• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neydim ne oldum

Yaşı büyük olsada bazı insanlarla yaşıtlarınla kuramayacağın dostluklar kurabiliyorsun , aynı seviyende insan bulmak önemli olan frekansın tutması lazım yoksa bana göre yaşın bi önemi yok. Olmadı kedi köpek besle

Merhaba Fikirlerinize ihtiyacım var 6 ay önce evlendim Evlenmeden önce çevremde bir çok arkadaşım vardı Gidebileceğim kültürel mekanlar vardı Ben okuduğum kitaplar üzerine konuşmaktan, siyasi ya da sosyal bi durumu tartışmaktan, farklı müzikleri arkadaşlarımla paylaşmaktan hoşlanırım Öncesinde arkadaş ortamım da böyleydi. Evlendim Küçücük bir ilçeye geldim Bırakın öyle arkadaşı normal arkadaşım bile yok Çünkü genç nüfus hep göç ettiği bir ilçe burası Burada da oyalanayım diye dil yakın bi ilde dil kursuna yazıldım Açık öğretimden 2. Üniversiteye yazıldım Ama ne yapsam olmuyor Çok mutsuzum Eriyorum sanki burda
Eşinle aranda kültür farkı varsa eğer bu sorun bitmez tükenmez

kültür farkının bu durumla ne ilgisi var çözemedim
Senin ne kadar sosyal bir insan olduğunu bilmesine rağmen seni küçük ilçede oturmanı istemiş (eğer bir mecburiyetiniz yoksa tabiki )senin skıldığını insanlardan uzaklaştığını anlayamaması bile bu farkın bir başlangıcı olabilir

Sakın cocuk yapayim deme. Depresyonun depreşir:KK12: Bu sefer hicbir yere cikamazsin. Yani bizim kadinlar can sıkıntısı icin hobi olarak cocuk bakmayi nasil uygun görüyorlar anlamis degilim. Bi de yeni evlisiniz zaten.

Anladigim kadariyla gecici bi durum. Calisabileceginiz bi is imkani var mi peki?

Sakın cocuk yapayim deme. Depresyonun depreşir:KK12: Bu sefer hicbir yere cikamazsin. Yani bizim kadinlar can sıkıntısı icin hobi olarak cocuk bakmayi nasil uygun görüyorlar anlamis degilim. Bi de yeni evlisiniz zaten.

Anladigim kadariyla gecici bi durum. Calisabileceginiz bi is imkani var mi peki?

aaa niye caydırıyosun hemen konu sahıbını...

depresyona bile giremicek neden yapmasın kii... :KK14:

Back
X