- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
valla aklımı okudun bende sen yazdıktan sonra 2 günede nikahıma alırım diye düşündüm bu hız varken bendeKiz ettikten sonradan istersen solugu evlendirme dairesinde alin kiz bugun bakalim kabul edecek mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aklımı okudun bende sen yazdıktan sonra 2 günede nikahıma alırım diye düşündüm bu hız varken bendeKiz ettikten sonradan istersen solugu evlendirme dairesinde alin kiz bugun bakalim kabul edecek mi ??
etmemiş kız face yalan söylemiş beklemede istek valla bünye alışkın olmayınca şoka girdi:) bence çocuk senden hoşlanmak çok iyilik yapmak istemiş çok acele etmissiniz ben çocuğu tebrik ettim bu zamanda bir kizdan arkadaşlık istegi alıp reddeden bi erkek görmedim (sevgilisi olmayan)
Eee artık öğrendinbana heo öküzler geldiği için çentilmenlik nedir bielemedim![]()
Hee iyi ozmnnn gozunaydinnnetmemiş kız face yalan söylemiş beklemede istek valla bünye alışkın olmayınca şoka girdi![]()
suan instagramdan takip edişiyoruş kısmetbu hikayenin sonunu çok merak ettim :)
inş suan instagramdan takip ediyoruz birbirimizi bakalım belki o anlık bişeydi ama onun için etkilendim yani beklemede kalcam inş yani bi an harakete geçmezsem belkide hatırlamamıştır of aklım karıştıBelki gerçekten hoslanmistir senden ama sen biraz fazla hizli davranmissin keske bekleseydin biraz yada ondan bekleseydin ilk adimi. Neyse olan olmus hayirliysa hakkinda olsun birseyler insallah
kız heveslenir oğlan hatırlamaz kız salaklığına doymaz göktende elma yerine kızın kafasına taş düşer benim hikayelerim hep böyle bitiyorbu hikayenin sonunu çok merak ettim :)
hatırlamış canım kabul etti ama iletişime geçmedi ben resimler vardı onda onları istedim :) bakalım muhabbete girmeye açlışcamHafızasını yitirmemisse hatırlar,ne demek hatırlamamak..
Haydi bakalim![]()