Neydi beni bu kadar yoran...

Kaç kuzum kaçç. Arkana bile bakma kesinlikle bu adamdan koca olmaz.

Onula olan hic birseyi dusunmuyorum bana yasattigi kotu seyleri dusunuyorum ve daha cok uzaklasiyorum sevmek guzeldi ama bana fazsiyla aci cektiriyuordu simdi pesime takilicak ve ondan uzakndurmam lazim

Hiç korkma. Ailen ne güne duruyo. Dua et. Ve eğitimine geri dön. Kendine gel lütfen.

merak ediyorum durum ne birlikte misin hala o çocukla

Sunu söyleyim sana... seni simdiden aglatip küfür ediyorsa ... hemde ailesinin yaninda....
Bu insanla mutlu olabilecegini sanmiyorum... Bence sen kendine yakisan birini sec..

Simdi vazgecsen iki ay üzülürsün... Evlenirsen ömür boyu cekersin.. olmazsa bosanirsin dahada kötü olur

Evlililigi yürütmek bir sanatdir... cok cok cok cok iyi düsün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karsindaki insan seni anlamasi lazim... Konusabilmen lazim...
O büyük ask 6 Ay sürüyor ondan sonra aliskanlik oluyor.

Kesinlikle vazgeç, hiç arkana bakma. Duygular çok karmaşıklaşıyor bazen böyle durumlarda ama kendini toplayıp önüne bakman lazım.

her ne kadar ayrılman hatta koşa koşa uzaklaşman taraftarı olsam da bunları yapmayacağından bi şekilde eminim sana tavsiye olarak söyleyebileceğim tek şey barıştıktan sonra evlilik konusunu en az 1 sene ertelemen ve çok ciddi bu konuyu enine boyuna ailenle beraber düşünmen yoksa gençliğinide hayatınıda geleceğini de heba edip akılsızlığına yanıp durursun

kendine gel bir an önce yol yakından yol ver gitsin.... 2 gün ağlar unutrsun..
Ben bir sene oluyor ayrıldım aynı böyleydi manyağın tekiydi.. Başta kötü hissedersin kendini ama dünyaa onsuzda dönüyor canım emin ol buna bir müddet sonra alışıyorsunn..
Yemin ederım sana şuanda halime şükür ediyorum öyle manyak bir insanla evlenseydım hayatım zehir zıkkım olurdu.. Geleceğini düşünn colugun cocugun oldugunda cocuklarının psikolojisini düşün.. Böyle psikopatlarla hayat geçmez...
Şuan ben evlilik aşamasındaym.. bu ay nikahım var eşim melek gibi bir insan rabbimin bana hediyesi resmen okdr anlayıslı ve iyi niyetlii.. Şükürler olsun halime dıyorum.. İyiki diğerinden ayrılmısım hayatımı mahvedıcektımm.. Psikolojim bozuk hergun aglıyordum. Birebir aynı anlattıgn seylerı banada yapmıstı..
Sana bir yaşanmışlık tavsiyesi yol yakından geri dönn emin ol bu dunyada sana degr verıp kıymet bilcek cok güzell mükemmel insanlar var.. Şimdi belki anlamazsn ama karısına iyi biri cıkınca ne demek ıstedgmı cok iyi anlıcaksın..

Göz göre göre hayatını bu manyak adamla mahvetme.. Dünyaya bir kere geliyosun.. Aklını başına topla kardesım.

Ailesinin yanında bunları yapıyosa kesinlikle evlendikten sonra beterini yapar bence bırakmakla en iyisini yapmışsın çok çok 1 ağlarsın 2 ağlarsınn ama bi şekilde geçer emin ol

Allah razi olsun ailemde istemiyor bu kisiyi benim eblenmek icin cok zorluyor hic bir hayalimiz uymuyor evet yan yanayken iyi gibi ama fikirleri ortaua
merak ediyorum durum ne birlikte misin hala o çocukla

sen bu çocukla evleneceksin , hayatını mahvedeceksin , hapis gibi bir hayat seni bekliyo hazırlıklı ol buna. ailen de istemiyorsa neden hala birliktesin. valla aşk herşey değil kuzum kendine gel ha bunca yapılan şeyden sonra hala ortada aşk olduğunu zannetmiyorum seninki bir alışkanlık. böylelerine merhametli olunmaz. yine de hayat senin hayatın sonuçlarını göz önünde bulundurarak devam et o zaman

Kac yasinda bu adam?

Benim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
Hata cocukta degil ki sen tepene cikartmissin silah zoruyla sevgili oluyosun sanki madem olaylar boyle ayril evli degilsin bisey degilsin bukdr zor olmamali ha seviyorum diyosan boyle boyyyleee yapiyoooo diye soylenme kabul ediyosun cunku zaten deveye diken insana .. yaranirmis bilen bilir

çoookk doğru bir söz cuk diye oturdu konuya . bu neyin mecburiyeti ben de anlamadım

Evet hatanin bende oldugunu biliyorum benim hayatimda ilk asik oldugum karsimacikan kisi o oldu ben bir ilisdkide ne olur bilmiyordum bunlarida bana her iliskide oluyor gibi yansitti benden ayrilirsa seni uzerlerr cok diyerek korktum belkide cunku bu hayatta uzulmek istemiyorum.

Benim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
Okumanı,çalışmanı bıraktırdı kendi ailesinin yanında bile hakaret küfür yağdıran biri...sana cok zarar vermişde Zararın neresinden dönersen kârdır...sevgi neye yetiyoki bu olumsuzlukları ortadan kaldırsın...kendini değerli Gör ona göre yaşa

Kendine yazik etme simdi ayrilman daha kolay evlendikten sonra daha da artacak bi davranislari o zaman ayrilman zor olur

Okumami birakti ne demek.ben esimle sevgiliyken okuyordum.bana unv ikinci sinifta evlenelim dedi.hayir dedim.okulum herseyden onemli.senin garantin yok ben yillarimi verdim.diplomami meslegimi elime alacagim istersen ayril dedim.ki bi hafta kustu.ailesine soyledi istemeleri icin.hic umrumda olmadi ki deli gibi seviyordum.nefes alamiyordum onsuz ama okulum herseyden onemliydi.nitekim beni sevdigi iicin kabul etti ve okulum bitince evlendik.
Nedir bu okulumu biraktirdi lafi.siz mahvetmissiniz hayatinizi.simdide ona kendinizi mecbur hissediyosunuz kukla gibi..bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…