Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimizin eminim çok başka hayalleri vardı hayallerimizi kaçımız gerçekleştirebildi içimizde ukte kalan neydi mesela ben bir balerin yada piyano virtiözü olabilmek isterdim ama olmadı hayat başka şartlarla geldi önüme siz ne olmak isterdiniz
Hepimizin eminim çok başka hayalleri vardı hayallerimizi kaçımız gerçekleştirebildi içimizde ukte kalan neydi mesela ben bir balerin yada piyano virtiözü olabilmek isterdim ama olmadı hayat başka şartlarla geldi önüme siz ne olmak isterdiniz
ilk okuldayken astronot olacaktım, ortaokula geçtim doktor, liseye geçtim öğrretmen derken bi baktım ünv bitmiş ben halen bi halt olamamışım üstelik ideallerim okul yükseldikçe düşmüş dedim ki en iyisi kpss ye gir de memur ol bari, ve memur oldum. ondan sonra dedim ki hayatını yaşa 30 undan önce asla evlenme gel gör ki aşka yenildim. Kısacası sadece olmak istiyoruz ve yapmak istiyoruz. Yeri geliyor yapmak istediklerimize biz engel oluyoruz yeri geliyor hayat.