Neye uğradığımı sasırdım.. !!! Allah kahretsın sız sızın gıbılerı!!!

adam iş için eleman arıyorken megerse her türlü her konuda asiste edebilcek birini arıyomus metres hayatı gibi.gerizekalı terbiyesiz adam.siz fazla iyi niyetlisiniz.nolursa olsun binmeyin bi daha kimsenin arabasına.daha bir saatlik tanıdıgınız bir adamın arabasına bindiğiniz için hata yapmıssınız.allahtan adam zorla filan bişey yapmamış size o tenha yerde.yapsa kim görcek bilcek.allah korumuş resmen sizi.herşeyin hayırlısı derler ya iyiki daha işe başlamadan bu gercegi görmüşsünüz allah göstermiş yinede.siz iş buldum umuduyla sevinirken adamın mantıga bakın ya.inşallah böyle bi durumla bi daha hiç karsılasmazsınız.allah böyle adamların şeylerini kurutsun.şap yemiş gibiolsunlar her dk.o işi yapamasın durumda kalsınlar her dk inşallah.kart zampara bide kahve içeriz ayagına kahve bahane bilmem ne şahane durumuna getirmiş aklınca.ah tenha yerde değilde kalabalık ortamda olucaktınız o adama ıkı tokat çakıcaktınız söyle en sertinden haketmiş fazlasıyla.taksici adam da yazık su getirmiş size gerçekten insanlık yapmıs teselli etmiş allah böyle iyilerle karsılastırsın herkesi.

Adam tam bir p...miş.. terbiyem müsade etmiyo yazmaya. çok şey denir bu şerefsiz adama ama neyse ! Rabbim korumuş seni arkadaşım. sana tavsiyem her an her saniye,evde,dışarda vs.her yerde ayetel kürsiyi oku. öyle inanıyorum ki buna.. emin ol Rabbim koruyo.. bi güven geliyo insanın kendine. yalnız olmadığını hissediyosun.

Tekrar çok geçmiş olsun..

nefeskesen, nasılsın iyi misin şimdi? keşke o adamı şikayet etseydin..

al işte memleketin hali gözler önünde..ara ara iş yok olanı da böyle..zaten millet böyle pislikleri görüp kaçtığı için o işler hep boş..neyse canım Allah korumuş seni geçmiş olsun..bu devirde kimseye güvenmicen işte..hiç kimseye güvenmeden de hayat yaşanmaz ama bu devirde güvenmiycen...

Bu pisliklerden o kadar çok ki. İsmini vermiyim, Türkiye'nin önde gelen kurumlarından birinde arkadaşım staj yapma şansı bulmuştu. Ama ne sevinçliydi, zira staj için bile torpil gereken bir yer o derece revaçta. Neyse gel gelelim orada müdür yada şef tam emin değilim konumundaki kişi arkadaşıma işte yükselmesi için iş toplantılarına katılması gerektiğini, bir kaç toplantı ayarladığını, sertifika falan vereceğini söylemiş. Bizimki seviniyor tabii nihayet şansı döndü herşey çok güzel o kadar mutlu ki. Derken adamın kurum arabasıyla iş toplantısına giderken adam arabayı ormanlık bir alana yönlendirmiş. Arkadaşım neden böyle oldu diye sorunca kestirme, geç kaldık falan demiş. Derken arabayı durdurup inmeye zorlamış kızı, sürekli içmiş adam o arada tecavüz etmeye kalkmış ama sarhoş olduğu için pek gücü kalmamış. Kız da huyuna gitmiş bak eve geç gitmiyim, unutucam zaten falan demiş. O olaydan sonra bir kaç kişiye anlatacak olmuş, "x beyin peşinde koşan tek sen değildin" demişler yani inanmayıp üstüne adama sarkıntı olmuş gibi bir laf söylemişler. Arkadaşım ailesi duyarsa iş ve okul hayatı biteceğinden ailesine de söylemedi, duyulur diye dava da etmedi. Ancak istifa etti ve kimse oradan nasıl istifa ettiğine inanamıyor. Staj için başka bir yer bulmak zorunda kaldı. Eğer orada kalsaydı kariyeri için 3 - 0 erken başlaacaktı. O adam hala orada hürmet gösterilen bir yönetici. Allah versin cezalarını ne diyim daha...

Son düzenleme:
Terbiyesiz herif. Cok sinirlendim valla.
Kizma ama sende de suc var.
Bazi patronlarin calisanlarina sarkmasiyla ilgili zaten unlu bir kani var.
Bir de kalkip arabasina biniyorsunuz :s
Arabaya binmek degil, alt kattaki cafede bile kahve icmezdim ben.
Ne konusacaksa burosunda konussun.
Hayvan herif

Bu pisliklerden o kadar çok ki. İsmini vermiyim, Türkiye'nin önde gelen kurumlarından birinde arkadaşım staj yapma şansı bulmuştu. Ama ne sevinçliydi, zira staj için bile torpil gereken bir yer o derece revaçta. Neyse gel gelelim orada müdür yada şef tam emin değilim konumundaki kişi arkadaşıma işte yükselmesi için iş toplantılarına katılması gerektiğini, bir kaç toplantı ayarladığını, sertifika falan vereceğini söylemiş. Bizimki seviniyor tabii nihayet şansı döndü herşey çok güzel o kadar mutlu ki. Derken adamın kurum arabasıyla iş toplantısına giderken adam arabayı ormanlık bir alana yönlendirmiş. Arkadaşım neden böyle oldu diye sorunca kestirme, geç kaldık falan demiş. Derken arabayı durdurup inmeye zorlamış kızı, sürekli içmiş adam o arada tecavüz etmeye kalkmış ama sarhoş olduğu için pek gücü kalmamış. Kız da huyuna gitmiş bak eve geç gitmiyim, unutucam zaten falan demiş. O olaydan sonra bir kaç kişiye anlatacak olmuş, "x beyin peşinde koşan tek sen değildin" demişler yani inanmayıp üstüne adama sarkıntı olmuş gibi bir laf söylemişler. Arkadaşım ailesi duyarsa iş ve okul hayatı biteceğinden ailesine de söylemedi, duyulur diye dava da etmedi. O adam hala orada hürmet gösterilen bir yönetici. Allah versin cezalarını ne diyim daha...

Genel olarak durum bu aslında. Makam sahibi olduklarından mıdır iğrençleşiyorlar her kadının kendisine evet diyeceğini sanıyorlar.
Çalışanlar bilmiyorlar mı sanki ne halt olduğunu bal gibi bilirler yalakalık diyoruz işte buna da.

çok geçmiş olsun.kötü bir tecrübe olmuş sizede...

amaaaa iş görüşmesi için gidilen bir yerde görüşme iş yerinde olur.tanımadığınız bir adamın arabasına binmekte pek akıllıca bişey değil.sizi yargılamıyorum tabi yanlış anlaşılmasın.ibret olsun herkese.

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar

hemen konuya gireyim kızlar.. hayatımdan ozet gecmek gerekırse 5.5 senelık ılıskımı bıtırdım 3-4 ay oldu sımdı kacırdıgım ıslerı sansları tekrar fırsata donusturmeye calısıyorum, okuldan mezun olunca ıs aramaya koyuldum neredeyse 1 senedır arıyordum basvurmadıgım yer kalmadı..

bu donemde kılo aldım strese gırdım sıkıntılar tahmın edebılırsınız az-cok.. ama rabbim yardım ettıkı cok sukur neredeyse son 1 aydır gorusmelere gıdıyorum olumlu yada olumsuz olsun bu bıle sevındırdı benı enazından hareket oldu tecrube oldu ıstekdılerım kafamda daha cok netlestı cunku 1 sene boyunca gorusmeye bıle cagırılmadım..

konuya gıreyım salı gunu bır gorsmeye gıttım maasta anlastık sırketı sevdım ve cok sevınclıyım..

yapacagım ıs; üst duzey yönetici asistanlıgı idi, hıc aklımda yoktu ama üst düzey yönetici asistanlıgıda ıcıme sindi yapabılırım dedım..
2.mülakata cagırıldım genel müdür ile görusektım asiste edicegim kişi oydu.. gittim anlastık gayet guzel konustuk fıyatta anlastık hersey cok guzel is detayları ile sorular sordum oda ' x hanım 1 saatlik bir toplantım var eger vaktınız var ıse bekleyın beraber kahve ıcıp konusalım' dedi.. bende kabul ettim. Aklıma ya sirkette yada en fazla herhangi bir cafede oturup is görüsmesi eslıgınde kahvelerımızı ıcerız dıye dusundum.. taa kı 1 saat gecene kadar.. o zaman zarfında aılemle konustum arkadslarımla konustum ısın olduguna daır sevıncımı paylastım herkesle okadar mutluyumki anlatamam.. bitmişti artık belırsızlık, aıleden para isteyememe durumu, aıleye yük oluyorum dusuncesi.. birden yenilendim hırslandım tekrardan guclendıgımı hıssettım..

geldi.. beni telefonumdan aradı dısarıda kahve ıcıcektık dusundugum gibi.. bindim arabaya gidiyoruz..ogun 3- 4saatlık uyku ıle duruyordum ama inanın umrumda bıle degıldı.. cok guzel bır yer bılıyorum dedı kahvelerımızı ıcerız konusurz dedı ben zannedıyorumki bır kafe... trafıge takıldık gidiyoruz hala yolda bır sokaga dondum gozlerım cafe yada restorant arıo bır baktık bırkactane apartman var bır otoparka geldık terbiyesız haysıyettız iğrenc adam benı meger bos bır eve getırmıs soka gırdım neden dıe sorguladım manzarası cok guzel kahve ıcer sohbet ederız dedı ınanamıyorum hala yasadıklarına :43::43::43:

neye ugradıgı sasırdım tansıyonum dustu resmen, lutfen gıtmek ıstıyorum vaktım yok dıe sertce hızlı hızlı konustum 2 kere ısrar ettı hayır dıe cevap verdım araban ınsem dedım ınanın bılmıorum okadar karsık yerlerden geldıkkı kus konmaz kervan gecmez bırak taksıyı araba bıle gecmıo allahım hala aglıyorum.. :14::14::14: avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstedım sesım cıkmıo sınırden farkı bırsey yapsam ya bana vurursa farklı bırsey olursa kım gorecek duyacak dıyorum.. ısrarla donmek ıstedıgımı kuzenlerımın bekledıgını bukadar uzun olacagını tahmın etmedıgımı soyluyorum sert bır uslupla.. neysekı allah tarafın sureklı telefonuma msj geldi arkadslarımdan amcamlar ve babamlar merak ettiler dıe yalan soyledım halbukı kız arkadsım sevgılısı ıle yasadıgı sorunları yazıodu telefonumu cıkaramadım belkı alır atar dıe.. korkumu bellı etmemeye aglamamaya calısıodum yola cıktıgımızda bıraz gıttıkten sonra taksı duragı gordum burda ınmek ıstıyorum dıe soyledım nekadar bagırarak soyledıgımı daha sonra farkettım ındım elımı sıktı ıkı elıyle bırlıkte avcuna aldı yapıskan gozlerle bakıp durdu bana vucuduma suratıma:14::14::14: ondan sonra elımı nekadar sabunladıgımı bılmıorum aglayarak.. gorusurz dedı haber verın bana dedı bu haftaıcıne baslarmısınız dedı oarada telefoum caldı pardon dedım arayan arkadsımdı babammıs gıbı konustum gelıyorum dedım adamda telefonda hberlesırız dıe ısaret yaptı bastı gıttı.. taksıye bındım konuskan bır taksıcıye denk geldım abı anlatıoda anlatıo camı actım aglamak ıstemıodum ama hıckırıklara boguldum hayatımda 2 kere bagırarak aglamıstım bu 3. oldu.. cok onurum kırıldı.. gucume gıttı .. nefes alamıodum.. sıktıgı elımı saklamak ıstıodum nefret ettım mıdem bulandı ıgrendım:14::14::14::14::43::43:

taksıcı hanfendı ıyımısınız elı ayagı karıstı bırsey dıemıodu.. kaldırım kenarına cektı bır nefes alın dedı kapıyı actım koltukta oturur vazıyetteyım.. durduramıorum kendımı herseylerı atmak ıstıorum yumruk gecırmek ıstıorum camlara.. ama sadece avuclarım sımsıkı aglıyorum.. bır kosu bana su getırdı, hanfendı bılmıyorum ama bunuda sukur uzmeyın bır su ıcın dedı.. sonra hıc konusmadı... sonra eve geldım aılem ıl dısında yasıyor enazından benı oyle gormedıler .... tek tesellım bu tek tesellım acıklama yapmak zorunda kalmadım.. soku atlatabıldım enazzından kendımı guvende hıssedıorum aılemın yanındayım.. sızlerlede paylasmak ıstedım, tesekkur ederım vakıt ayırık okudugunuz ıcın.. umarım karısık olmamaıstır kusura bakmayın..​

Canım beniiim :(
Ay gözlerim doldu okurken yüreğimde hissettim yani yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibi oldum sakın üzme kendini ya pislik şerefsiz herifler ya
Aslında orada yapılacak en güzel şey polisin msj hattı var çaktırmadan msj atmak gelsin alsın şerefsizi
Elim ayağım titriyo ya neyin kafasını yaşıyor bu insanlar hiç mi korkuları yok Allahtan
Hiç üzme kendini hiç değmez sen en güzelini yapmışsın hala daha iyi niyetli düşünüp girebilirdin o evden içeri ama girmemişsin anlamışsın dönenleri o gerizekalı adamda hakettiğini bulur inşallah
Bence o adam genel müdür se o adamın patronu da vardır elbet hiç vakit kaybetme o patron o adamın ne mal olduğunu bilsin :41:

Böyle insanların şerrinden Allah korusun:50:
Artık kimseye mi güvenemicez, kimseye güleryüzle davranamayacak mıyız, bu ne biçim dünya oldu böyle, ne biçim!

yaşınız kaç ve iş tecrübeniz ne kadar bilmiyorum ama ,siz siz olun ne kadar kurumsal ve büyük bir firma olursa olsun,asla patron dahi olsa,işyeri dışında bir yere gitmeyin..
profesyonel bir insan asla dışarda bir kafede ayrıntıları konuşalım demez,iş dışında bir niyeti yoksa tabii...
tecrübesiz olduğunuzu anlamış olmalı,böyle adamlar her yerde var ne yazık ki..size tecrübe olsun diyelim,ucuz kurtulmuşsunuz,geçmiş olsun..
ayrıca kesinlikle şikayetçi olmalısınız...tekrar aynı yere gitmek istemiyorsanız,personel bölümün mail atın..şu tarihte iş görüşmesi için geldiğim işyerinizde,bu olayla karşılaştım..gereğinin yapılmasını rica ediyorum..böyle bir olayın sizin gibi büyük bir şirkette olmasından dolayı utanç içindeyim..ancak bilmelisiniz ki konuyu takip etme niyetindeyim,her türlü hakkımı aramak istiyorum diyin...mutlaka size döneceklerdir.

lütfen bu olayı burda bırakmayın,sizden sonrakilere de aynısını yapacktır,ve belki sizin kadar ucuz kurtulamayack bazı kızlar...

çok ama çok geçmiş olsun, Allah korumuş seni :14:

kadınları böyle böyle paranoyak yaptılar işte, sonra "Kezban" diye kafa buluyorlar temkinli davranınca. her dakika başımıza bir şey gelecek endişesiyle erkeklerden uzak durma düşüncesi ne kadar korkunç,ama bu hale durup dururken gelinmiyor. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın başka ne denir ki..

Bir keresinde ben de taksiye bindim. Adam yolu degistirdi, kapilari kilitledi ve arabayi saga cekti..

O korkuyu asla tarif edemem..

Seni cok iyi anliyorum..

Sonra ne oldu bilmiyorum adam bana bakti bakti bakti.. Sonra korktun mu dedi.. Benden cit cikmiyo tabi..

Sonra "beni indir arabadan yalvaririm" dedim

Niyeyse insafa geldi ve beni indirdi arabadan..

taksilerde en çok korktuğum şey bu anlatılan, tek başıma binmeye korkuyorum bunu sadece dizilerden tvlerden izleyipte korkuyorum gerçekte yaşanmışlığını hiç duymadım ama siz birde yaşamışsınız gerçekten çok üzücü, konuyu açan arkadaşa da çok büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş zaten başta hata yapmışsınız iş görüşmeside olsa tanımadığınız adamın arabasına iyi güvenip binmiş kahve içmeyi kabul etmişsiniz.( bana göre hatalı bir davranış yapılmaması gerekliydi teklif etsede geri çevirilmeliydi adam niyetini aslında biraz belli etmiş, çnkü işi yoğun hangi üst yönetici birisi yeni tanıdığı işe alım için gelen biriyle dışarda kahve içmeye kalkar ki ? kızlar bu kadarda temiz kalpli olmayın ) hayırlısıyla inşallah hayırlı güzel bir işe sahip olursunuz sıkmayın canınızı.

kusura bakmayın kızlar 2 gundur gıremedim misafirlerimiz var il dısından, ama baktım okuyunca sizi yazdıklarınızı okadar mutlu oldumki cok ama cok tesekkur ederımm ıyıykı varsınız...

ınsana tanımadıgı bir el uzanması nekadar önemliyken sızın yazdıklarınızda samımıyeti gördüm.. cok ama cok tesekkur ederim..

iş konusunda evet tecrübem yok.. tanımadıgım ınsanların arabasınada binmem binene bile nasıl güvenebiliosun die cemkirdiğimi bile hatırlıyorum.. Ama nasıl oldu anlamıyorum belkıde yasadıgım sevinç herseyin yolunda bir sekilde gitmesi istediğim bir maas ta anlasmam bana 3 saatlık uyku ıle durdugumu bıle unutturdu.. ve orada yonetıcıyı beklerken orada calısanların yanıma gelıp teker teker tebrık etmesı..

ta ki olayla yüzyüze geldiğim yere kadar.. birden soguk dus etkısı oldu simdi salim kafayla dusundugumde bile ıyı ıdare ettmişim diyorum.. tabi rabbimin yardımıda buyuk.. ve inanırmısınız byle bırsey yasadıgıma bıle sukredıyorum.. rabbime sukurler olsun tecrube edındım karsımdakininin terbiyesizliğini haysiyetsizliğini erkenden gördüm..

okadar iğrendimki herseyden kendimden taksideyken:14::14: simdi düsününce boyle dusunmemelıydım dıorum ama kac kere elimi sabunladıgımı bılmıyorum dustan sonra bıle :14::14: o korku, duygu silsilesi, kaygı karsımdakının yapıskan bakısları gelıp durdu aklıma..

cok sukur bıttı kabusta sukurler olsunkı dedıgınız gıbı sanslıymısım verılmıs sadakam varmıs cok ama cok tesekkur ederım hepinize

bu arada 49- 50 yaslarında pıslık herıf!!! haysiyetsız hala aklıma geldıkce mıdem bulanıyor!! dılerım rabbımden o kazandıgı paralar yaramasın ona

şu anlattıklarının aynısını ya da benzerini ülkemizde yaşamayan kadın var mı diye merak ediyorum. taciz etmek nedir ki? insanlar tecavüz ediyor sokakta geziyor. hal böyle olunca şerefsizlerin sayısı artıyor..

evde heryerı kılıtledım kendıme gelemedım yorgunluktan yasadıgım olaydan dolayı uyuyamıyordum bıle.. 2 pakete yakın sıgara ıctıgımı bılıorum.. benı arayan adamı aradım orada ılk once onunla muhattap olmustum ön görüsmede, 2 gorusme ıcın de bu kısı ayarladı saatı gunu..
adama verdım verıstırdım ılk once sıze oyle gelmıstır x bey cok ıyı bırı hatta hepimize yakın davranır dunya tatlısı bırısıdır.. bende sızın yakın dedıgınız adam ıs gorusmesı ıcın gelen bırısını bos evemı goturur dedım adamda ses cıkmadı ne anlayamadım, emınmısınız dıe sordu tabı ben cırlıyorum o arada bu burda kalmayacak dedım aslında okadar savunmasızdımkı ne yapacagımı bıle bılmıyordum elımde kanıt yok banamı ınanacaklar adamamı allah yukarda ya belkıde savunma mekanızması tehdıtler savurdum

o da sok oldum bu konu ıle en yakın bır sekılde ılgılenecegıme soz verıyorum x hanım ddedı lutfen dedım suan musaıt degılım deyıp kapattım artık konusacak ne mecalım ne halım vardı aglamaktan bıle yorulurmu ınsan..

Son düzenleme:
şu anlattıklarının aynısını ya da benzerini ülkemizde yaşamayan kadın var mı diye merak ediyorum. taciz etmek nedir ki? insanlar tecavüz ediyor sokakta geziyor. hal böyle olunca şerefsizlerin sayısı artıyor..

dogru soyluyorsun malesef tek turkıyede degıl dunyada bıle hızla artıyor.. kadınlar hala bır seks objesı.. Allah belasını versın hepsının !!!
basa gelmeden bılınmezmıs uzulurmus ınsan ama hıssedemezmıs

hanı bir laf var ya..

'' BANA NASIL GIYINMEM GEREKTIGINI DEGIL, OGLUNA TECAVUZ ETMEMEGINI OGRET''

evde heryerı kılıtledım kendıme gelemedım yorgunluktan yasadıgım olaydan dolayı uyuyamıyordum bıle.. 2 pakete yakın sıgara ıctıgımı bılıorum.. benı arayan adamı aradım verdım verıstırdım ılk once sıze oyle gelmıstır x bey cok ıyı bırı hatta hepimize yakın davranır dunya tatlısı bırısıdır.. bende sızın yakın dedıgınız adam ıs gorusmesı ıcın gelen bırısını bos evemı goturur dedım adamda ses cıkmadı ne anlayamadım, emınmısınız dıe sordu tabı ben cırlıyorum o arada bu burda kalmayacak dedım aslında okadar savunmasızdımkı ne yapacagımı bıle bılmıyordum elımde kanıt yok banamı ınanacaklar adamamı allah yukarda ya belkıde savunma mekanızması tehdıtler savurdum

o da sok oldum bu konu ıle en yakın bır sekılde ılgılenecegıme soz verıyorum x hanım ddedı lutfen dedım suan musaıt degılım deyıp kapattım artık konusacak ne mecalım ne halım vardı aglamaktan bıle yorulurmu ınsan..

Canım insanoğlu işte ya bi an senin basiretin bağlanmış gidip binmişsin işte normalde bende kızarım diyosun cidden iyi kurtulmuşssn bende yazdım benide dışarda cafede iş konuşmaya çağrdılar bi durdum telefnda ne alaka diye iş yerinizde görüşelim dedm aramadı o zaman jeton düştü bunlar iş bahane uçkuruna düşmüş adi aşşağılık insanlar bunlardan ekmek yiceğime aç kalmayı tercih ederim...Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştrmasn...Bu olaydan ucuz kurtulduğun için şükret kendini daha fazla yıpratma bu da sana ders oldu öyle düşün asla ve asla iş görüşmesi için başka bi yere gitme ...bende kaç senedir işsizm falan içime sinmiyosa gitmiyorm artık maalef günümüzde pislikler çok ...Allah ıslah etsin kendi karıları kızlarına yapılırsa anlarlar şerefsizler. ..

lanet adam,haysiyetsiz,şerefsiz:41:
kendime yapılmış gibi hissettim şuan ya bu memlekette kadın olmak suç mu ya cıkcıkcık
ALLAH korumuş canım ,sen üğzülme ALLAH onun cezasını verir

Back
X