Evet hatanin bende oldugunu biliyorum benim hayatimda ilk asik oldugum karsimacikan kisi o oldu ben bir ilisdkide ne olur bilmiyordum bunlarida bana her iliskide oluyor gibi yansitti benden ayrilirsa seni uzerlerr cok diyerek korktum belkide cunku bu hayatta uzulmek istemiyorum.
Kurtulicam atlaticam ama inanin cok bos bir animda hayatima girdi ve daha kucuktium belkide bilmiyorum ama hic birsey icin gec degil hemen toparlanicamDuratlaticam37728623 .!.:Okumami birakti ne demek.ben esimle sevgiliyken okuyordum.bana unv ikinci sinifta evlenelim dedi.hayir dedim.okulum herseyden onemli.senin garantin yok ben yillarimi verdim.diplomami meslegimi elime alacagim istersen ayril dedim.ki bi hafta kustu.ailesine soyledi istemeleri icin.hic umrumda olmadi ki deli gibi seviyordum.nefes alamiyordum onsuz ama okulum herseyden onemliydi.nitekim beni sevdigi iicin kabul etti ve okulum bitince evlendik.
Nedir bu okulumu biraktirdi lafi.siz mahvetmissiniz hayatinizi.simdide ona kendinizi mecbur hissediyosunuz kukla gibi..bravo
Zor kurtyuldim bugun birakmadi inanin bugun hemen gittim is gprusmesine ve bir saniye pesimi birakmadi takip etti ve burdan uzak durmam gerekicrk
Canım senin ailen yok mu, hasta bu adam kurtul ondan canına yazık okul bırakmak kalp hastası olmak kendine gel hatta bir psikoloğa git işkence gibi.Ben cocuklugymda tanidim sevdigimi onunlka actim gozumu ama bana cok zarar verdi onun yuzunden kalp hastasi oldum karsima cikiyor istemiyorum diyorum hala geliyor bu sefer ben dayanamiyorum ne olur dua edin bana
Evime gelir biliyorum ayni yerde yasiyiruz karsi binamizda oturuyor kurtulmam imkansiz o yuzddn burdan uzak durmam lazim bir ayya bişe dicem, sen kendi evinde değil misin? burada olup olmadığını nerden bilecek?
İskence den daha beter icim aciyorf dusunmekten kalp ilaci kullaniyorium ve o hayaima girdikten sonra boyle oldum ama atlaticam gecicekCanım senin ailen yok mu, hasta bu adam kurtul ondan canolkmak kalp hastası olmak kendine gel hatta bir psikoloğa git işkence gibi.
Hayir ama sanki herkez bunu yasiyor gibi hissetirdi banaBatsın onun sevgisi, öncelikle bir düşün senin sevgiden anladığın bu mu sen bir kadın olarak bunları hakediyor musun?
Yaşını yazdın mı bilmiyorum ama yapma bunu kendine inan sevilmek sevmek bu değil, ailesi seni kaybetmek istemediği için yapma etme diyorlar hiç bakma onlara şimdiden böyle ya evlensen aynı evin içinde ..İskence den daha beter icim aciyorf dusunmekten kalp ilaci kullaniyorium ve o hayaima girdikten sonra boyle oldum ama atlaticam gecicek
Onunla ayni evi degil ayni mahalleyi istemiyorum sokagi istemiyorum 22 yasindayimYaşını yazdın mı bilmiyorum ama yapma bunu kendine inan sevilmek sevmek bu değil, ailesi seni kaybetmek istemediği için yapma etme diyorlar hiç bakma onlara şimdiden böyle ya evlensen aynı evin içinde ..
Butun herkez bunu soyluyor birde gumburtuye getirerek nikah masasina otuturcaklar di Allahim Aklimi kaybederdim sukur cok rahatim ve ozgurum artik mutluluk suan iliklerimde hissediyorumailesi tabi senin peşine düşer senden başka kim alır bu kılıktaki oğullarını? kafası kızınca küfür edecek, kırıp dökecek, bulmuşlar her şeye susan kızı kaçırmazlar tabi ailece.sana yazık değil mi canım,annen baban seni o durumda görse içi yanar.lütfen kendine saygı duy ve kurtar kendini bu durumdan...
Ayrildim bugun bana yine kufurler etti bir dunya sonra gittim aradi tamam hersey kabul dedi kim aklina girdi senin baska biri mi var hayatinda diyor seni istemiyorum dedim hattida kirdimKonustunmu m eki sevgilinle?
dikkat et bak ben yanlış bişey mi yaptım demiyor başka biri mi var hayatında kim girdi aklına diyorAyrildim bugun bana yine kufurler etti bir dunya sonra gittim aradi tamam hersey kabul dedi kim aklina girdi senin baska biri mi var hayatinda diyor seni istemiyorum dedim hattida kirdim
Benim hayatimi mahfetti okumami birakti isimi birakti calistirmadi benim ailemle bile hic bir yere gondermedi ama hep onume cikiyor agliyor dayanamiyorum artik cok yorildum yapamiyorum onunla yanlismiyim arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?