Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendımsorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym
Telfndan acele yazdgm içn yaz kurallrna dikkat etmyrum yoksa bende bilyrm nasıl yazilcani !!!!
Ay ben anlamıyorum zaten yazın okunmuyor denilince "telefondan yazıyorum, acele yazıyorum" bahaneleri.Öğretmen olmadığım halde ben böyle dikkatli yazarken, öğretmenim diyenlere daha bir hayret ediyorum.
Bence abartılacak kadar kötü konuşmamış. Abartılı tepki vermişsin.
Not: Telefondan yazıyorum.
Ay ben anlamıyorum zaten yazın okunmuyor denilince "telefondan yazıyorum, acele yazıyorum" bahaneleri.
Acele bi durum olsa zaten kimse yazısına takmazdı. Hiç acil bi konu değil.
Telefonda akıllı sözlük var üşeniyorsa üç harfe basıp seçer kelimesini sonuçta, hep bahane.![]()
Bnm adıma neden cvp yazıyorsunuz anlmıyrmTelfndan acele yazdgm içn yaz kurallrna dikkat etmyrum yoksa bende bilyrm nasıl yazilcani !!!!
Mesaj düzeltme diye bir seçenek yok çünkü napsınBir uye de dun alti ustu 5-6 kelimelik cumlesindeki tum kelimeleri buyuk harfle yazmis. Ben sorunca da gerekce olarak "Rapor yaziyordum da caps lock tusu acik kalmis" diyor. Saka gibi!
:) süpersınnnnnmmÖzel günündesin aliniyorsun
yalnizsin paylaşmak istiyorsun.
Anladım canım haklısın
herkese merhaba
Öğretmenim ve bugun iş degışıklığim için gorusmm vardı . Bıraz sımartayım kendımı dedım kuafrden randevu aldım bıraz saclarımda dolgunlk istedım cıtcıt tktrdm makyj yptrdım vs. Esımle gıttık gorusmem özel bır üniversıte ile. Gorusmem gayet guzeldi dha oncede netleşmiştik aslında tekrr üZerınden gecıldı koşulların. Neyse
Odam ıkı kişilik ve foto cekldım en sevdklermle paylaştm sıra ck sevdgm gorumceme geldi. Tepkı bu: ınanmadım benı kandırıyosun/ sacların uzun burda/ bu foto eski/ sen boyle oje surmesdın vs . İlk önce gulup gectım bayagı farklı oldugumun farkındayım ama foto cekımıde olacagından hoşuma gıttım:) baktım hala devam edıyor . Sen benı ne ıle ıtham efıyorsun ben aileme ne zaman yalan soyledımki boyle guvensızsın dedım. Hemen cevırdı ama bu kadar uzatmasına ve tavrına vok uzuldum cokta agır konuştum. Bırden cok sınırlendımsorsa zaten soylerım tavrı ck rahatsz ettı hakszmym
Sizi kıskandığını mı dusunuyorsunuz ??herkese merhaba
Asla aksıne suan haksız yere kalp kırdıgımı dusunyrmSizi kıskandığını mı dusunuyorsunuz ??![]()