Neye ugradıgımı şasırdım kızlar ne bu şimdi

Telfndan acele yazdgm içn yaz kurallrna dikkat etmyrum yoksa bende bilyrm nasıl yazilcani !!!!

herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :KK43: sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym

kıskanmıs sanırım canm takma bosver

Valla tamamen boşuna kadına ağır konuşmuşsun ne alakası var ki yalan konuşmakla. Ben olsam hoşuma bile gider bak iki günde 18 kil kız olmuşum falan derim sonrada açıklarım biraz kuaförde bakım yaptırdım diye. Böyle bi sebepten bana ağır konuşsan çok kötü kırılırdım

Öğretmen olmadığım halde ben böyle dikkatli yazarken, öğretmenim diyenlere daha bir hayret ediyorum.
Bence abartılacak kadar kötü konuşmamış. Abartılı tepki vermişsin.
Not: Telefondan yazıyorum.
Ay ben anlamıyorum zaten yazın okunmuyor denilince "telefondan yazıyorum, acele yazıyorum" bahaneleri.
Acele bi durum olsa zaten kimse yazısına takmazdı. Hiç acil bi konu değil.
Telefonda akıllı sözlük var üşeniyorsa üç harfe basıp seçer kelimesini sonuçta, hep bahane. :kahve:

Bana bu şekilde söylese sevdiğim biri, hiç zoruma gitmez hatta kendimi ti ye alır, evrim geçirmişim dimi bir gün de derdim. Bu kadar her laftan bir mana çıkarmak, sizi yorar. Gülün, eğlenin, küfür etmemiş, hakaret etmemiş, gereksiz takılmışsınız.

Ay ben anlamıyorum zaten yazın okunmuyor denilince "telefondan yazıyorum, acele yazıyorum" bahaneleri.
Acele bi durum olsa zaten kimse yazısına takmazdı. Hiç acil bi konu değil.
Telefonda akıllı sözlük var üşeniyorsa üç harfe basıp seçer kelimesini sonuçta, hep bahane. :kahve:

Bir uye de dun alti ustu 5-6 kelimelik cumlesindeki tum kelimeleri buyuk harfle yazmis. Ben sorunca da gerekce olarak "Rapor yaziyordum da caps lock tusu acik kalmis" diyor. Saka gibi!

Atar yapmaya gerek yok! Bende telefondan destanlar yazıyorum ama ne böyle çirkin bir uslup ne de böyle yazı yazıyorum... Çocuk gibi azarlamaya gerek yok. Kusura bakmayın telefondan yazıyorum deseydin daha az tepki alırdın bayan çirkin üslup

Özel günündesin aliniyorsun
yalnizsin paylaşmak istiyorsun.

Anladım canım haklısın

herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendım :KK43: sorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym

ogretmenlikten ozel universiteye transfer haa ehh yeni isinize yakisir tabi suslenin ...

Burası whatsapp değil ya hu okuyanlara da yazık
Akıllı telefonlar yanlışı bile düzeltirken siz neden hala anlamsız kısaltmalar yapıyorsunuz ki?
Konuya gelince, bugün kendime bakım yaptırdım diyip geçebilirsiniz. Kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilsiniz.

herkese merhaba
Sizi kıskandığını mı dusunuyorsunuz ?? o_Oo_Oo_O

Arkadaslar ben yazım kuralları ile ılgılı elestırılere konu sahıbı olarak cevap vermdım..
Telefondanda yaxmıyorum ne yazıkkı dilimizin yozlastıgını kabul edıyorum elestırılere saygı duyuyorum benım adıma yapılan yormlara ıtıbar etmeyın

Back
X