Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona da bakıldı .Cok tesekkr ederim cnmEvet dogru. Bide tiroid degerlerini ölctürebilirsin. Minimal dengesizlik Bile Engel olabilir
İlgincmis ben de anlayamıyorum niye olmuyoKan değerlerim de normal cıktı cnm.Şu an 13.Cok iiginc gelecek ama ilk hamile kaldıgımda 8.7ydi.
Canim inanirmisin adete 9 gun falan var su gibi seffaf akinti var ama cok degil devmli bi islaklik var dun goguslerim bi sizladi uyustu gibi hic gebelik gelmedi aklima simdi arada bi sizlama giroyo cikiyo sag gogusumde agri var acaba erkenmi adet olcmyaAh bi bilsem canim kimisi belirtileri erkenden yasiyor kimisi hic yasamiyor kimisi adete 2 3 gün kala yasiyor bunye meselesi yani
Ne güzel yazmıssın:)Her şeyin bir zamanı vardır . Zamanı gelmeyince gül açar mi dalında ? Siz atin tohumu tarlaya zamanı gelmeyince çıkar mı o yeşillik topraktan?
Benim adet oncesi hep olur bunlar canim ama kimisinde hamilelikte oluyor bunye meselesi yani canim hic bir fikrim yok insallah gebesindirCanim inanirmisin adete 9 gun falan var su gibi seffaf akinti var ama cok degil devmli bi islaklik var dun goguslerim bi sizladi uyustu gibi hic gebelik gelmedi aklima simdi arada bi sizlama giroyo cikiyo sag gogusumde agri var acaba erkenmi adet olcmya
Cok güzel masallah.Saglıklı bi süreç gecrin inş.oglum denemelerimizin 4. ayinda geldi..yatak dosek hastaydim atesler icinde yatiyordum ve gercekten o ay aman hamile kalir miyim hesabi hic yapmaya vaktim olmadi,esim zaten 10 gun sehir disindaydi..
simdiki hamileligimi ise cok istedim Allah var.
cok dualar ettim ve evdeki butun yumurta takibi testlerini kirdim attim,akinti filan hic umrumda olmadi ama vucudum bu ayki yumurtan kaliteli der gibi cok sinyal verdi yumurtlarken,goguslerim sisti acidi,atesler basti vs..
bizde denedik ama Allaha biraktim,sen ol dersin olur benim elimden bu kadari geliyor dedim ve adetten 3 gun once pozitif testi gordum.
teslimiyet ve sakinlik diyorum ben..
bebek o zaman Allahin izniyle geliyor.
Bi kızım var canım.Eşim korundu.Saglıkla kavuş inş.bebeğine5 ay normal bir süreç bence acele etme o kadar hem 6 sene nasıl bekledin sen
Bu arada 6 sene neyle korundunuz ki eğer ilaç vs aldıysan bir süre olmaması normal.
Ben bebek için çok beklemedim ama yaşımdan dolayı ikinci çocuk hemen olsun istiyorum. Hemen olmazsa şayet kendime soğan kürü yapıp kocama da keçi boynuzu pekmezi yedirmeyi düşünüyorum. Regl olduktan 7 gün sonra gün aşırı ilişkiyle kalabilirsin bence. Bu hamileliğimde öyle kaldım, biz gerçi gün aşırı değil her gün yaptık garantilemek için ama sağlıklısı gün aşırıymış.
Hmmm o zaman benim yöntemi yap bence kendine soğan kürü kocana da keçi boynuzu sonuçta doğurganlığın var olur niye olmasın.Bi kızım var canım.Eşim korundu.Saglıkla kavuş inş.bebeğine
Keci boynuzu pekmezi aldım .Sogan kürünü de yapıcam inş.canımHmmm o zaman benim yöntemi yap bence kendine soğan kürü kocana da keçi boynuzu sonuçta doğurganlığın var olur niye olmasın.
Hadi iyi haberlerini bekliyoruzKeci boynuzu pekmezi aldım .Sogan kürünü de yapıcam inş.canım
inş.canım:)))Hadi iyi haberlerini bekliyoruz![]()
Saglıkla kavusun inş.Allahım hayırlı zamanda versin inş. Dualarım bebek bekleyen,isteyen herkeseKızlar Rabbim aratmadan versin insallah isteyen herkese. Ben korunmayi bıraktıktan sonra 5. Ay kimyasal gebelik yaşadım 6. Ay da hamile kaldım. Sabredin ve dua edin bol bol.