Neye adım atsam mahvoluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar,
Benimde bir derdim var belki benimle aynı ruh halinde olanlar vardır.25 yaşındayım ve hayatımın en güzel zamanları olabilirdi ama kötünün iyisi diyerek kendimi avutuyorum.1 sene öncesine kadar streslide olsa bir iş hayatım vardı ama şimdi yok.Pandemiden önce kendime ait bir işti yürümedi ve kapatmak zorunda kaldım.
Daha sonra çok yere başvurdum vs.ama geri dönüş olmadı ve ben kaldığım yerden internetten devam etmeye çalıştım ama hüsran.Ailem olmasa maddi sıfırım diyebilirim...

Özel hayatım bu yıl içinde başıma gelen en güzel şey diyebiliyorum evlilik düşünüyoruz ama sanki ben onun hayatına girdim uğursuzluk getirdim artık bu ruh halinde yaşıyorum.Tam ilişkimiz başladı ve erkek arkadaşımında işleri yolunda gitmedi ve biz çok ayrı kaldık mesafe olarak o başka ülkede...3-5 ayda görüşebiliyoruz.Niyetimiz onun olduğu ülkeye yerleşmekti benim iş internetten tutsaydı yer mekan farketmeksizin devam ettirilebilirdi...Artık dua ediyoruz yani biran önce maddiyat olarak gelişmeler olsada evlenebilsek diye ...26 yaşına giricem başka hayatıma ne katabilirim diye düşünüyorum ama neye adım atsam yarım kalıyor cesaretim kırıldı.En basitinden beğendiğim bir şeyi alsam defosu çıkıyor,altın alsam değeri düşüyor gibi...Yani bir şey var bende ben çözemiyorum hayatımın sonuna kadar çalışmama düşüncesi bir şey üretmeme düşüncesi beni çok geriyor...Olmadığım birini yaşıyorum resmen şuanda...
Başlığı okuyunca resmen ben dedim. Sizin yine bir tane olumlu olan bir şey varmış, özel hayatınız. Benim o da o kadar kötü ki. Arkadaşlar, iş, özel hayat, sosyal hayat... Mahvoldum artık, düşünüp durmaktan ağlamaktan.
Hayatınızda iyi olan şeylere sıkıca sarılın, ben öyle yapmaya çalışıyorum başka da bir şey gelmiyor elimden çünkü neye dokunsam kararıyor gibi hissediyorum.

Hepimizin başına aynı şeyler geliyor sadece siz kötü tarafından bakıp kendinizi uğursuz ilan ediyorsunuz.

Bunlar çok normal şeyler aslında kaygı düzeyin artmış gereksiz yere ve bu durum ara ara herkeste olur hayatın gayet normal
Evet sırf bu yüzden psikolog araştırmaya bile başladım ....Tesekkür ederim değerli yorumun için <3
Emin ol bu pandemi sürecince birçok insanın hayatı bu durumda. Seni motive etmek için 3 cümle kuracağım canım.
1) Kaybetmek yok sadece öğrenmek var. (Buna tecrübe de diyoruz:KK66: )
2) Başarısızlık yok sadece fırsatlar var.
3) Problemler yok sadece çözümler var.
Kendine iyi davran :KK66:
Moral oldu yorumunuz çok teşekkür ediyorum... <3
Başlığı okuyunca resmen ben dedim. Sizin yine bir tane olumlu olan bir şey varmış, özel hayatınız. Benim o da o kadar kötü ki. Arkadaşlar, iş, özel hayat, sosyal hayat... Mahvoldum artık, düşünüp durmaktan ağlamaktan.
Hayatınızda iyi olan şeylere sıkıca sarılın, ben öyle yapmaya çalışıyorum başka da bir şey gelmiyor elimden çünkü neye dokunsam kararıyor gibi hissediyorum.
Umarım ikimizde bir geçiş ve olgunlaşma sürecindeyizdir...Sanırım bizi üzen insanlarla mesafelenmek bir çeşit terapi imkanınız varsa o insanlara duvar örmekte bir çare bu süreçte kitap,film ve bolca hayal kurmak (gerçeklikten kopmamak şartıyla) ikimize iyi gelir diye düşünüyorum uyguluyorum...

Ne kadar çok düşünüp kafa yorarsanız aslında o çekimi enerjiyi çekiyorsunuz kendinize. Düşüncelerinizi değiştirin o zaman hayatınızın nasıl değiştiğini göreceksiniz.. pandemi hepimizi mahvetti inanın benim hayallerim vardı ama pandemi nedeniyle evde kına gecesi ve 20 kişilik düğün yapabildim ama buna takılmıyorum önüme bakıyorum siz mücadelenizden vazgeçmeyin

Merhaba arkadaşlar,
Benimde bir derdim var belki benimle aynı ruh halinde olanlar vardır.25 yaşındayım ve hayatımın en güzel zamanları olabilirdi ama kötünün iyisi diyerek kendimi avutuyorum.1 sene öncesine kadar streslide olsa bir iş hayatım vardı ama şimdi yok.Pandemiden önce kendime ait bir işti yürümedi ve kapatmak zorunda kaldım.
Daha sonra çok yere başvurdum vs.ama geri dönüş olmadı ve ben kaldığım yerden internetten devam etmeye çalıştım ama hüsran.Ailem olmasa maddi sıfırım diyebilirim...

Özel hayatım bu yıl içinde başıma gelen en güzel şey diyebiliyorum evlilik düşünüyoruz ama sanki ben onun hayatına girdim uğursuzluk getirdim artık bu ruh halinde yaşıyorum.Tam ilişkimiz başladı ve erkek arkadaşımında işleri yolunda gitmedi ve biz çok ayrı kaldık mesafe olarak o başka ülkede...3-5 ayda görüşebiliyoruz.Niyetimiz onun olduğu ülkeye yerleşmekti benim iş internetten tutsaydı yer mekan farketmeksizin devam ettirilebilirdi...Artık dua ediyoruz yani biran önce maddiyat olarak gelişmeler olsada evlenebilsek diye ...26 yaşına giricem başka hayatıma ne katabilirim diye düşünüyorum ama neye adım atsam yarım kalıyor cesaretim kırıldı.En basitinden beğendiğim bir şeyi alsam defosu çıkıyor,altın alsam değeri düşüyor gibi...Yani bir şey var bende ben çözemiyorum hayatımın sonuna kadar çalışmama düşüncesi bir şey üretmeme düşüncesi beni çok geriyor...Olmadığım birini yaşıyorum resmen şuanda...
Ben enerjiye inanırırım kötü şeyler olucak diye kendini şartlarsan olur kendine çağırıyosun çünkü olumsuzluğu tamamen içinde iyi şeylere odaklan kendine iyi şeyleri çağır bence sende uğursuzluk yok kendin kötü düşünüp öyle yapıyosun eminim iyi şeyleride çekebilirsin hayatına inşallah herşeyde yoluna girer evlilikte olur 😍

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba canım, bence sen kendini uğursuz ve şansız olarak nitelendirerek kendine bu olumsuzlukları çekiyorsun. Bence sen gayet de şansli bir insansin bak hayatina ne guzel bir iliskin baslamis bence olumlu seylere odaklan ve herseyin duzeleceğine inan zaman icinde bu durumlar senin inancinla iyilesecek emin ol sadece kendine inanmalisin. Çekim yasasina inanirim ve bir donem bende kendimi asiri şanssiz olarak nitelendirirdim simdi bunu aştim.

Yani sürekli olumsuz düşününce de negatif şeyleri üstümüze çekeriz.Olumlu olmaya baksak birazcık

Çağın genel krizlerini kendine yüklemeye çalışıyorsun, yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X