- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 34
- Konu Sahibi LaDespedida
-
heheheheheh afiyet olsunbende işten çıkınca alışverişe çıkıcam cevizimi eriğimi bademimi alayım hafta içi insan üşeniyor valla..
Ilk hamileligim canim acaba yeni ogrendigimde mi yazistik oyledir herzlde :)saol tatlımsanada afiyet olsun
biz seninle sanki aylar önce yazışmıştık. yanlış hatırlamıyosam ,sanki o zamanlarda hamileydin.
yanlış mı hatırlıyorum, yoksa bu 2. bebiş mi
Ay kiyamaamkızlar bikaç günür bu sayfaya bakmamıştım. erik çıktığından beri sürekli yiyorum ama bikaç gündür yemiyodum. şimdi okuyunca ağzım sulandıeşimi aradım erik,çilek,çağla istedim
ohhhhhh afiyet olsun canım.dün ben de pazarda erik buldum yedim ohh rahatladım :) pazardan eve yürüdk eşimle yolda erikleri yıkayıp yemişim hepsini
aaa olurmu hormonalmış ben öyle okuduumm hormonlar yükseliyo ondan bence yoksa niye canımız çeksin ben kabul etmiyorum bunu savunan bilim adamlarının tezlerini :))
sen de iyi yapmışsın afiyet olsun :) hamilelik bizi biraz çocuklaştırdı galiba içimizdeki çocuktan mıdır nedirohhhhhh afiyet olsun canım.
bende bugün güneşte kaldım ciğerim yandı canım milkshake çekti aldım içtim
daha önce birinden daha duymuştum kömür toprak kum gibi şeyler aşerenler varmış. böyle kişilerde genellikle demir eksikliği görülürmüş o nedenle vücut bu eksikliği onlardan sağlamaya çalışırmış. sende de var mı öyle bir eksiklik.
Tursu ekmek güzelmiş:) bende normalde hic sevmem aci ekşi seyleri tatli hastasiyimdir.hamile oldugumu ogrenmeden esimle yedigim bir yemekte aci biber turşusu getirdiler belki 6-7 tane yemisimdir yana yana meğer bir sebebi varmis :) gecen gunlerde ise canim dondurma cekti :) paketli katki maddeli vs bebege zarari olur yemiyim boşver düşüncesiyle kimseye söylemedim ama 3.gün rüyamda yiyince aserme diye bisiy kesinlikle var dedim ve ogun yedim hayatimda yedigim en guzel dondurmaydi sanki tutmasam kendimi 4-5 tane daha yerdim herhalde:))az önce turşu ekmek yedim ohhhhhhhhhhh sefam olsun
Kizlaaaaaar bugun doktora gittim kizim olacakmis galibadr bacak arasi bos gibi sizin ilk numaralar kiz oluyo zaten dedi :)))))) (ablamda ilk kiz 2. Erkekdi ablaminda dr'u ayni zamanda) ay bide cok buyumus 3 haftada ultrasona nerdeyse sigmicak bide yuzu yuvarlak ayni ben ayyyy bi hosuma gittiki tombis yanakli daha simdiden teyzeleri
innşallah canım hepimizinki inşallahAayy hayirli saglikli prenses olur inşallah canim benim 
gözün aydın canım sağlıkla gelsin küçük prensesiniz :)Kizlaaaaaar bugun doktora gittim kizim olacakmis galibadr bacak arasi bos gibi sizin ilk numaralar kiz oluyo zaten dedi :)))))) (ablamda ilk kiz 2. Erkekdi ablaminda dr'u ayni zamanda) ay bide cok buyumus 3 haftada ultrasona nerdeyse sigmicak bide yuzu yuvarlak ayni ben ayyyy bi hosuma gittiki tombis yanakli daha simdiden teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?