neye aşerdiniz? kim aldı yada kim yaptı?

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
42
İzmir
kızlar merak ediyorum nelere aşerdiniz.aşerdiğiniz şeyi kim aldı yada kim yaptı?
paylaşırsanız sevinirim.(konu tekrarımı bilmiyorum arattım ama bulamadım)
sevgiler:1hug:a.s.Şeniz

valla canım ben hiç aşerme yaşamadım ama aş ersem yanımda eşimden başkası yok mecbur o alırdı galiba.

hıcbır seye asermedım ama sırf esımı denemek ve sınır etmek ıcın gece 1 de haslanmıs mısır ıstedım
cıktı dısarı az sonra aradım ve artık ıstemıyorum yatıyorum dedım
cok kotuyum bılıyorum ama benı cıldırtmıstı o aksam bende ıntıkamımı aldım

hıcbır seye asermedım ama sırf esımı denemek ve sınır etmek ıcın gece 1 de haslanmıs mısır ıstedım

SANA İNANMIYORUM ALEMSİN YAA. sırnaşık şey

Kizlar ben de aşermişyomiyorum herhalde. Sadece bi gece rüyamda ayva gördüm (1 ay önce)ama tarifi imkansiz cnm istedi. Gözümü açtiğimda eşim beni seyrediyordu ayva dedim ve hemen uyumuşum.sabah nerden bulsak diye kivrandi ama onun çalişma koşullari benimki kadar rahat değil o yüzden ben almak zorunda kaldim fakat bir hafta boyunca ankarada market gezdim.sonunda kötü mötü buldum.1 tane yedim hala dolapta sürünüyo(cnm isterde bulamayiz diye eşim attirmiyor.)

karpuz canım istemişti ve gidip aldık eşimle.eve gelince kestim.içi bembeyazdı.çok canım sıkıldı ama yine de yedim.

süpersin canım ya
eşimde beni geçen akşam sinir etti.
bende böyle bir şey yapsam hiç fena olmayacak.
geçen akşam düğün vardı dönüşte dedimki hadi çorbacıya gidelim.aşkım canınmı çekti dedi bende hayır ama hadi gidelim dedim.o an araya laf girdi yorgunum filan diye gittik eve normalde çok duyarlıdır hep sorar evegelirken canının istediği bişey varmı diye ama.
ama ben bi intikamımı almam lazım demi amaaa:roflol::dance:

süpersin canım ya
eşimde beni geçen akşam sinir etti.
bende böyle bir şey yapsam hiç fena olmayacak.
geçen akşam düğün vardı dönüşte dedimki hadi çorbacıya gidelim.aşkım canınmı çekti dedi bende hayır ama hadi gidelim dedim.o an araya laf girdi yorgunum filan diye gittik eve normalde çok duyarlıdır hep sorar evegelirken canının istediği bişey varmı diye.
ben bi intikamımı almam lazım demi amaaa:roflol::dance:

bazen Ona da uzuluyorum ama O da normalde duyarlı bır ınsan olmasına ragmen psıkolojımı anlayamıyor fisfisfis
hakedıyordu bende hakkını verdım ama asırıya kacmamak kaydıyla
sonucta 9 ayın yarısından fazlası gıttı naz yapma sansımız azalıyor cocuk ıstemekle bıtmıyor hersey naz da cekecekler yerimseniben

ben hamile olduğumu daha bilmiyordum ama canım bir sabah erik istedi ama marttı eşim bakmış bulamamış sonra 1 hafta sonra bir yerde bulmuş ama acayip kazık bir fiyata almış 2 tane yedim dolapta atıldı durdu
bu olaydan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama hiç canım birşey aşermedi

bende geçen hafta acayip turşu istedi canım allahtan iş yerime yakın turşucu vardı aldırdım 3 gün boyunca dünyanın turşusunu yedim.(tabi sonra 2 gün ayaklarım şişti ama allahtan geçti.)

ben 14 haftalık hamıleyım şimdilık canım bır sey ıstemıyor ıstersede eşimden başkası almaz

vallah arkadaşlar ne görsem canım çekiyor saymakla bitmez balık turşu tatlı erik mısır muhallebive daha aklıma gelmeyen birsürü şey yazık kocacım ne istersem koşa koşa alıyor biraz masraflıyım anlayacağınız

börek ,kısır,peynir helvası bunların hepsini 1 haftada canım istedi eşim sağolsun ne istesem getiriyorda ben yedikten sonra çıkarıyorum o yüzden eşimin koşturmasına değmiyor.mutfakta yemek kokularına dayanamadığım için yemek bile yapmadım 3 hafta sağolsun alt kat komşum yapıp getiriyor sanki başkası getirince daha tatlı oluyor

vallah arkadaşlar ne görsem canım çekiyor saymakla bitmez balık turşu tatlı erik mısır muhallebive daha aklıma gelmeyen birsürü şey yazık kocacım ne istersem koşa koşa alıyor biraz masraflıyım anlayacağınız

canım bendede öyle sorma aklıma ne gelse istiyorum istememle kalmıyor annemle birlikte çalışıyoruz duyduğu gibi yapıyor sağolsun geçen rüyamda kısır malzemeyi hazırladım yaptım ama yiyemeden uyandım dedim hemen çok yakın komşumuzla yapmışlar oturduk yedik.allahtan ben çıkarmıyorumda rahatım o konuda.ama eşimde sevdiğim şeyleri bilir gelirken getirir hep sağolsun...a.s

normalde kırmızı eti sevmediğim halde canım acayip et istemişti ve şansımdan iki hafta sonra da kurban bayramıydı o zaman doya doya yemiştim

yaaa ne bililiyim ayol 9+7 haftalık hamişim hergün bişeyler istiyo ama benim normaldede isterdi...gerçi ben leb demede kocam hemen leblebiyi alıyor saolsun baskasınada gerek yok.fakat cok miğde bulantım var.evde yemek yapıp yiyemiyorum.ya baskasının yaptıgını bazen yiyorum bazende dısarıda hamburger yiyorum...allah kocamdan binlerce kes razı olsun...hamile oldugum günden bu yana ne temizlik yaptım ne bişey.o yapıyor...ben istemeden herseyi alıp agzıma kadar besliyor...maşallahhhh kırbirbucukkere diyeyimde nazar deymesin

konuyu sımdı okuyorum ama tek kelıme ıle bayıldım cok güldümmm :)) Allah ıyılıgınızı versin emi :)

öglen uyumuşum gözlerimi actigimda oktay usta iskender yapiyodu nasil bir can cekmesidir anlatamam hemen esimi aradim oda gida sektorunde hemen gonderiyorum dedi hayirrr sizin ordaki agir baska yerden gonder dedim sagolsun hemen siparis etti nasil yedim nasil yedim sormayin:)

Back
X