Neydik ne olduk

Beggyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
513
34
38
Hepimizin eminim çok başka hayalleri vardı hayallerimizi kaçımız gerçekleştirebildi içimizde ukte kalan neydi mesela ben bir balerin yada piyano virtiözü olabilmek isterdim ama olmadı hayat başka şartlarla geldi önüme siz ne olmak isterdiniz

Beggyy

aynen benimde hayalim tanınmış bir psikolojik danışman /psikolog olmaktı ve evlenmeyip tek rahat özgür bir hayat yaşamak...

matematik öğretmeni ya da zihin engelliler öğretmeni olmak isterdim.

Ben profesyonel voleybolcuydum kariyerime çok iyi yerlerde devam edecektım sonra vazgeçtim gıda uzmanı oldum 😊

iPad 'den gönderildi

ilk okuldayken astronot olacaktım, ortaokula geçtim doktor, liseye geçtim öğrretmen derken bi baktım ünv bitmiş ben halen bi halt olamamışım üstelik ideallerim okul yükseldikçe düşmüş dedim ki en iyisi kpss ye gir de memur ol bari, ve memur oldum. ondan sonra dedim ki hayatını yaşa 30 undan önce asla evlenme gel gör ki aşka yenildim. Kısacası sadece olmak istiyoruz ve yapmak istiyoruz. Yeri geliyor yapmak istediklerimize biz engel oluyoruz yeri geliyor hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…