Allah hayirlisiyla nasip etsin canim insallah!! Saglikli hayirli ugurlu evladlarin olsun!!:Saruboceq:
Annelik cok güzel cok kutsal ve gercekten bambaska birsey....lakin güzel oldugu gibi anneligin birde diger yüzü var....
Inanki herzaman lay lay lom degil, sorumluluk fedakarlik kendinden kosulsuzca vazgecmek Annelik...benneyaptımki
Bende olsam sana ayni akili verirdim, önce evliligini biraz yasa gez toz tadini cikar cünkü cocuk olduktan sonra bazi yerde ellin kolun baglaniyor her istedigni yapamiyorsun!!
Kızlar bilen bilir 3 aylık evliyim,,,, İçimdeki duyguya engel olmakta zorlanıyorum hayatımda en çok istediğim şey bir bebeğimin olması şuanda çokkk erken biliyorum eşim ve ben çalışıyoruz en azında bi birikim olması şart bu devirde,,,,,bayılıyorum bebeklere yani içimdeki isteği ve sevgiy i anlatmam imkansız ,,,,ama şuan için çokk erken dimi:uhm:en azından çevremdeki herkez öle sölüo 1 2 sene evliliğinizi yaşayın diyorlar,,,,yani bebeğin doğumu neyi değiştirio ki evlilikte neden o oluncada daha güzel yaşanır bence sizce:uhm::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?