Neyi seçsem karar veremedim?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Türk Dili sunum ödevime konuyu seçemedim bir türlü..
kafama yatan konular :
-Marksizm
-Edebiyat Dergileri Eski/Yeni
-Popüler Roman
-Psikanaliz
-Suç ve Ceza, Mai ve Siyah, Tutunamayanlar gibi kitap isimleri
--Edip Cansever, Tevfik Fikret, Oğuz Atay ve diğer yazarların ismi hakkında bir de.

biraz gönlüm Marksizm den yana ama hangisi insanlara aktarması ve bilgi amacından daha iyi sizce? bir türlü seçemiyorum.

edit :

Eklentiler

• IMG-20160217-WA0000[1].webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Marksizm çok derin olmaz mı,bitmez o ödev, kapitali okumuş muydun vay anam vay :)

Popüler roman olabilir bence

Psikanaliz yada popüler roman. İkiside pek çok kişiye hitap edebilir.
Marksizm çok derin olur. Bende bir dönem derin bir mevzuya el atmıştım kitapların arasından çıkamamıştım önümü göremiyordum

Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yerinizde olsam ya bahsettiğiniz romanlardan biri üzerinde dururdum ya da yazarlar üzerinde.

Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yerinizde olsam ya bahsettiğiniz romanlardan biri üzerinde dururdum ya da yazarlar üzerinde.
neden? insanlara aktarması daha kolay olur diye mi yoksa edebiyat yazar ve romanlarından en azından birisi hakkında bilgi alışverişi olur diye mi,?

Listeyi tam goremedim, Psikodrama varsa yeşim Türköz un büyü dükkanı diye bir kitabı vardı, cok keyifli. Ve içinden anlatacağın bir hikayede herkes kendini bulur. Ben çok sevmiştim. Psikanaliz de sayılabilir aslında. Başlıklarda var sanirim

psikodrama yok kitabı hiç okumadım ama psikanalizi seçersem de anlatsam olmaz mı?

psikodrama yok kitabı hiç okumadım ama psikanalizi seçersem de anlatsam olmaz mı?
Aslında olur.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/ilicak/2011/02/20/buyu_dukknindan_alinan_ders
Kitaptan nazli ilicak ta yıllarrrr önce köşesinde bahsetmis. Ama bence içindeki en sönük hikayelerden birini almış. Muhtemelen kendine yakin olan hikayeyi secti :) fikir olması açısından linke bir bak istersen.
Ben okuyali çok oldu ama tekrar okuyacaklar listemde kitap.

teşekkürler. o zaman psikanalizi seçim yeşim türköz ün yanında psikanaliz dalında bir iki kitap daha okursam çok iyi olur. sağolun bu fikir için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…