neydi ne oldu?

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
'' Gizledim '' diye bir başlık açmıştım konuyu okuyanlar bilir.Bazı şeyler öğrendim Öğrendiğimde daha da üzüldüm paylaşmak istedim..

aynı okuldan arkadaşla konuştum.biz ilişkimizi söylememiştik eylül ayında diyecektik ama insanlar anlamıştı.neyse. arkadaşım öncesinde benimle konuşmaya calışmıştı sevgilim hakkında.bir şeyler biliyorum ama hepsini anlatamam söz verdim birisine sen yine de dikkatli ol bu adam sana göre değil demişti.O benim ilişkimi bilmediği için beni uyardı.başta anlayamadım kör olduğum için.bir sürü kız arkadaşı olmuş hepsini bırakmış işi bitene kadar falan dedi.ben de hani beni seviyor ya benim için böyle düşünmez farklı birisi benim için diye pek umursamadım.gidip o na sordum bak bu hoca senin hakkında bir şeyler biliyormuş bana söylemediğin bir şeyler war mı dedim.yok dedi neyse gerekirse konuşuruz dedi.tamam inanıyorum dedim kapattık konuyu.

arkadaşla bu kadar konuşmuştuk bu kez konuştugumumzda benim kötü olduğumu gördü.noldu dedi anlatmadım sadece benden nefret ediyormuş silmiiş beni dedim..sana bir şey dicem ne zaman başladınız dedi.ikinci dönem başlayınca oldu dedim ozaman eski sevgilisnden de önce birisi warmış onunla görüşmüş..senden yüz bulunca onu terk etti dedi.yani ben varken başkası da warmış.ama iki dakika ama iki hafta .ikinci dönemin başında mart a kadar warmış.duyunca sarsıldım..dakikalarca titredim ..arkadaş bunu direkt o kızın agzından duymuş.tanıyor yani onu.

sana hiç yalan söylemedim seni hiç aldatmadım diyip beni yalancılıkla suclayan adama bakın..

aptallığıma yanıyorum bana hiç öyle gelmemişti beni sevdiğini zannettim inandım güvendim aptalllık ettim yazık ..

nasıl da körmüş hiç bir şeyi anlamadım.bir arkadaşın arkadaaşı wardı ewli onu eklemiş facene haberm yok herkes biliyordu sen bilmiomusun dedi arkadaş.
hep ona soruyorlardı wakwaki ile aranızda bir şeyler war mı diye biz söylememe kararı aldğımız için yok demiştik.o da hep yok demiş ama adımı milletin agzına sakız etmiş beni.tamam yok diyorsan yoktur konuşturmazsın sevdiğin kişi arkasından dedi arkadaş.o konuşmuş..

konuşacak kelime bulamıyorum nasıl tanıyamadım nasıl sevdiğine inandım güvendim..

ıyı nıyetlı bır ınsansın .. ama bırazcık kendıne guven lutfen...
dıger konunu okudum sımdı erkek arkadasın resmen laf oyunlarıyla senı suclu cıkararak ayrılmıs senden
ve sen hala kendını suclamıssın bırak ya o olmazsa olmasın hayatında bu zamana kdr omu vardı..
bı hata yapmıssın olsun ınsanlar ınanıp guvenebılırler bu cok dogal sende bundan sonra onun ne mal oldgunu anlat herkese ve gıt suratına tukur
ınsan sevgılısını nasıl saklar ya yazıklar olsun

Rabbim onu uzak tutsun benden yeter.canımı acıtmasın.aynı yerdeyiz biz.o zor olucak ama dayanıcam..aklıma bir sürü şey geliyor dediğini bile düşündüm ama yapmıcam..

kendime bu konuda guvenemiyorum tanıyamamışım benim tanıdğımla arkadaşın anlattığı arasında dağlar kadar fark var.bazı konuları sezinlemiştim ama insan sevince yakıştıramıyor işte..
ordaN hayırlısıyla uzaklaşmak istiyorum bi an önce ama en az 2 yıl var

Şaka gibi bir karakterle karşı karşıya kalmışsın, senin adına değil ama onun adına çok üzüldüm.
Hayatı sadece kızlardan ibaret sanan bir mantık hiç sağlıklı bir düşünce değil çünkü...
Manevi duygulara önem 0'mış demek ki.
Ama şanslı taraf sen olmuşsun ki gerçeği görebilmişsin, ondan kurtulabilmişsin daha fazla bir şeyler paylaşmadan.
Böyle erkeklerin niyeti evlenmeden, onunla bununla gönül eğlendirmektir ne yazık ki..

Diğer konudada yardımcı olmaya çalıştım
Demek ki kötü olan bir insan kendini bir şekilde belli ediyormuş işte
Körü körüne kimseye inanıp güvenmemek lazım
Geçmiş olsun ...

bu durumda benimle de gönül eğlendirmiş oluyor ..
bi de din imandan bahsederdi hep.bana kapanırmısın demişti. o kız kapalıymış ..

gerceği gördüm ama geç oldu sonuçta bir şeyler paylaşılıyor ayrı yerlerde olsak neyse aynı ortamda yüzyüze bakıcaz nefretle o beni yalancı olarak hatırlıcak ben de onun yaşattıklarını düşünerek ..

Diğer konudada yardımcı olmaya çalıştım
Demek ki kötü olan bir insan kendini bir şekilde belli ediyormuş işte
Körü körüne kimseye inanıp güvenmemek lazım
Geçmiş olsun ...

çok haklısın körü körüne inandım..karşıma kendim gibi insanlar cıkar sandım..öyle sevdim fedakarca..

Hayır alakası bile yok.
Şuan çok duygusal düşünüyorsun sadece...
Onun yediği haltların yanında senin geçmişin gayet masum kalır.
Ki bu onu ilgilendirmez.
Demekki sevgiyi, saygıyı haketmeyen biriymiş ki ayrılık nedenini sana yüklemiş karakter meselesi sonuçta ne yaparsın.
Amacına ulaşmış. Ayrılma sebebini sen göstermek istemiş, peşinden koşma ihtimalin olmasın diye...

karşındaki kişinin hataları için asla kendini suçlama... Bırak her şey dağınık kalsın sadece kendini topla ve hayatına devam etttt

"Ben demiştim" diyorum sadece.
Bak sen öbür konuda ne için üzülüyordun, ne çıktı?
Sevin sevin, kurtulduğuna sevin..
Ben en çok neye üzülüyorum biliyor musun, böyle erkeklerden sen kurtulunca iş bitmiyor, sonra gidip başka kızlarında canlarını yakıyorlar ya, en çok bu canımı sıkıyor.
Keşke ayrıldıktan sonra o erkeklere bir damga yapıştırılabilse "defosu var" diye.

biliyorum demek ki o davranışlarının bir anlamı varmış..
o kapalı kız anlatmiş arkadaşa benim canım yandı gibisinden beni biliyormuş.arkadaş beni uyarmıştı ama ben anlamadım toz konduramadım..bir şeyler de yaşamışlar anladığım kadarıyla bunlar duyulmasın diye arkadaş kim oldugunu söylemiyor.
eski sevgilisinden ayrıldı onu biliyordum o kapalı kız ve ben şahane.nasıl bir insanmışş görüpte bunlar aklıma gelince orda cıldırmazsam iyi.

yine bennnnn

onun eskiden facen de paylaştığı bikaç cümle vardı gidişinde neden yok bahane cok gibi o eskiden bu tarz cümleler yazmış ben den önce..
neyse ben de bu cümleyi bi gruba yazdım bikaç gün önce ..bir mesaj geldi bugün..

o yazılan cumlenin eski erkek arkadaşıma ait oldugunu yazmış adını yani..tarih tekerrürden ibaret diye seni kullandı olmayan özgüvenini sende tazeledi işi bitince sıkılıp attı diye iğrenç bir mesaj...sinirden elim ayağım titriyor cevap yazmaya fırsatım olmadı çünkü mesaj gitmiyor..

ne bu şimdi bi akıl verin arayıp agzıma geleni söylemek istiyorum bu ne biçim iş ne kadar saygısızca naptım ben bunlara ya...deliricemmmm bir şey söyleyinn lütfen...

ama bir daha arama mesaj atma demişti ondan sonra yapmadım bir şey.

ya onun eski sevgililerinden biri ya arkadaşı ya kendisi bunu söylemem ne kadar doğru ki???

canm en çok merak ettiğim ilişkinizi neden bir süreliğine saklama kararı almıştınız? o mu istedi sen mi

Son düzenleme:
canm en çok merak ettiğim ilişkinizi neden bir süreliğine saklama kararı almıştınız? o mu istedi sen mi

en çok ben istedim hani biraz yoluna girsin öyle söyleyelim dedik çünkü bol bol dedikodumuz yapılıyordu.dedim yazdan sonra söyleyelim yaz tatili bizim için sınav olucak ya ayrılırız ya da geldiğimizde söyleriz.

canm onla ilgili hiçbirşeyi deşme deştikçe sen üzüleceksin
bir süre hesabını kapat gerekirse
en az zararla kurtulman için onu takip etme öyle veya böyle bitti
kafanı meşgul edecek şeyler yap gez arkadaşlarınla,film izle ,, kitap oku
ama yapma bu adamın işlerini takip etme eskiyi deşme

biliyorum öyle yapmaya çalışıyordum ama bugunku olay canımı cok acıttı her şeyi söylemek istiyorum biyandan
bi yandan da sus diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…