Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil şifalar diliyorum. Ağlayıp kendinizi harabetmemeye çalışın. Ne kadar güçlü olursanız çocuğunuza o kadar faydanı olur. Siz ne kadar sağlam durursanız o kadar mantıklı bakarsınız olaylara. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kötü birşey yoktur.
teşekkür ederim orası öylede kaç tane hastane gezdim iyi olduğunu düşündüğüm en son bu hastaneyi önerdiler ama birinin söylediğine diğer yok diyor, birinin yok dediğine diğeri var diyor
yiğenime menenjitin göze vuran bir cinsi olan hastalığın teşhisi 1 sene sonunda konnuldu
malesef türkiye için sağlık sektörü içler acısı
aile hekimi belli başlı gribal enfeksiyonlar dışında tecrübe sahibi bile değil
prof doçent filan derken yavaş yavaş yukarıya çıktığında ise
farklı teşhisler başgösteriyor
sanki tıp ve hastalıklar
YORUMA AÇIK KANAAT KULLANILAN BİR ALANMIŞ GİBİ
işin tuhafı da hiçbir hekim kendi meslektaşını direk yalanlamıyor
sen dersen ki .. filanca bunu böyle söylemişti
hemen bir ağız kıvırma
ondan da olabilir
o da etkili olmuş olabilir
ama bu testlere göre durum ... şuna daha yakın
bende anlamış değilim
bu nedenle söylüyorum ki
sende en güvenilir bulduğunla yola devam etmek zorundasın
Gercekten bu ulkede saglik sektoru yaradana emanet. Anca denk geleceksin o hastalikta uzman bi doktora ki oyle is halledeceksin yani. Cok uzuldum. Allah yardimciniz olsun
yiğenime menenjitin göze vuran bir cinsi olan hastalığın teşhisi 1 sene sonunda konnuldu
malesef türkiye için sağlık sektörü içler acısı
aile hekimi belli başlı gribal enfeksiyonlar dışında tecrübe sahibi bile değil
prof doçent filan derken yavaş yavaş yukarıya çıktığında ise
farklı teşhisler başgösteriyor
sanki tıp ve hastalıklar
YORUMA AÇIK KANAAT KULLANILAN BİR ALANMIŞ GİBİ
işin tuhafı da hiçbir hekim kendi meslektaşını direk yalanlamıyor
sen dersen ki .. filanca bunu böyle söylemişti
hemen bir ağız kıvırma
ondan da olabilir
o da etkili olmuş olabilir
ama bu testlere göre durum ... şuna daha yakın
bende anlamış değilim
bu nedenle söylüyorum ki
sende en güvenilir bulduğunla yola devam etmek zorundasın
benim anlamadığım uzmanı farklı konusuyor prof farklı, biri şu belirti olursa olur diyor diğeride o olmadan da olur diyor.. insan kendi başına gelse çok üzülmez ama işin içine çocuk girince kahroluyor.. elimden geldiğince kaç hastane gezdim hepsi birbirinden farklı bakıyor...