• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neydi şimdi bu

:) bence çocuk senden hoşlanmak çok iyilik yapmak istemiş çok acele etmissiniz ben çocuğu tebrik ettim bu zamanda bir kizdan arkadaşlık istegi alıp reddeden bi erkek görmedim (sevgilisi olmayan)

:) bence çocuk senden hoşlanmak çok iyilik yapmak istemiş çok acele etmissiniz ben çocuğu tebrik ettim bu zamanda bir kizdan arkadaşlık istegi alıp reddeden bi erkek görmedim (sevgilisi olmayan)
etmemiş kız face yalan söylemiş beklemede istek valla bünye alışkın olmayınca şoka girdi :KK53:

Belki gerçekten hoslanmistir senden ama sen biraz fazla hizli davranmissin keske bekleseydin biraz yada ondan bekleseydin ilk adimi. Neyse olan olmus hayirliysa hakkinda olsun birseyler insallah

Belki gerçekten hoslanmistir senden ama sen biraz fazla hizli davranmissin keske bekleseydin biraz yada ondan bekleseydin ilk adimi. Neyse olan olmus hayirliysa hakkinda olsun birseyler insallah
inş suan instagramdan takip ediyoruz birbirimizi bakalım belki o anlık bişeydi ama onun için etkilendim yani beklemede kalcam inş yani bi an harakete geçmezsem belkide hatırlamamıştır of aklım karıştı

Hafızasını yitirmemisse hatırlar,ne demek hatırlamamak..

Haydi bakalim :-)

kızlar kabul etmiş arkadaşlık isteğini şimdi sizlerden taktik almam gerek bi el atın kızçeler bide iyilik yapmış diyorsunuzda akşam kuzenlenimle konuştum öyle biri değil hiç kibarlık yapıyım diyen diri değilmiş

Hafızasını yitirmemisse hatırlar,ne demek hatırlamamak..

Haydi bakalim :-)
hatırlamış canım kabul etti ama iletişime geçmedi ben resimler vardı onda onları istedim :) bakalım muhabbete girmeye açlışcam

Back
X