• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye adım atsam olmuyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Putto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet cok ama cok dogru dediniz sanırım fazla değer verınce asıl kaybettım ben olayım tamamen bu hep elinde gordu hep dibinde vs herkes.. bırdaha buna düşmemeye çalısacagım , güzel yürekli insanları çıkarsın Allah karşımıza

Aminn,
Hehh işte seninde dediğin gibi erkekler ( heleki çakal olanlar) bunu hissediyorlar. O zamanda malesef fazla önemsemiyorlar, ilgilenmiyorlar.
Olay burda eyvallah etmeyeceksin, restleşeceksin, hayır diyebileceksin ve güçlü olmasanda öyle gözükeceksin. Bunu hissederlerse genelde etkileniyorlar yada korkup kaçıyorlar. Her türlü kazanıyorsun bence.

yani yorum yazma kriterlerine uyuyor muyum bilmiyorum da, fazla pasifsin canım ya, yani burdan ensesine vur lokmasını al gibi bi resim çizdin
gidip çatır çatır kavga etsene, en azından nedenini niçinini bilirdin, pislikse pislik olduğunu tescillerdin, konuşmazsan bu yıllarca senin peşini bırakmıcak ve belki de gelecek ilişkilerini etkilicek, hep hata yapıyor muyum acaba diye kendini sorgulayıp durcaksın
Gercekten cok haklısınız ancak tek cekıncem su bu denli degmeyecek insanların hem ya cevao vermezse düşüncesi diğeri ise hatasının üzerine hala bunu düşünüyorum imajı cızmek istemem bu denli ığrenc kısılıklerın yaptıgının acıklaması ne olabılır ki

Gercekten cok haklısınız ancak tek cekıncem su bu denli degmeyecek insanların hem ya cevao vermezse düşüncesi diğeri ise hatasının üzerine hala bunu düşünüyorum imajı cızmek istemem bu denli ığrenc kısılıklerın yaptıgının acıklaması ne olabılır ki

canım mesaj atmıcaksın ki sen onun yaptığını yapmıcaksın yüz yüze.. gayet rahat ol, umursamaz dur ama hesabını sor nedir diye, yani seni böyle hesap vermeden ezip geçemez, biraz da o rahatsız olsun, rahatsız olabilecek bi karakteri varsa tabii

canım mesaj atmıcaksın ki sen onun yaptığını yapmıcaksın yüz yüze.. gayet rahat ol, umursamaz dur ama hesabını sor nedir diye, yani seni böyle hesap vermeden ezip geçemez, biraz da o rahatsız olsun, rahatsız olabilecek bi karakteri varsa tabii
Aynı ortamda gördüğüm biri değil ki malesef

Back
X