- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Yorumunuz için teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz elbette.Diger uye konu sahibinin ne diyecegini yazarak dalga gecmis, aslinda bayagi da belli oluyor.
Zaten yonetimden de farkli hesaplar olduklarini ogrenirsiniz de mesajlarina bakarsaniz belli oluyor farkli insanlar olduklari.
Forumda ne kadar fake konu ve ikinci uyelik var ise, bunun 3 kati yanlis fake konu ve 2.uyelik iddiasi var resmen.
Ancak ben fake diye atlama adeti olan üyelerden kesinlikle değilim. Önemli konularda zaten fake olduğundan şüphelensem bile ciddi ciddi yorum yaparım. Bu öyle hassas bir konu olmasa da güzelce yorum da yaptım, ayrıca zaten çift üyelik olsun olmasın beni bağlamaz inanın, o hakkı yönetim de veriyor, ben usülünü anlattım kendimce. İsterse beş üyeliği olsun bir kişinin de, bu beni rahatsız etmez.. Ben mesajdan anladığım şekliyle konu sahibini bilgim dahilinde uyarmak istedim dediğim gibi, sadece forum kuralları konusunda bilgilendirdim. Eksik mizah duygumun ya da kavrayışımın sizin kadar olmamasının nedeni gece olmasındandır belki. Bir ithamda da bulunmak amacıyla yazmadım. Durum söylediğiniz gibi olabilir elbette. Ama bana öyle belli olmadı farklı üyeler olduğu, çünkü kimsenin profiline ve eski konularına bakmadım, onu sadece bazı konularda daha fazla bilgi almak istersem yapıyorum genelde. Bu öyle bir konu değildi benim için.
Son düzenleme: