ıyı nıyetlı bır ınsansın .. ama bırazcık kendıne guven lutfen...
dıger konunu okudum sımdı erkek arkadasın resmen laf oyunlarıyla senı suclu cıkararak ayrılmıs senden
ve sen hala kendını suclamıssın bırak ya o olmazsa olmasın hayatında bu zamana kdr omu vardı..
bı hata yapmıssın olsun ınsanlar ınanıp guvenebılırler bu cok dogal sende bundan sonra onun ne mal oldgunu anlat herkese ve gıt suratına tukur
ınsan sevgılısını nasıl saklar ya yazıklar olsun
Şaka gibi bir karakterle karşı karşıya kalmışsın, senin adına değil ama onun adına çok üzüldüm.
Hayatı sadece kızlardan ibaret sanan bir mantık hiç sağlıklı bir düşünce değil çünkü...
Manevi duygulara önem 0'mış demek ki.
Ama şanslı taraf sen olmuşsun ki gerçeği görebilmişsin, ondan kurtulabilmişsin daha fazla bir şeyler paylaşmadan.
Böyle erkeklerin niyeti evlenmeden, onunla bununla gönül eğlendirmektir ne yazık ki..
Diğer konudada yardımcı olmaya çalıştım
Demek ki kötü olan bir insan kendini bir şekilde belli ediyormuş işte
Körü körüne kimseye inanıp güvenmemek lazım
Geçmiş olsun ...
bu durumda benimle de gönül eğlendirmiş oluyor ..
bi de din imandan bahsederdi hep.bana kapanırmısın demişti. o kız kapalıymış ..
gerceği gördüm ama geç oldu sonuçta bir şeyler paylaşılıyor ayrı yerlerde olsak neyse aynı ortamda yüzyüze bakıcaz nefretle o beni yalancı olarak hatırlıcak ben de onun yaşattıklarını düşünerek ..
karşındaki kişinin hataları için asla kendini suçlama... Bırak her şey dağınık kalsın sadece kendini topla ve hayatına devam etttt
"Ben demiştim" diyorum sadece.
Bak sen öbür konuda ne için üzülüyordun, ne çıktı?
Sevin sevin, kurtulduğuna sevin..
Ben en çok neye üzülüyorum biliyor musun, böyle erkeklerden sen kurtulunca iş bitmiyor, sonra gidip başka kızlarında canlarını yakıyorlar ya, en çok bu canımı sıkıyor.
Keşke ayrıldıktan sonra o erkeklere bir damga yapıştırılabilse "defosu var" diye.
yüzünü görmesem bunları yapmam daha kolay olur ama aynı yerde olmak korkutuyor beni..
Gördükçe daha çok miden bulanacak inan bana tatlım...
canm en çok merak ettiğim ilişkinizi neden bir süreliğine saklama kararı almıştınız? o mu istedi sen mi
canm onla ilgili hiçbirşeyi deşme deştikçe sen üzüleceksin
bir süre hesabını kapat gerekirse
en az zararla kurtulman için onu takip etme öyle veya böyle bitti
kafanı meşgul edecek şeyler yap gez arkadaşlarınla,film izle ,, kitap oku
ama yapma bu adamın işlerini takip etme eskiyi deşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?