- 24 Ağustos 2013
- 684
- 158
- 133
- Konu Sahibi LaDespedida
-
Sağlıkla kucağına al inş vcnm :)Bende 3 aaylikken cilek istemistim zor bulduk canim kocam saolsun ama yedim yani normalde hic aramam ama hormonlu tadi tuzu olmayan cilek bana bicguzel koktu bi tatlı geldi anlatamam son ayalrima yaklastim ama hep tatli istiyo canim cikolata lokum falan kizim olacak nasipse :)
ben öyrendiğimden beri acayip domates tuzlu limon turşu istedim hep kizim olucakmiş cok sevinçliyim bide bu aralar kiraz çekiyo canimkızlar gayet açık neye aşerdiniz veya aş eriyorsunuz merak ediyorumben üç beş gündür ilk defa limonu soyup soyup tuzlayıp yiyorum bide dört gözle yeşil eriğin çıkmasını bekliyorum... Cinsiyetimiz henüz belli değil
:) ah canım. O duyguyu bnde dün yaşadım can erik çıktı bizim burda ama çok pahalı aldım ama baya erik bana ben eriğe baktım en sonunda vedalaştık hepsini mideye indirdim :)) galiba yarında alcam...Ilk aylarimda erik istemistim. Ve bulamamistin sonunda kayinpederim gitmis biryerden tatsiz tuzsuuuuzz tanesi 10 tl ye bulms biyerden ama icime su serpildi yani tadi kotu de olsa bayila bayila yedim. Su siralarda canim cok fena seftali ve kiraz cekiyor. Yazi bekleyemiorun insallah dogurmadan yiyebilirim sonrasinda emzirme doneminde gaz yapacagi icin yiyemicem
:) ah canım. O duyguyu bnde dün yaşadım can erik çıktı bizim burda ama çok pahalı aldım ama baya erik bana ben eriğe baktım en sonunda vedalaştık hepsini mideye indirdim :)) galiba yarında alcam...
çıkar yakında eli kulağındadır sık sık manavları kontrol et :)Ah ahh bizim burdada bi ciksa keske :)) normalde olsa sevmem pek ama kac gun agzim sulandi geceleri dusun dusun :)) yazin cksada eksi eksi yesem ama yok anam hc bi meyve ckmadi dha cilek ve karpuz haricinde
aaaa hayırlı olsun tatlım bu sene kız senesi diyorlar birde bak kaçıncıdır erkek duyuyorummmBenimde canim asiri karpuz, kavun cekti halada oyle bide tuzlu seyler hep yedim. Cinsiyetide doktor erkek dedi ama % 100 degil tabi
Sagol tatlim bencede bu sene erkek senesi duydugum herkesinki oglanaaaa hayırlı olsun tatlım bu sene kız senesi diyorlar birde bak kaçıncıdır erkek duyuyorummm
ay dikkat et canım ne kömürüDeli gibi kömüre aşeriyorumNormal kömür yiyecektim ama çok korkuttular zehirlenirsin diye. Odun kömürü yiyicem bende. Hatta geçen gün tv de Ben Bilmem Eşim Bilirde yediler ne olduğunu bilmeden Tv nin içine girecektim.
5 güne de ben öğrenicem kısmetse randevumuz var :) heyecan dorukta...Sagol tatlim bencede bu sene erkek senesi duydugum herkesinki oglan
Ayy hadi hayirlisi 15.ci haftada gorunuyon ben 12 de ogrendim tabi kesin degilde , simdi sendeki heyecani cok iyi anliyorm bende bebisimi tekrardan girmeye sabirsizlaniyirm ve ikili test sonuclarini cok merak ediyorm :))5 güne de ben öğrenicem kısmetse randevumuz var :) heyecan dorukta...
daha önce birinden daha duymuştum kömür toprak kum gibi şeyler aşerenler varmış. böyle kişilerde genellikle demir eksikliği görülürmüş o nedenle vücut bu eksikliği onlardan sağlamaya çalışırmış. sende de var mı öyle bir eksiklik.Deli gibi kömüre aşeriyorumNormal kömür yiyecektim ama çok korkuttular zehirlenirsin diye. Odun kömürü yiyicem bende. Hatta geçen gün tv de Ben Bilmem Eşim Bilirde yediler ne olduğunu bilmeden Tv nin içine girecektim.
15iz evet :) ama ben doktoruma hiç sormadım tahmin ya saf salak anıma mı denk geldi ne oldu çekindimmi bilemiyorum oysa ki meraktan ölüyoruz eşimde bende. neyse süpriz olacakAyy hadi hayirlisi 15.ci haftada gorunuyon ben 12 de ogrendim tabi kesin degilde , simdi sendeki heyecani cok iyi anliyorm bende bebisimi tekrardan girmeye sabirsizlaniyirm ve ikili test sonuclarini cok merak ediyorm :))
mide bulantıların başlıcak dikkatli olll benim 7. haftada başlamıştıBen de son 3 gundur deli gibi tursu cekiyo canim. Ama ev tursusu. Normal konserve tursular kesmiyo. Acili sirkeli falan ev tursusu cekiyo, manyak gibi aiyah ve yesil zeytin yiyorum biberli.
Komur aseren arkadas acaip sasirdim soke oodum hatta :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?