Neye elimi atsam kuruyor..

Ben sınırlı deılım ama sızın mj baya sınır yuklu olmuş ..
Ben sadece durumumu uzuntumu paylasmak benım gb olanlardan tesellı almak ıstedım.
Anlatabıldım mı ..

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Biraz sert olmuş.
Ama işte böyle konuları duyunca deliriyorum bizi ne hale getirdiler.
2 kurusa talim ettirip süründüren özel sektörden nefret ediyorum.
Ne olursa olsun devlet diyorum yoksa böyle saatli bomba gibi kafayı yicem.
Kaç yaşına geldim hala okuldu sınavdı elim ekmek tutamadı.
Ne olacak halimiz hiç mi hiç bilmiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadasım.

Ben sınırlı deılım ama sızın mj baya sınır yuklu olmuş ..
Ben sadece durumumu uzuntumu paylasmak benım gb olanlardan tesellı almak ıstedım.
Anlatabıldım mı ..

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Biraz sert olmuş.
Ama işte böyle konuları duyunca deliriyorum bizi ne hale getirdiler.
2 kurusa talim ettirip süründüren özel sektörden nefret ediyorum.
Ne olursa olsun devlet diyorum yoksa böyle saatli bomba gibi kafayı yicem.
Kaç yaşına geldim hala okuldu sınavdı elim ekmek tutamadı.
Ne olacak halimiz hiç mi hiç bilmiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadasım.

canım inan ben de aynı soruyu soruyorum kendime, acaba bende mi bişey var diye. bi iş buldum acayip bir yer çıktı işi bıraktım başka işe başladım bi öğrendim ki çalışanlara 3 aydır maaş vermiyormuş, ama hala eleman alıyor adam hadii onu da bıraktım vs. bazen o kadar üst üste geliyor ki acaba bende mi bi problem var diyor insan :26:
ama senin bunu söylemen yanlış çünkü gerçekten 3 ay çok kısa bir süre, daha sabırlı ol lütfen. inan bu durumu çok uzun süre yaşayanlar var ve onların acaba bende mi bişey var demesi gerekir. (şekil: ben) bu psikolojiye girme
bu arad farkettiğim bişey var eskiden sırf benim başıma geliyor sanıp neden ben diye üzülüyordum fakat bu bahsettiğimiz problemler aslında çok yaygın da bizim haberimiz olmuyor. kötü şirket sayısı oooo kadaar çok ki, çalışanının ssk sını , maaşını, vs. drüstçe veren firma bulmak bile çok zorlaştı günümüzde, patronlar 1 eleman alıp 3 kişilik iş yaptırayım mantığındalar artık. yoksa bana mı öyle geliyor, bu tipler hep benim mi karşıma çıkıyor :44:

önemli değil estağ ,
Burda bende iş beğenmeyen arkadaşların konularına delırıyordum
İş ararken ..
Ama kazın ayağı oyle deılmış .
İnsan iş dunyasının ıcıne gırınce nelerle karsılıyor , derdımı anlatamıyorum işte bende
elım ekmek tutsun aıleme yuk olmayayım , yeterkı uc bes kurus olsun dıye iş seçmeden gırıyorum bıryere mutlaka bır sorun cıkıyor karsıma..
Bende bılmıyorum halımız nolcak .. Allah'a sıgındım artık sureklı dua edıyorum..
Allah kımseyı rızkından ayırmasın ne dyım.

Maaş olayınıda yasadım :) kısa sure calıstım baktım konusmalar donuyor ucret verılmıyor gbsıden,
cıktım daha param verılmedı .. gıttı oyle ..
Şu 3 ay içinde çok fazla terslık yasadım, yasıyorum o yuzden bunaldım . Benı anlayan ınsanların oldugunu gormek benı kendıme getırıyor demekkı dıyorum bende sorun yok ben problemlı deılım .

bence yenı mezun olmussunuz hazır e ders calısmaktanda sogumadan bu senenızı sadece kpss hazırlanmayla gecırın derım guzelce hazırlanıp ıyı bır puan alıp devlete yerlesın...ılerde ıs bulunca ders calısmaya fırsat olmuyor bende hep hazırlanayım dıyorum sonra amann nasıl olsa ızım var dıye vaz gecıyorum boyle olmamak ıcın sımdı kpss ye asılın daha ıyı olur...

işte bu gibi dönemlerde sadece bu olaylar bizim başımıza geliyormuş gibi düşünmek bizi depresyona sokuyor, ben yaşadım sen daha çok gençsin bu gibi durumlarla karşılaştığında dik durmyı öğren canım. ben çok yalnızdım ve ev geçindirme yükü birden bana kalmıştı, üstüne de iş hayatında ki tesadüfler eklenince, kendimden şüphe edip edip hepten özgüvenimi kaybettim. şuan 34 yaşındayım ve iş arıyorum ve ne yazık ki bu yaştan saonra özel sektöre mahkumum artık allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin. bazen herşey o kadar üst üste gelebiliyor ki kendini paratoner gibi görebiliyor insan ben de senin gibi başkalarının da bunu yaşadığını farkettikçe kendime geldim :) ben de yalnızım ve sorunlu olanım sanıyordum :) ticaret bitmiş artık, 12 yılda iş hayatında öyle şeylere tanık oldum ki, inan ticaret bitmiş derken ciddiyim. ticari ahlakı düzgün yer bulmak çok zor ne yapacağız bilmem

Beterin Beteri Var..
İnsanlar Üniversiteden Mezun Oluyor Senelerce İş Bulamıyorlar..
3 Ay Olmuş Ne Mutlu Sana..

Ne Mezunusun ? Tecrüben Var mı ? Staj v.s. Nerde Yaşıyorsun ? :26:

Bir de Merak Ettim, ''Ama Siz Üniversite Mezunusunuz'' Diyen O Firma Büyük Bir Yer mi?:26:

Yukarıdada belırttıgım gb , sadece sıkıntımı paylaşmak ıstedım, bende bılıyorum beterın beterı oldugunu..
Teknikerim suanda, lisans için hazırlanıyorum
Ufak tefek özel sektorde çalıştım
( üniv.gitmeden önce, baktm çalışmak gercekten zor ezdıkce ezıyorlar üni.gıtmeye karar verdım ve bıttı okul )
Bu firma daha yeni yapılanan biryer buyuk deıl ama kucukte sayılmaz . bence o bır bahaneydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…