iicin kabul etti ve okulum bitince evlendik.Benim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?