Neye uğradığımı sasırdım.. !!! Allah kahretsın sız sızın gıbılerı!!!

Canım insanoğlu işte ya bi an senin basiretin bağlanmış gidip binmişsin işte normalde bende kızarım diyosun cidden iyi kurtulmuşssn bende yazdım benide dışarda cafede iş konuşmaya çağrdılar bi durdum telefnda ne alaka diye iş yerinizde görüşelim dedm aramadı o zaman jeton düştü bunlar iş bahane uçkuruna düşmüş adi aşşağılık insanlar bunlardan ekmek yiceğime aç kalmayı tercih ederim...Allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştrmasn...Bu olaydan ucuz kurtulduğun için şükret kendini daha fazla yıpratma bu da sana ders oldu öyle düşün asla ve asla iş görüşmesi için başka bi yere gitme ...bende kaç senedir işsizm falan içime sinmiyosa gitmiyorm artık maalef günümüzde pislikler çok ...Allah ıslah etsin kendi karıları kızlarına yapılırsa anlarlar şerefsizler. ..

dogru begusum aslında temkınlı yas tahtaya basmayan bır ınsanım hala sasırıorum kendıme asıl bana koyanda o bu kadar temkınlı akıllı gecınırken nasıl boyle bırsey yaptım sorgulamadan etmeden olacak ya kendıme yedıremedım bır yandan kızıyorum kendıme nasıl mantıklı dusunmem dıe bır yandan hayallerım yerle bır olmus .. 1 saat ıcınde aılemı gectım amcamlar dayımlar aradı ısın oldugunu soyledım hepsı tebrık ettı.. 1saat sonra yasadıklarımda bambaska .. lanet olsun ya baskada bır sey demıyorum boyle ınsanlara.. namazın da nıyazında bırde rabbım kımseye yasatmasın Allah gonlumuze gore versın begusumm cokk saol destegın mesajın ıcın..

ALLAH korumuş sizi...Okurken ben bile titredim..

Şerefsiz herif !

cok tesekkkur ederım kontes .. destegın ıcın.. ınanırmısn boyle bırsey yasadıgım ıcın bıle sukredıp sevınıyorum bu adamla ben yurtıcı yurtdısı toplantılara gıdıcektım yogun bır tempo beklıodu benı bu adamla rabbım gosterdı erkenden..

bu da; tek tesellım yasadıgım bu olayda ...

dogru begusum aslında temkınlı yas tahtaya basmayan bır ınsanım hala sasırıorum kendıme asıl bana koyanda o bu kadar temkınlı akıllı gecınırken nasıl boyle bırsey yaptım sorgulamadan etmeden olacak ya kendıme yedıremedım bır yandan kızıyorum kendıme nasıl mantıklı dusunmem dıe bır yandan hayallerım yerle bır olmus .. 1 saat ıcınde aılemı gectım amcamlar dayımlar aradı ısın oldugunu soyledım hepsı tebrık ettı.. 1saat sonra yasadıklarımda bambaska .. lanet olsun ya baskada bır sey demıyorum boyle ınsanlara.. namazın da nıyazında bırde rabbım kımseye yasatmasın Allah gonlumuze gore versın begusumm cokk saol destegın mesajın ıcın..

Rica ederim cnm hepimizin bazen basireti bağlanıyo işte üzme kendini artık Allaha havale et ...

lanet adam,haysiyetsiz,şerefsiz:41:
kendime yapılmış gibi hissettim şuan ya bu memlekette kadın olmak suç mu ya cıkcıkcık
ALLAH korumuş canım ,sen üğzülme ALLAH onun cezasını verir

bılmıyorum arkadsım yasadım olaya bakınca o kadar tuylerım dıken dıken oluyorkı bakısları tenınde hıssetmek nedır anladım .. haysıyetsız herıf.. bır arkadsımız yazmıs makam sahıbı olunca yada rutbelerı artınca o paranın gucu ıle butun kadınların ewet dıyeceklerını dusunuyorlar ...

sorunda burda bazı hemcınslerımız evet dıyor !!!

bazıları basına hıc gelmıcek zannedıyor

bazılarının basına gelıo korkudan bırsey dıyemıyor .. duzen degısmelı ama once kım degısmeli ??

Ateş bastı okurken, ellerim titredi.
Tecrübesiz, işe de hevesli diye hemen ne düşünmüş adi herif.
Allah'ım ne kötü bir dünyada yaşıyoruz.
Çalışmasak olmuyor, çalışsak kurtlar var dışarıda.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, böyle kötü insanlardan korusun, iyilerle karşılaştırsın hepimizi çok zor hayat biz kadınlar için.

Okurken tuylerim diken diken oldu... cok uzuldum sizin adiniza cok gecmis olsun... Allah korumus... umarim bir daha hicbir kadin boyle seyler yasamaz...

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş seni.Şerefsiz pislik adamda çığrından çıkıpta sana zor kullanmamış.
Yalnız sana ve tüm arkadaşlarıma tavsiyem var.
Bende geçmişte yaşadığım ve onu pişman ettiğim birşeyi kısaca yazayım.
Bir ithalat ihracat firmasında 2 ay kadar çalıştım.Adam sapıkmış sonradan anladım.Yanına türlü türlü kadınlar gelip gidiyordu ama hiç aklıma dahi gelmemişti.Sonunda bu sapık herifi bir gün şirkete erken geldiğimde bir kadınla işlerini bitirmiş vaziyette gördüm.Şok oldu.Kadın çıplak bacak bacak üstüne atmış sigara içiyor beni görünce pantolonunu üzerine aldı patron tuvaletten boxer donu ile elinde sigara ile çıktı.Şaşkaloz vaziyette erkencisiniz seyren hanım bu hanımda eşim dedi.Odasına girip kapıı kapattı.Kalmıştım öle eşinse başka yermi yoktu lan geldin işyerinin bereketini kaçırdın öküz.
Maaşımı almama 1 hafta var dayanacağım mecbur deyip görmezden geldim olayı.Eşim işsiz kızım küçük mecburdum yani.
Neyse adam 3-4 gün sonra bana o eşim değildi yalan söyledim seyren hanım o...nun teki arada bir gelir gider dediğinde kan beynime sıçradı.Koynunuza aldığınız kadın ne olursa olursun ona o...deme hakkınız yok dedim.Herif o anda bana sarılıp hepiniz aynısınız paraya hayır diyemezsiniz deyip öpmek istemezmi.Göz göze geldik sıkıca tuttu kolllarımdan o anda kendime geldim yok kurtulma çabasında olsam adam beni taciz edecek.Sinir korku ve nefretle başımı olabildiğince geriye atıp alnımla burnuna öyle bir kafa attım ki o böğürtüsünü unutamam.Ohh iyi oldu.Burnundan kanlar akmaya başladı.Ben çantamı alıp kaçtım oradan.Sonra duydum ki yan şirkette çalışan arkadaşımdan çarpmış kafasını.:1:Kırılmış şerefisizin burnu.

Böyleleri piyasada çok.Kadının çalışmak zorunda hissettikleri an tüm pisliklerini sergileyebilen hayvanlarla dolu toplumumuz.
Siz siz olun böyle durumlara maruz kaldığınızda panik ve korkuyu bir kenara bırakıp kadınım zayıfım düşüncesini aklınızdan atıp ona nasıl zarar verebileceğinizi düşünün.Benim gibi okkalı bir kafa atabilirsiniz tacize maruz kaldığınızda kasığına güçlü bir tekme atabilirsiniz.Elleriniz boşta ise gözüne olabildiğince sert bir yumruk atabilirsiniz.
Senin gibi sapa yollara girdiğinizde eğer imkanınız varsa size yardım edebilecek bir numarayı her zaman telefonunuzun acil çağrı kısmında bulundurun ve durumdan şüphelendiğiniz an telefonunuzu sessize alın arabayı kilitlemiş sizin kaçma durumunuz yoksa ve size zarar vereceğinizi hissettiğiniz an hemen acil çağrıdaki numarayı arayıp sakince nereye gidiyoruz neredeyiz gibi sorular sorun.Bu numara 155 POLİS İMDAT ta olabilir 156 JANDARMA da...Aldığınız cevaplar karşısında ha şuradamıyız neden bu kadar sapa yerlere geldik ben gecikiyorum evden merak ederler gibi cümleler kurarak telefonun diğer ucundaki insana sinyaller gönderin.

Çantanızda iber gazınız mutlaka olsun cezası olsada sizin başınıza gelebilecek olandan daha ağır cezası yoktur herhalde.
Ve bir arkadaş abla anne nasıl düşünürseniz,tavsiyem yabancı bir erkeğin arabısına binmek için bir değil bin kez düşünün.Olaki bindiniz asla yanına oturmayın.En azından arkada oturursanız kapıları kilitleyip camları kapatsa da telefonla birilerini arayabilir araba hızlanmışsa vede durmuyorsa çantanızın ipini veya fularınız varsa onu herifin boğazına geçirip dur diye ikaz edebilir durmazsa sertleşebilirsiniz.Hiç biri yoksa külotlu çorap bile giyseniz çıkarın yada yırtıp onu geçirin boğazına.O an bun u yapamam demeyin panik olmak yerine rahat görünmeye çalışıp size zarar vermesini engelleyin yada en aza indirin.
Kadınım bana bir vursa ne olurdu halim demek yerine hani kadın ve erkek eşittir dye bağırıyoruz ya olabildiğince kendinizi güçlü hissedin.Korunmasız olduğunuzu düşünmeyin.Çünkü korkular hataları doğurur.Soğukkanlı olun.
Fırsatınızı bulduğunuzda taciz tecavüz gibi girişimlerde erkeğin zayıf noktalarını mutlaka bilin ve var gücünüzle sert darbe ile ona vurun.
Ense kökü gözü burnu kasık bölgesi en zayıf yerleridir bu sapıkların.

Tekrar çok geçmiş olsun canım.Allah hiçbir kadına böyle olaylar yaşatmasın.

dünyanın şerefsız kısmından bırı işte... sonra ne yaptın şikayet etseydın keske... ama ailen duyarsa iş buyur dıyemı korktun? ama biz böle korktukca kımbılır kımlerın canını yakacak bunlarrr:50:

kızlar hepinize cok tesekkur ediyorum.. dediğim gibi bu adam beni güya arıcaktı iş antlasması ıcın.. bir yandan aramasını istiyordum sayıp sovmek ıcın bır yanımda aramamasını ıstıyordu bırdaha yuz goz olup bana berbat duygulanı yasayıp midemin bulanbmasını ıstemıyordumm...

halada diyorum allah belasını versın yuregımden cıkıo bu ah.. haysiyetsız.. goruldugu gıbı aramadı bni ve niyetinin altını cizmiş oldu..

allah belasını versin yasadıgı olaylardan dolayı hıcbır sekılde ne kadına ne kıza bakamasın sapık herif.. dilerim rabbimden..

tek korkumdu tekrar yuzlesmek.. Ama rabbim buyukmus boyle bırsey olmadı, sukurler olsun.. Allaha havale ettim ben..

sizlerede cook tesekkur edıorum .. yanımda oldunuz destek oldunuz rabbim kimseyi böyle sınamasın.. dualarınızı bekliyorum.. bnde dua edecegım sıze..

bazı işlerin gerçekten kurumsal firmalarda layıkıyla yapılabildiğini düşünüyorum. şirketin isminide yazında utansınlar. gidin birde polise şikayetçi olun. hiçbişey olmasa bile en azından ifade verir ve bu bile onu huzursuz etmeye yeter. umarım taksiicide şahit olur.

İlk görüşmeye gittiğiniz bir işyerinde kafede bile olsa buluşup görüşmeyi kabul etmeyin bence..Gereksiz. İyi niyetli bile olsa gereksiz bir olay..Ne görüşülecekse iş yerinde görüşülür..Dışarda birebir buluşulmaya gerek yok. Tanımadğınız sürece..
Bence başvurdğunuz şirketin e mail adresi falan varsa durumu anlatan ve yaşadıklarınızı anlatan bir mail atıp bu kişiden şikayetçi olun..sonuç çıkar çıkmaz. en azından sizin gibi davrandığı her kez bu durumu paylaşsa tedbir almak durumunda kalacaklardır.
Savcılığa verseniz ispat edemezsiniz ,sonuç çıkmaz, o yüzden sanal ortamda rezil edebilecğinz kadar edin bari ..

daha kötüsü bi kaç gün önce bi senedir tanıdığım hatta çok iyi tanıdığımı sandığım insan tarafından geldi..
doğum gününe gitmiştim çıkışta saat 3 falandı daha öncede onda çok defa kalmıştım güvendiğim biriydi kankam gibi birşeydi hani şakalaştığım gezip tozduğum gel bi kokoreç yiyelim dedi oda o sırada hap atmış ben hiç anlamadım zaten bilemem anlayamamda yedik falan denize karşı oturduk muhabbet ettik sen içerde yatarsın bende başka odada yada balkonda uyurum dedi tamam dedim. saat 4e doğru elini bacağımda hissettim uyuyodum zaten bağrıp itledim buda snirlenip tokat attı ne olduğunu şaşırdım şoka girdim resmen bağırmaya başladım. bekaretine zarar vermicem istiyorum seni falan demeye başladı tekme tokat giriştim ama erkek gücü yetmedi tabi sutyenimin askısını koparınca ben iyice ağladım allah nasıl bi kuvvet verdyse itledim aldım çantamı yüzümü sıktı tamam bişi yapmıcam ama bu saatte salmam seni dışarda bi sürü serseri var olmaz dedi ağlama beni dahada çıldırtma dedi.
gitme salmam dediği halde giydim ayakabılarımı çektim kapıyı çıktım bi bankta ağlayıp durdum gün doğana kadar orda oturdum kimse bişi yapmadı onun yanında olmaktan daha güvenliydi.. ama yaşadığım travmayı gözümü her kapattığımda aklıma gelmesini :( inanın atlatamıyorummm

Ne haysiyetsiz,iğrenç,pis insanlar var ya.
Okudukça ben kötü oldum gerçekten.
Daha kötü şeyler olmamış Allah'tan,Allah korumuş seni canım.
Çokça geçmiş olsun Allah bir daha böyle art niyetli insanlarla karşılaştırmasın.

daha kötüsü bi kaç gün önce bi senedir tanıdığım hatta çok iyi tanıdığımı sandığım insan tarafından geldi..
doğum gününe gitmiştim çıkışta saat 3 falandı daha öncede onda çok defa kalmıştım güvendiğim biriydi kankam gibi birşeydi hani şakalaştığım gezip tozduğum gel bi kokoreç yiyelim dedi oda o sırada hap atmış ben hiç anlamadım zaten bilemem anlayamamda yedik falan denize karşı oturduk muhabbet ettik sen içerde yatarsın bende başka odada yada balkonda uyurum dedi tamam dedim. saat 4e doğru elini bacağımda hissettim uyuyodum zaten bağrıp itledim buda snirlenip tokat attı ne olduğunu şaşırdım şoka girdim resmen bağırmaya başladım. bekaretine zarar vermicem istiyorum seni falan demeye başladı tekme tokat giriştim ama erkek gücü yetmedi tabi sutyenimin askısını koparınca ben iyice ağladım allah nasıl bi kuvvet verdyse itledim aldım çantamı yüzümü sıktı tamam bişi yapmıcam ama bu saatte salmam seni dışarda bi sürü serseri var olmaz dedi ağlama beni dahada çıldırtma dedi.
gitme salmam dediği halde giydim ayakabılarımı çektim kapıyı çıktım bi bankta ağlayıp durdum gün doğana kadar orda oturdum kimse bişi yapmadı onun yanında olmaktan daha güvenliydi.. ama yaşadığım travmayı gözümü her kapattığımda aklıma gelmesini :( inanın atlatamıyorummm

yaaa inanamıyorum galenia allah belasını versın pisliğin.. kimbilir ne haldeydin sana byle bir seyi hatırlatmak istemezdim :50::50:

ama seni okadar iyi anlayabiliyorumki verilmis sadakan varmıs hem senin hem benim.. baska birine anlatsan akıl vermeye baslıyorlaryok o arabaya neden bindin yada senın ıcın nekadarda yakın olsa o eve nıye gıttın.. Ama bilmiyorlar o basıretmı baglanıyor bırsey oluo.. ben o arabaya bindigime sukredıyorum bılıomusun ıyıkı bınmısım rabbım gostermıs gercek yuzunu yoksa bılemezdim nasıl bırı oldugunu belkı ılerıde cok baska yerde musaıt bır ortamda bambaska bundan daha kotu bır sey olucaktı verılmıs sadakam varmıs..

rabbim buyuk ve görüyor galenia.. ben suna cok inandım 'HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR' Allah görüyor.. belki bu cabaların emeklerın karsılıgını misli ile vericek.. ben sabrediorum ve yılmıyorum..

ve senı okadar ıyı anlıyorumkı..o bankta aglarkenkı yalnızlıgını kıme nedesem nasıl anlatsam karamsarlıgını caresızlıgını onurunun yerle bır olmasını... dahada sayabılırım .. hıc uzulme dua edelım birbirimize..

Ne haysiyetsiz,iğrenç,pis insanlar var ya.
Okudukça ben kötü oldum gerçekten.
Daha kötü şeyler olmamış Allah'tan,Allah korumuş seni canım.
Çokça geçmiş olsun Allah bir daha böyle art niyetli insanlarla karşılaştırmasın.

AMİN canım benim..İnan benimde tek tesellim daha kotu bir seyler olmadıgına dair.. Ama ben artık su acıdan bakıorum.. Allahım gosterdı bana, nasıl bır haysıyetsız bırı oldugunu yoksa bılemezdım.. oyuzden sukurler olsun..

iyiki varsında bana yazdın destegını eksık etmedın tesekkur ederım. rabbim gonlumuze gore versın bizim...
sans eksık olmasın hayatımızda cok tesekkur edrım sedaecrınım :7::7::29::29::29::29:

Back
X