Neye ugradıgımı şasırdım kızlar ne bu şimdi

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :( sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym

herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :KK43: sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym
İtham edilecek Ağır konuşmayı gerektirecek bir durum yok ortada.Eski foto sanmış olabilir.Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı.

Bence sanki bu aralar hassassiniz? Yoksa olabilir birden sasirmis olabilir. Hepimiz yapariz boyle genelde. Israr ederiz ama inanmadigimizdan degil sadece kisa surelik bir şoktan :))
Hklısınız sızın konularıma yorumlarınız hep bnı dusunduruyor cok tesrkkur ederım

Saç bigünde normal şartlarda uzamadığı için öyle düşünmüştür.
Kendime revizyon yaptım deseydin uzamazdı bukadar.
Büyütülcek bişey yok

Ck severım aslında boşunamı kırdım gercktn
Tepkisinden anladığım kadarıyla (seviyorum da dediğiniz için gıcık biri olduğunu da düşünmüyorum) samimiyetinize güvenerek böyle bi tepki vermiş.. gerçekten şaşırmış olabilir.. içi dışı bir olduğu gibi görünen düz bi insansa normal böyle bi tepki vermesi..
benim annem de böyledir.. hatta doğumumda buna benzer bi durum yaşadık ve görümcem de sizin gibi kadının ne dediğini anlamadan kırdı geçirdi.. koca kadın hem bana bakmaya geldi hem de mutfakta işlenirken ağlaya ağlaya şişmiş görünce nevrim döndü ortalığı ayağa kaldırmıştım.. o yüzden bi tepki vermeden önce sevdiğiniz de biriyse karşınızdaki biraz geniş olun hoş karşılayın.. kalp kırmak bu denli kolay olmamalı..

Back
X