şöyle söyliyim yakın bir arkadşıyla konuşmuşş bu durumu hattaa kızz ayrılmışş ama erkek arkadşım yalvarmış yapma etme diye geri dönüşü olmaz tarzında okurken çok kötü oldum ben sizce sormalımıyım bu durumuu analtmasını istesem hiç bişey yokmuş gibide davranılmıyo malesef
canım seni bilmemde ben olsam direk konuşurum
belki de bu durumdan senin haberin olmaması gerekirdi ama artık var
içini rahatlatmak için konuşabilirsin bence aklında kalmasın
şifresi mi var sende
senin girip okuma ihtimaline karşı konuşmayı silmemiş mi?
evet canımm şifresi varr konuşmaların hiç birini silmemiş hep karı kızz muhabbeti zatenn geçmişi tabiki
bence üzülmesi için bir neden varBu tamamen o kızı ilgilendirir arkadaşım seni değilo kız,demekki erkek arkadaşının nasıl biri olduğunu anlamış ve kendini ona teslim etmiş olmasına rağmen,çekmiş gitmiş..böyle kadınlara hayranım..kurban rolu oynamamış ve "eyvah ne yaparım?onunla evlenmem lazım,kahrolurum,mahvolurum" demeyip,çekmiş gitmiş..senin üzülmen için bi neden yok bence,saygılar
bu durumda ne yapmam gerekbence üzülmesi için bir neden var
senin bu söylediğinden bir anlam çıkıyor çünkü
''nasıl biri olduğunu anlamış'' demek ki ortada yanlış olan bir şeyler var demektir...
bence üzülmesi için bir neden var
''nasıl biri olduğunu anlamış'' demek ki ortada yanlış olan bir şeyler var demektir...
önce neye üzüldüğünü söyle arkadaşım.
sevgilinin bi kızla birlikte olmuş olması düşüncesi seni ne yönden rahatsız ediyor.
hani hep aklıma gelir geçmiş de olsa kıskanırım kabullenemem mi
yoksa ben evlenmeden bunu yaşamam o da yaşamamalıydı mı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?