- Konu Sahibi Tortellini
-
Ben sınırlı deılım ama sızın mj baya sınır yuklu olmuş ..
Ben sadece durumumu uzuntumu paylasmak benım gb olanlardan tesellı almak ıstedım.
Anlatabıldım mı ..
Ben sınırlı deılım ama sızın mj baya sınır yuklu olmuş ..
Ben sadece durumumu uzuntumu paylasmak benım gb olanlardan tesellı almak ıstedım.
Anlatabıldım mı ..
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Biraz sert olmuş.
Ama işte böyle konuları duyunca deliriyorum bizi ne hale getirdiler.
2 kurusa talim ettirip süründüren özel sektörden nefret ediyorum.
Ne olursa olsun devlet diyorum yoksa böyle saatli bomba gibi kafayı yicem.
Kaç yaşına geldim hala okuldu sınavdı elim ekmek tutamadı.
Ne olacak halimiz hiç mi hiç bilmiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadasım.
canım inan ben de aynı soruyu soruyorum kendime, acaba bende mi bişey var diye. bi iş buldum acayip bir yer çıktı işi bıraktım başka işe başladım bi öğrendim ki çalışanlara 3 aydır maaş vermiyormuş, ama hala eleman alıyor adamhadii onu da bıraktım vs. bazen o kadar üst üste geliyor ki acaba bende mi bi problem var diyor insan :26:
ama senin bunu söylemen yanlış çünkü gerçekten 3 ay çok kısa bir süre, daha sabırlı ol lütfen. inan bu durumu çok uzun süre yaşayanlar var ve onların acaba bende mi bişey var demesi gerekir. (şekil: ben) bu psikolojiye girme
bu arad farkettiğim bişey var eskiden sırf benim başıma geliyor sanıp neden ben diye üzülüyordum fakat bu bahsettiğimiz problemler aslında çok yaygın da bizim haberimiz olmuyor. kötü şirket sayısı oooo kadaar çok ki, çalışanının ssk sını , maaşını, vs. drüstçe veren firma bulmak bile çok zorlaştı günümüzde, patronlar 1 eleman alıp 3 kişilik iş yaptırayım mantığındalar artık. yoksa bana mı öyle geliyor, bu tipler hep benim mi karşıma çıkıyor :44:
Maaş olayınıda yasadım :) kısa sure calıstım baktım konusmalar donuyor ucret verılmıyor gbsıden,
cıktım daha param verılmedı .. gıttı oyle ..
Şu 3 ay içinde çok fazla terslık yasadım, yasıyorum o yuzden bunaldım . Benı anlayan ınsanların oldugunu gormek benı kendıme getırıyor demekkı dıyorum bende sorun yok ben problemlı deılım .
Çok bunaldım ya neye elimi atsam kuruyor..
İşe giriyorum bır aksılık cıkıyor işten ayrılıyorum paramı alamıyorum..
İş görüşmesi için mülakata gidiyorum,olumsuz sonuçla geri dönüyorlar..
Bendemi bir uğursuzluk var anlayamadım gitti..
3 ay olucak mezun oldum iş arıyorum bulamıyorum , insan bir işe sahip olmadan bişeylerede kalkışamıyor
ortada kalakaldımaz önce bir görüşme yerinden telefon geldi. işe alınmamışım çok kötü oldum.
Niye olmuyor ki
Görüşmeye gittim : Ama siz üniversite mezunusunuz gb saçma sapan seyler önüme sürüyorlar.
Ee üniversiteye insanlar iş bulabilmek için gitmiyormu ..
Cok sıkıldım arkadaşlar ya(
Derdımı anlatmak ıstedım tutamadım daha fazla içimde anlatıcak pek kımsede yok
Napıcam ben böyle
Sürekli Allaha dua ediyorum bir kapı açsın diye ama bu görüşmem olumsuz sonuçlanınca artık cidden bunaldım cunku iyi bir sonuç beklıyordum
Beterin Beteri Var..
İnsanlar Üniversiteden Mezun Oluyor Senelerce İş Bulamıyorlar..
3 Ay Olmuş Ne Mutlu Sana..
Ne Mezunusun ? Tecrüben Var mı ? Staj v.s. Nerde Yaşıyorsun ? :26:
Bir de Merak Ettim, ''Ama Siz Üniversite Mezunusunuz'' Diyen O Firma Büyük Bir Yer mi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?