Neydi beni bu kadar yoran...

Her ilişkide böyle şeyler olmadığını anladın sanırım artık
Ayaklarının üzerine bas, eğitimine devam et ya da çalış artık ne karar verirsen
Ama bu adamdan uzak dur
Sana ulaşmasına izin verme, gerekirse ailenden destek al

Zor kurtyuldim bugun birakmadi inanin bugun hemen gittim is gprusmesine ve bir saniye pesimi birakmadi takip etti ve burdan uzak durmam gerekicrk

Kurtulicam atlaticam ama inanin cok bos bir animda hayatima girdi ve daha kucuktium belkide bilmiyorum ama hic birsey icin gec degil hemen toparlanicam

Zor kurtyuldim bugun birakmadi inanin bugun hemen gittim is gprusmesine ve bir saniye pesimi birakmadi takip etti ve burdan uzak durmam gerekicrk

ya bişe dicem, sen kendi evinde değil misin? burada olup olmadığını nerden bilecek?

Ben cocuklugymda tanidim sevdigimi onunlka actim gozumu ama bana cok zarar verdi onun yuzunden kalp hastasi oldum karsima cikiyor istemiyorum diyorum hala geliyor bu sefer ben dayanamiyorum ne olur dua edin bana
Canım senin ailen yok mu, hasta bu adam kurtul ondan canına yazık okul bırakmak kalp hastası olmak kendine gel hatta bir psikoloğa git işkence gibi.

Batsın onun sevgisi, öncelikle bir düşün senin sevgiden anladığın bu mu sen bir kadın olarak bunları hakediyor musun?

Canım senin ailen yok mu, hasta bu adam kurtul ondan canolkmak kalp hastası olmak kendine gel hatta bir psikoloğa git işkence gibi.
İskence den daha beter icim aciyorf dusunmekten kalp ilaci kullaniyorium ve o hayaima girdikten sonra boyle oldum ama atlaticam gecicek

İskence den daha beter icim aciyorf dusunmekten kalp ilaci kullaniyorium ve o hayaima girdikten sonra boyle oldum ama atlaticam gecicek
Yaşını yazdın mı bilmiyorum ama yapma bunu kendine inan sevilmek sevmek bu değil, ailesi seni kaybetmek istemediği için yapma etme diyorlar hiç bakma onlara şimdiden böyle ya evlensen aynı evin içinde ..

ailesi tabi senin peşine düşer senden başka kim alır bu kılıktaki oğullarını? kafası kızınca küfür edecek, kırıp dökecek, bulmuşlar her şeye susan kızı kaçırmazlar tabi ailece.sana yazık değil mi canım,annen baban seni o durumda görse içi yanar.lütfen kendine saygı duy ve kurtar kendini bu durumdan...

Butun herkez bunu soyluyor birde gumburtuye getirerek nikah masasina otuturcaklar di Allahim Aklimi kaybederdim sukur cok rahatim ve ozgurum artik mutluluk suan iliklerimde hissediyorum

Evlensinde bizde kurtulalım derdindeler onlar başkasının evladı yanmış yanmamış umurlarında mı bencillik bu.

Ayrildim bugun bana yine kufurler etti bir dunya sonra gittim aradi tamam hersey kabul dedi kim aklina girdi senin baska biri mi var hayatinda diyor seni istemiyorum dedim hattida kirdim
dikkat et bak ben yanlış bişey mi yaptım demiyor başka biri mi var hayatında kim girdi aklına diyor
özgüvene bak

ıyyyy konuyu okuyunca sinirim bozuldu resmen sen tekmeyi daha önce atacaktın olsun zararın neresinden dönersen kardır

Benim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar

Bu yazdiklariniza inanamiyorum. Sinirlerim boşaldı, zatrn aglayacagim vardi agladim.

Azicik kendinize sayginiz varsa asla ve asla affetmeyin, bir daha bir araya gelmeyin.

Dünya tersinr dönse bu adam değişmez, değişmeyecek. Simdi boyke yapan, öfke kontrolu olmayan bit adam asla degismez.

yine aglarsa aftmeyin, yaptiklarina aglamasini soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…