- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Marksizim i seçmek istiyorum ama dediğiniz gibi çok derinlere gidebilir diye tereddütte kaldım.Marksizm çok derin olmaz mı,bitmez o ödev, kapitali okumuş muydun vay anam vay :)
Popüler roman olabilir bence
teşekkür ederim, siz olsaydınız bu ikisinden hangisini seçerdiniz?Popüler roman
Psikanaliz
Psikanaliz buyuleyici bununla ilgili bir kitap okumustum psikolojiyide severim herkes kendinden birsey bulacaktir ve ilgilerini cekecektir diye dusunuyorum sizede cok sey katar ve asla sıkici degil...teşekkür ederim, siz olsaydınız bu ikisinden hangisini seçerdiniz?
çok teşekkür ederim :)Psikanaliz buyuleyici bununla ilgili bir kitap okumustum psikolojiyide severim herkes kendinden birsey bulacaktir ve ilgilerini cekecektir diye dusunuyorum sizede cok sey katar ve asla sıkici degil...
evet aslında çogu insanın dikkatini de çeker :)Psikanaliz derim ben çok meraklıyımdır bu psikolojilere ondan sanırım çokta güzel insana aktarılır
haklısınızPsikanaliz yada popüler roman. İkiside pek çok kişiye hitap edebilir.
Marksizm çok derin olur. Bende bir dönem derin bir mevzuya el atmıştım kitapların arasından çıkamamıştım önümü göremiyordum
Benim çekerdi bu hayatta en çok merak ettiğimiz şey değil mi şu insan psikolojisi kk da bu sebeple var meselaevet aslında çogu insanın dikkatini de çeker :)
neden? insanlara aktarması daha kolay olur diye mi yoksa edebiyat yazar ve romanlarından en azından birisi hakkında bilgi alışverişi olur diye mi,?Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yerinizde olsam ya bahsettiğiniz romanlardan biri üzerinde dururdum ya da yazarlar üzerinde.
psikodrama yokListeyi tam goremedim, Psikodrama varsa yeşim Türköz un büyü dükkanı diye bir kitabı vardı, cok keyifli. Ve içinden anlatacağın bir hikayede herkes kendini bulur. Ben çok sevmiştim. Psikanaliz de sayılabilir aslında. Başlıklarda var sanirim
Aslında olur.psikodrama yokkitabı hiç okumadım ama psikanalizi seçersem de anlatsam olmaz mı?
teşekkürler. o zaman psikanalizi seçim yeşim türköz ün yanında psikanaliz dalında bir iki kitap daha okursam çok iyi olur. sağolun bu fikir için:)Aslında olur.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/ilicak/2011/02/20/buyu_dukknindan_alinan_ders
Kitaptan nazli ilicak ta yıllarrrr önce köşesinde bahsetmis. Ama bence içindeki en sönük hikayelerden birini almış. Muhtemelen kendine yakin olan hikayeyi secti :) fikir olması açısından linke bir bak istersen.
Ben okuyali çok oldu ama tekrar okuyacaklar listemde kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?