• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye uğradığımı şaşırdım :(

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Yine ben.. Kızlar benim annemin ailesinden kalan bi ev vardı Aydın'da, teyzemler onu sattılar ve bizim payımızı gönderdiler, biz de üzerine biraz daha koyup karşı apt.daki satılık evi alalım dedik, çünkü annemin hayali evlendikten sonra ona yakın oturmam doğrultusunda. Karşıdaki satılık evin ziline bastım, kızları açtı kapıyı, ne vardı falan diye tersledi.. Ben de eve bakmayı rica ettim, kız almak istemedi sanırım,annesine seslendi, annesi içeri davet etti.. Ben evi çok rahatsız bi şekilde gezerken, kız odasına girip kimseye nasip olmasın inşallah şeklinde şeyler söyledi, annesi de mahcup olup özür diledi.. Ben kendimi çok kötü hissediyorum, annem de çok bozuldu.. Ben kendi durumumdan çok o kıza üzülüyorum, belli ki evinden çıkmak istemiyor ama bizim ne suçumuz var ki? Kim bilir arkamızdan ne ilendi.. Kendimi kötü hissetmeli miyim? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. O evi almalı mıyız? Yeri hem çok iyi hem de şuanki evimize çok yakın.. Kira getirisi de iyi olacak.. Onlar o evde kiracılar ama başka yerden ev alacaklarmış zaten. N'apalım?

Son düzenleme:
Madem kendileri kiracı ve başka yerden ev alacaklar ne diye beddua ediyor.
Belli ki çok üzücü bir durumun üzerine ev satılıyor ve sizde kötü bir ana denk gelmişsiniz.
Bence tekrar gidin rahatsız ettiğiniz için özür dileyerek başlayın konuşmaya ancak söylediklerini çok umursadığınızı ve bu sözlerinin nedenini sorun.
Bakalım nasıl bir cevap alacaksınız, başka türlü içiniz ferahlamaz.

Yine ben.. Kızlar benim annemin ailesinden kalan bi ev vardı Aydın'da, teyzemler onu sattılar ve bizim payımızı gönderdiler, biz de üzerine biraz daha koyup karşı apt.daki satılık evi alalım dedik, çünkü annemin hayali evlendikten sonra ona yakın oturmam doğrultusunda. Karşıdaki satılık evin ziline bastım, kızları açtı kapıyı, ne vardı falan diye tersledi.. Ben de eve bakmayı rica ettim, kız almak istemedi sanırım,annesine seslendi, annesi içeri davet etti.. Ben evi çok rahatsız bi şekilde gezerken, kız odasına girip kimseye nasip olmasın inşallah şeklinde şeyler söyledi, annesi de mahcup olup özür diledi.. Ben kendimi çok kötü hissediyorum, annem de çok bozuldu.. Ben kendi durumumdan çok o kıza üzülüyorum, belli ki evinden çıkmak istemiyor ama bizim ne suçumuz var ki? Kim bilir arkamızdan ne ilendi.. Kendimi kötü hissetmeli miyim? Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. O evi almalı mıyız? Yeri hem çok iyi hem de şuanki evimize çok yakın.. Kira getirisi de iyi olacak.. Onlar o evde kiracılar ama başka yerden ev alacaklarmış zaten. N'apalım?

Rahatsız olmakta haklısınız fakat kiracılarmış zaten siz almasanız başka biri alacak o evi , kızın bu kadar sahiplenmesi garip geldi bana birde.
Başka alternatiflere bakın içinize sinmiyorsa.

Madem kendileri kiracı ve başka yerden ev alacaklar ne diye beddua ediyor.
Belli ki çok üzücü bir durumun üzerine ev satılıyor ve sizde kötü bir ana denk gelmişsiniz.
Bence tekrar gidin rahatsız ettiğiniz için özür dileyerek başlayın konuşmaya ancak söylediklerini çok umursadığınızı ve bu sözlerinin nedenini sorun.
Bakalım nasıl bir cevap alacaksınız, başka türlü içiniz ferahlamaz.

Bu evde kiracılar onlar, yani üzücü bi durum üzerine neden satılsın ki? kızları da 15-16 yaşında zaten, normalde de bildiğim kadarıyla böyle tepkiler verecek bi kız değil.. Komşuluğumuz olmayan insanlar, çekiniyorum :(((

Satın aldıktan sonra belli bir süre tanırsınız taşınmaları için, karşılıklı anlayışla çözülmeyecek bir sorun göremiyorum. Kızın yaptığı ayıp birşey. Ama hevesiniz kaçtıysa da almayın derim. Ağlayanın malı gülene yar olmaz gibilerden ne bileyim sonra huzursuz olup herşeyi bu olaya yorabilirsiniz.

Başka yerden ev alacaklarsa bence üzülmeye gerek yok
Ben icralık filan sandım
Sadece alıştığı içindir o halde
Çok beğendiyseniz alın, siz almasanız başkası alacak nasılsa

Rahatsız olmakta haklısınız fakat kiracılarmış zaten siz almasanız başka biri alacak o evi , kızın bu kadar sahiplenmesi garip geldi bana birde.
Başka alternatiflere bakın içinize sinmiyorsa.

Bu çevrede bulabilceğimiz en iyi ev aslında, kredi çekmeden alacaktık hem de.. Alırız da başımıza iş gelir falan ondan korkuyorum :(

Satın aldıktan sonra belli bir süre tanırsınız taşınmaları için, karşılıklı anlayışla çözülmeyecek bir sorun göremiyorum. Kızın yaptığı ayıp birşey. Ama hevesiniz kaçtıysa da almayın derim. Ağlayanın malı gülene yar olmaz gibilerden ne bileyim sonra huzursuz olup herşeyi bu olaya yorabilirsiniz.

Zaten bu ay boşaltıyorlarmış evi, çok bozuldum.. Evet, korkuyorum.. Uğursuzluk getirmesinden evin ama diğer yandan bizlik bi durum yok ki.. :(

Başka yerden ev alacaklarsa bence üzülmeye gerek yok
Ben icralık filan sandım
Sadece alıştığı içindir o halde
Çok beğendiyseniz alın, siz almasanız başkası alacak nasılsa

Haklısın. Bu insanlar evi boşaltmadan bi daha gitsek gerginlik olacak sanırım, gitmesek de başkası alırsa o zaman ne olacak. Kafam karıştı.. :S

Bu ay boşaltıyorlarsa sorun ne o zaman? O kızın yaptığı çok büyük bi terbiyesizlik. Ne kadar canınızı sıkmış ki gelip buraya kadar yazmışsınız. Hiç takmayın o halde siz onları evlerinden edip sokağa atmıyorsunuz ki, parasını ödeyip satın alıyorsunuz. Üstelik zaten boşaltacaklarmış. Ne kadar saçma bir tepki vermiş sinir oldum şu kıza.

Bu ay boşaltıyorlarsa sorun ne o zaman? O kızın yaptığı çok büyük bi terbiyesizlik. Ne kadar canınızı sıkmış ki gelip buraya kadar yazmışsınız. Hiç takmayın o halde siz onları evlerinden edip sokağa atmıyorsunuz ki, parasını ödeyip satın alıyorsunuz. Üstelik zaten boşaltacaklarmış. Ne kadar saçma bir tepki vermiş sinir oldum şu kıza.

Annesi de çok mahçup oldu.. Benim ne suçum var ki bana ileniyor, ben belki o evde hayatımın en güzel günlerini geçirceğim, evlenir de oturursam.. Ayrıca o evin parasında benim anneannemin, dedemin, annemin de emeği var, havadan gelen bir para değil ki. İçim sıkıldı vallahi. :( Çok üzüldüm.

bende bir engel göremedim ..
ki icralık evler bile satılıyor .. neyin kafasında bu kız :52::52:

Annesi de çok mahçup oldu.. Benim ne suçum var ki bana ileniyor, ben belki o evde hayatımın en güzel günlerini geçirceğim, evlenir de oturursam.. Ayrıca o evin parasında benim anneannemin, dedemin, annemin de emeği var, havadan gelen bir para değil ki. İçim sıkıldı vallahi. :( Çok üzüldüm.

Bence hiç üzülmeyin. Üzülmeye değecek bişey yok ortada. O eve tekrar gitmek zorunda mısnız satın almadan evvel? Eğer evi gördüyseniz içinize sindiyse alıverin gitsin. Kız psikopat belli ki. Belki psikolojik sorunları vardır. Ergenlikten de olabilir.

bencede almakta sakınca yok.. o ergen yastakı gencler bıraz asi oluyor herhalde agızlarından cıkanı kulakları duymuor. ondan hıc dıkkate almayın ama ıcınıze sınmıcekse baska evlere de bı bakın

bende bir engel göremedim ..
ki icralık evler bile satılıyor .. neyin kafasında bu kız :52::52:

İçim parçalandı valla benim, alışmış belli ki ama çok üzüldüm.. Hem kızdım hem üzüldüm..

Bence hiç üzülmeyin. Üzülmeye değecek bişey yok ortada. O eve tekrar gitmek zorunda mısnız satın almadan evvel? Eğer evi gördüyseniz içinize sindiyse alıverin gitsin. Kız psikopat belli ki. Belki psikolojik sorunları vardır. Ergenlikten de olabilir.

Belki de, inşallah ilendikleri tutmaz.. :/

bencede almakta sakınca yok.. o ergen yastakı gencler bıraz asi oluyor herhalde agızlarından cıkanı kulakları duymuor. ondan hıc dıkkate almayın ama ıcınıze sınmıcekse baska evlere de bı bakın

Bedduası tutmasın da inşallah.. :( O ev tam istediğimiz şekilde..

İçim parçalandı valla benim, alışmış belli ki ama çok üzüldüm.. Hem kızdım hem üzüldüm..

Belki de, inşallah ilendikleri tutmaz.. :/

Bedduası tutmasın da inşallah.. :( O ev tam istediğimiz şekilde..

kısmetse alırsınız,takılcak bir durum yok :51::51:

Buda sorumu ya, tabiki alacaksınız.

Benim kuzeniminde kirada oturduğu ev satılmıştı, oda alanada satanada çok beddua etmişti :)

Ama bu kızgınlıktan olan bişey yani. Evden çıkmak istemediği için.

Ciddiye almayın.

kısmetse alırsınız,takılcak bir durum yok :51::51:

Hayırsızsa hiç olmasın inşallah.. Sağ ol canım.

Buda sorumu ya, tabiki alacaksınız.

Benim kuzeniminde kirada oturduğu ev satılmıştı, oda alanada satanada çok beddua etmişti :)

Ama bu kızgınlıktan olan bişey yani. Evden çıkmak istemediği için.

Ciddiye almayın.

Çok üzüldük biz de ama bizim dışımızda olan bir konu zaten dimi? o zaman hic kafama takmam gerek yok.. Çok teşekkür ederim..

herkesin beduası tutmaz öyle kolay kolay.korkacak bişey yok.zaten ev onların değilmiş.

Dimi.. Hayırlıysa olsun diyoruz zaten. Biz de emeğimizle, helal paramızla alıyoruz sonucta yani.

bence de hiç sakıncası yok..kız belliki alışmış eve ve odasına..siz almasanız bir başkası alacak..eğer size göre uygunsa kaçırmayın derim..sırf bir çoçuğun tepkisiyle vazgeçmeyin..

Evin konum ve maddi şartları uygunsa sizin için alın.Gerisi teferruat.

Back
X