• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neydi şimdi bu

Kizlar kosun kosun silmemis arkadaslik istegini beklemedede gormemis herhalde benim gerizekali telefonum yanlis gostermis simdi baktim beklemede dua edin etsin ya ay cok mutlu oldum

bom. Bu smileyy var ya linkini wc ye yazmis. Ordan aldim ben linkini , gordugun yerde kac derim. :KK53:
Cik cik kadinlar.kulubunun saygi deger uyesi de bagrina bas dedigi lafa bak kiz cocuk arkasina bakmadan kacsin demi

Sen niye arkadaşlık teklif ediyorsunki? Bu kadar cesur olmayın canım..ağır olunki kıymetli olun taş yerinde ağırdır....

Kuzenin erkekse bu da onun arkadaşı sonuçta belki oda etkilendi ama arkadaşının kuzenine böyle şeyler hissetmeyi doğru bulmamıştır ve tereddütte kalmıştır.Aklıma bu geldi nedense..

Bu aralar facebookta bir gariplik var. Ben de birini ekleyince karsi taraf iptal etmis gibi duruyor saniyesinde. Bir daha ekliyorum yine aynı şey. Bu kadar ilgili davrandıysa eklememesi için bir sebep yoktur bence. Facebookun azizligine ugramissin :KK16:

Kız arkadaşı olmadığına kesin olarak emin misin? Belki kız arkadaşı silmiştir .

Demekki dünyada bir bayandan beklentiye girmeden iyilik yapan erkeklerde varmis
İyilik eden insan ne kadar az ki iki ilgi görünce alıyoruz hemen doğal gelmiyor artık normalde olması gereken şeyler hemen başka türlü düşünüyoruz
Bir gün piknikteyken adamın biri bebek arabasıni taşıdı o sırada ben eğilim arabanın altından tutmak için başka biri geldi aynı masadan siz yorulmussunuz biz taşıtı dedi olanın battaniyesini bile katladı koydu yani bu durumda benim de mi iskillenmem gerekiyor du

Laf olsun diye bari kabul etseydi o kadar iyi insandı madem.
Bütün gün nazik davran ama arkadaşlık isteğini sil..tuhaf geldi bana..

Hoslansa da hoslanmasa da kabul ederdi diye düşünüyorum.

Aklima bi sosyal deney geldi bilirsiniz belki gencler kiz erkek farketmeden seni seviyorum diyo. Karsilarindaki insanlar da ask manasinda anliyo cok garip tepkiler veriyodu. O hesaba donmus. Ama bi yandan da belki tanimamistir istegi gorunce diye dusunuyorum

Back
X